- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.862
- 548
- Konu Sahibi Organize_isler
Evet genelde doktorlar yanındaki çalışanlardan daha anlayışlı oluyor, bir kere ben sıra beklerken bir kadının çocuğu ortalığı yırtmış durumda kadın da hamile durduramıyor çocuğunu bir türlü, sekretere diyor ki lütfen beni hemen alın bu çocukla perişan oldum, kadın bu kadına bir çemkirdi ki kadın utancından yerin dibine girdi , ben de daha fazla dayanamayıp kavgaya tutuştum, resmen cinnet geçirdim, doktor hemen kadını muayeneye aldı ama sekreter hala gelip gidip konuştu, ben bir daha bağırdım cagirdim seni attırcam, dava açıcam hastahaneye ( özel hastahane) vs, sonra bir baktım sekreter kaçtı gitti korkudan , sıra bana geldi muayene oldum ( doktor çok kibardı baya ilgilendi)tam çıkıyorum baktım gitmemi bekliyor başka bir odada, görseniz bir havalı afralar tafralar ama bana sökmedi, kadın köylü mazlum diye resmen ezmeye kalktı ama sert kayaya tosladı, böylelerine acımayacaksın ki bir daha aynısını yapamasın kimseye...Günaydın kızlar hepinize, telefondan yaziyorum simdiden hata olursa kusura bakmayın..
Dün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum.. Hamileyim ve bu ay bazı tetkiklerim vardı dün sabah uyandım hicbirsey yemeden ac karnina tahlilleri yaptirmaya gittim eşimle.. Iki yerde tahlillerim yapiliyor kan uyusmazligi tahlilinini saglikocagi yapmiyor burda.. Herneyse gittik saglik ocagina biraz sira vardi ama fazla bekletmeden aldilar hamilesiniz açsiniz lutfen buyrun falan.. Sagolsunlar..
Daha sonra geri kalan tahliller icin baska bir kuruma gectik sira aldik parayi odedik derken onumde tam 32 kisi vardi.. Kan alanda 2 kisi var, biri bayan biri erkek.. Bende gercekten anormal derecede kansizlik var ve hamile kaldiktan sonra sabahları çok aç uyaniyorum ustelik mide bulantilarim da hic gecmedi doktor muhtemelen son aylara kadar devam eder dedi.. Neyse bayan olanin yanina gittim pardon ama ben hamileyim ve midem inanilmaz kötü rica etsem öncelik hakkimi kullanabilir miyim? Diye bir cumle kurdum.. Hanimefendi bana oyle bir yuksek sesle cevap verdi ki; oyle bir oncelik hakkiniz yok çıkın herkes gibi bekleyin dedi.. Ben çok sasirdim bu tepkiye ve ekledim, arkanızdaki afişte ne yaziyor acaba, hamile ve yaşlılara öncelik tanıyınız..! Kadin bana tekrar dışarı çık dedi.. Tam döndüm arkamı çıkıyordum rezalet cikmasin sabah sabah herkes tersinden uyanmistir diye bir de eşim dahil olsun istemedim oda biraz terstir dinlemeden etmeden konusur falan.. Tam kapiya yaklastim erkek olan beyfendi (muhtemelen bu doktordu cunku ustundeki kiyafet doktor formasiydi ve tek bir yasliyla ilgileniyordu) bir dakika dedi oyle bir onceliginiz var ben alacagim kaninizi lutfen bana bir dakika verin dedi ben tesekkur ederim dedim ciktim...
Bir dakika sonra beni azarlayan kadin geldi buyrun dedi girdik iceri esimle diger doktor hala ayni hastayla ilgileniyor bir yandan beni azarlayan kadina bakiyor.. Tahlilin adina bakti kadin doktora dondu bu tahlil icin ultrason istiyor muyduk falan filan dedi esimde daha once de yaptirdik burda istemediniz hem siz kim oluyorsunuz da ispat istiyorsunuz dedi doktor araya girdi neyse fazla uzattim kusura bakmayin kani verdim zaten orda da tutamadim kendimi hamilelikten dolayi cikardim cöp kovasina..
Yani demem o ki, kadin kadinin halinden daha iyi anlamasi gerekirken orda adamin durumu anlayip onceliginiz var zaten açsınızdır demesi takdir edilesi durum..
Birde kurum özel hastaneydi tavra bakın..