Böylesinin hiç gözünün yaşına bakmayacaksın. Özel hastanelerdeki sağlık görevlileri şikayetlerinden usandım ya. Paranla kötü muamele görüyorsun. bizim de oldukça yüklü paralar ödediğimiz özel hastanede hormon testinde bile kolumu mosmor etti beceriksizler. Sesimi çıkarmadım, girdiğim bir operasyonda ise tam 4 kez damar yolu açtılar hepsinde hata yaptılar acıdan baygınlık geçirdim. Kim alıyor bunları işe ya asla da laf söyletmiyorlar, iş bilmezliklerini hastalara bağırıp azarlayarak örtmeye çalışıyorlar. Sağlık ocağında defalarca kan aldırdım, orda asla bir sorun yaşamadım. Kan almayı, damar yolu açmayı bile bilmeyen personeli lütfen gördüğünüz anda şikayet edin, yakmasınlar kimsenin canını. Memlekette torpilden illallah dedik. Birazdan "sağlık personeline laf edemezsiniz"ciler belirir sayfada. Hepsine söylemiyoruz herhalde, iş bilirliği tespit edilmeden körlemesine işe alınan personel için söylüyoruz, altını çiziyorum. Hamile bayanlara öncelik tanınmamak da işini düzgün yapmamaktır. Sağlık alanında çalışan bir kadının size kalkıp öyle bir önceliğiniz yok demesi saçmalığın daniskası.