Sözde bencil olan ben

EcceA

Başlangıç: 77.6/ Hedef:65/Boy:179
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
454
1.899
113
İyi günler kızlar!
Bu bir dert değil ama işte kafama takılan bir konuyu sizinle paylaşmak istedim. 18,5 yaşında bir genç kızım ben. Yurtdışında iyi bir üniversiteyi kazandım ve oraya gitmeyi seçtim. Sevgilim vardı ve bu durumda uzaktan bir ilişki yürütemeyeceğimizi söyledi ve benden seçim yapmamı istemişti. Ben de okumayı seçtim. Bugün ise arkadaş ortamında görüşmüştük gitmeme iki hafta kala. Beni bencil biri olmakla suçladı. Sizce de ben bencil miyim? Aldığım bu karar beni bencil mi yapıyor? İyi bir eğitim ve kariyer istemem mi sorun? Saçma geliyor bana. Ben ilişkiyi yürütebileceğimi düşünürken üstelik o ayrılmayı istemişti.

Çoğunluğun aksine ben bencillik iyidir diyorum. Hele sizin için, sizin yaşınızdayken..Kimseye o kadar bağlanmanın anlamı yok. Hayatınızı kimseye endekslemeden aynen devam..

İyi günler kızlar!
Bu bir dert değil ama işte kafama takılan bir konuyu sizinle paylaşmak istedim. 18,5 yaşında bir genç kızım ben. Yurtdışında iyi bir üniversiteyi kazandım ve oraya gitmeyi seçtim. Sevgilim vardı ve bu durumda uzaktan bir ilişki yürütemeyeceğimizi söyledi ve benden seçim yapmamı istemişti. Ben de okumayı seçtim. Bugün ise arkadaş ortamında görüşmüştük gitmeme iki hafta kala. Beni bencil biri olmakla suçladı. Sizce de ben bencil miyim? Aldığım bu karar beni bencil mi yapıyor? İyi bir eğitim ve kariyer istemem mi sorun? Saçma geliyor bana. Ben ilişkiyi yürütebileceğimi düşünürken üstelik o ayrılmayı istemişti.
Dehle gitsin. Okumana bak. Kiskanmis o seni.

Bencil olan o !
Sakın ama sakın kimse için ideallerinden vazgecme :)

İyi yapmış sın tebrik ederim :)) bırak öyle desin takma geleceğine yonlen ;)

Senin bu yaptığına bencillik değil kafanı kullanmak denir tebrik ediyorum verdiğin doğru karardan ötürü :kahve:

Bencil olan o !
Sakın ama sakın kimse için ideallerinden vazgecme :)
Bencede bencil olan sevgilin.
Sırf ilişkisi devam etsın dıye hayallerınden geleceğinden vazgecmeni istıyor.
Asıl bencıllık bu.
İstemıyorsa yürümesin bu yolda yanında.
Seni tebrık edıyorum.

Bir kez daha bana doğru seçim yaptığımı kanıtladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum :)

En güzelini yapmışsın daha 18 yaşındasın eğitimini düşünmekten başka ne yapacaktın ki ?
Esas sevgilinin yaptığı bencillik sırf kendi mutluluğu için senin ideallerine ambargo koymaya çalışmış..

Doğru olanı yapmışsınız. Benim erkek arkadaşım da yurt dışında okuyor. Hiçbir zaman gitme demedim, gitmesini destekledim hatta. Sizin geleceğinizi düşünmeyerek asıl bencilliği o yapmış bence.

Off bu ara forumda 18 yaşında olup da eğitimini sevgilisine tercih eden birini görmek ilaç gibi geldi, darısı yaşıtlarınızın başına.

Çok da güzel bir karar vermişsiniz. Üniversite ve meslek, hayatınıza dair en önemli kararlardan biri. Başka sevgilileriniz de olur ama kaçırdığınız okul fırsatı bir daha gelmez.

Hiç aklınız da kalmasın, vicdan azabı da çekmeyin. Güzel bir karar vermişsiniz.

Yaşına göre çok olgun akıllı bir genç kızsın. Tebrik ediyorum seni.
Bencil değil mantıklısın.
Ailene de helal olsun ne güzel bir evlat yetiştirmişler ben bile tanımadan gurur duydum seninle.
Önün de kariyerin de açık olsun umarım.

Back
X