- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 36
- Konu Sahibi Umutlu1988
-
Buradan bakınca adamı beğenmiş ama onu değil de seni seçtiği için hınç alıyor gibi görünüyorkizlar slm, bakalim siz nasil yorumlayacaksiniz. Bir cafede biri ile tanistim, arkadasimda ayni cafedeydi. Tabi haliyle tanistigim kisiyi gördü. Buraya kadar her sey normal.
Simdi ben o kisi ile görüsüyorum, yani 4-5 kere bulustuk. Arkadasim durmadan soruyor nasil gidiyor diye, tabi sorabilir arkadas sonucta. Dün ettigi laflari hic begenmedim, iste o cocuk bunun ilgisini cekmemis, cekseymis zaten onunla tanisirmis. Dis görünüsü hakkinda bi kac kez söyledi yakisikli veya cekici degil dedi. Bi baska kizin bu görüstügüm kisinin eski kiz arkadasi olabilecegini düsündük, söyledigi sey ,,bu kiz ona bakmaz cok güzel diyecegim ama ucu sana dokuncak.“
Ben ilk kelimelerine sessiz kaldim yani kisaca takmadim ama bu söyledigi laf cok cirkin degil mi? Haliyle mesafe koydum aramiza. O ise benim yanlis anladigimi, benim daha yakisikli birine laik oldugumu düsündügünü söyledi.
Ben kiskanclik ve art niyet seziyorum ya siz?
Buradan bakınca adamı beğenmiş ama onu değil de seni seçtiği için hınç alıyor gibi görünüyor
Kıskanmış.Hatta başta çocuktan hoşlanmış bile olabilir.Çocuk sizinle ilgilenince kıskanmış.kizlar slm, bakalim siz nasil yorumlayacaksiniz. Bir cafede biri ile tanistim, arkadasimda ayni cafedeydi. Tabi haliyle tanistigim kisiyi gördü. Buraya kadar her sey normal.
Simdi ben o kisi ile görüsüyorum, yani 4-5 kere bulustuk. Arkadasim durmadan soruyor nasil gidiyor diye, tabi sorabilir arkadas sonucta. Dün ettigi laflari hic begenmedim, iste o cocuk bunun ilgisini cekmemis, cekseymis zaten onunla tanisirmis. Dis görünüsü hakkinda bi kac kez söyledi yakisikli veya cekici degil dedi. Bi baska kizin bu görüstügüm kisinin eski kiz arkadasi olabilecegini düsündük, söyledigi sey ,,bu kiz ona bakmaz cok güzel diyecegim ama ucu sana dokuncak.“
Ben ilk kelimelerine sessiz kaldim yani kisaca takmadim ama bu söyledigi laf cok cirkin degil mi? Haliyle mesafe koydum aramiza. O ise benim yanlis anladigimi, benim daha yakisikli birine laik oldugumu düsündügünü söyledi.
Ben kiskanclik ve art niyet seziyorum ya siz?
Evet kiskanc ve art niyetli. Hemde baya kiskanc. Biz bu sevgili yorumlama olaylarini lisedeyken yapardik geyik olsun diye ama bu kadar kirici olmazdik. Yaptigi hic bisekilde normal değil ve seni daha yakisiklilarina layik gordugunden filan degil. Daha da yakisiklisi olsa orta yerinden iyice catlayacak tipte birisi.
Hayir yok ve evlenmeyi cok istiyor. Bendende büyük bi kac yasBayağı kıskanmış ve hazmedememiş. Kendisinin de görüştüğü biri yok ve teklif de almıyor sanırım.
Senden isteseydi atlardın ama de boz keser sesiniBana dedi ki yerinde olsaydim numarani vermezdim. Sen cok güzelsin ama cocuk cirkin degil ama yakisikli da degil dedi.
İyi niyetli biri olsa arkadaşınız böyle laflar etmezdi.Bence görüştüğünüz kişiden arkadaşınız hoşlanmış olabilir.Sizin de o kişiyle görüştüğünüzü görünce kıskanmış.Sizi de vazgeçirmeye çalışmış.
""iste o cocuk bunun ilgisini cekmemis, cekseymis zaten onunla tanisirmis.""Bence bu lafı herşeyi anlatmış.Yani bu cümleyi nasıl söyleyebiliyor?
Ben arkadaşımın görüştüğü kişi hakkında bu lafları diyemem düşünmem de böyle birşeyi.Mesafe koymakla çok iyi yapmışsınız.Bazı insanlar böyle kıskanç ve başkalarının herseyine karisiyorlar.Iste gülüsü bile hosuna gitmemis yoksa konusmaya calisirmis onunla. Bende dedim ki ben onla konusmaya calismadim ki kendisi etrafimda döndü konusmak icin ugrasti. Birde ben onun her tanistigina olumlu yaklastim. Hic bi kere bile cirkin veya görüsme demedim
Ben arkadaşımın görüştüğü kişi hakkında bu lafları diyemem düşünmem de böyle birşeyi.Mesafe koymakla çok iyi yapmışsınız.Bazı insanlar böyle kıskanç ve başkalarının herseyine karisiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?