- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
Evlenince kic.nı döner yatarmisal benimki horluyor şuanda
![]()
Ha haaa bendensin şekerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenince kic.nı döner yatarmisal benimki horluyor şuanda
![]()
Süpersiniz ya gece gece kahkaha attırdıniz banaYani adli adinca soylemeyeymis iyiymis, korku filmi gibi, telefonu bi aciyon karsidan ses diyor ki seni s..mek istiyorum abovvv![]()
Hahahaha bu eyiydi bak
Benimki de benim uyumami bekliyordur evin icinde bi yerlerde, sonra gelir yataga
![]()
Benim daha 2 hafta olmadıBenim de sezeryan ama artik zaman gecti kusana kadar gulebiliyorumben de yarin kocami arayip dicem beni ara ve boyle boyle de diye
Off sistim gece gece![]()
Karşılıklı olursa tabiki güzel olur....Konu sahibi pek hoşlanmıyor galiba....hemde çok kaba olmuşAaahh ahhh, ben hamileyken de eşim derdi..
Sözlüyken de, nişanlıyken de çok derdi.
Şimdi benim vücut biraz toparlasın buyur beyim nasıl istersen diyiciğim
Dirty talking severiz biz çiftçe![]()
Düğün gecesi bu kızcağızın halini düşünemiyorum ağrıdan yataktan kalkamayacak benceDaha bu soz oncesi bi de
Bunun nisani var ,kina gecesi var , dugunu var
Onlara da biseyler biraksin bence![]()
O senin tatliligin bebisim yaAy siz çok tatlisin iz ya.benimkide mac yorumlari karşısında horluyor şu anda
İlk duyduğumda ben de utanmıştım suçlu hissetmiştim kötü bir şey yapıyormuşum gibi. Sonra bir hoşuma gitti bu, o günden beri tutabilene aşk olsunKarşılıklı olursa tabiki güzel olur....Konu sahibi pek hoşlanmıyor galiba....hemde çok kaba olmuş![]()
EnaaaamDüğün gecesi bu kızcağızın halini düşünemiyorum ağrıdan yataktan kalkamayacak bence![]()
Ah kiyamam yazik onaBenim daha 2 hafta olmadıLohusalığımı kkda geçiriyorum valla olmasa burası o lohusa depresyonu dedikleri şeye girerdim kesin
Annem bana ne biçim lohusasın diyo internet başındayım habire e napim valla.
Benim bey dün bi kendini kaybeder gibi oldu da kucağımda oğlanı görünce şevki söndü![]()
Birazda evlenmeden söylediği için çirkin durmuş eşi olarak söyleseydi bu kadar tepkisi olmazdı belki....İlk duyduğumda ben de utanmıştım suçlu hissetmiştim kötü bir şey yapıyormuşum gibi. Sonra bir hoşuma gitti bu, o günden beri tutabilene aşk olsun
Konu sahibi çok kaba bulduysa bir daha izin vermemeli tabii ki.
Kötü olmuş yanlış kelime kullanmış acemilk yapmış sanki bilemedm ne dicegmi sasirdimArkadaşlar 14 Mayısta sözüm var.Erkek arkadaşım naif efendi sessiz sakin biri ailesi de çok iyiler ki dört bir yandan arastirdilar kötü bi huyunu söyleyen biri olmadı tabi annemin bi sözü var dört duvar arasına girmeden bilemezsin kızım der hep. Açıkçası sevgilimi önce mantigima oturttum sonra sevdim diyebilirim.En çok da efendiligi beni etkiledi yalnız dün gece bi şok yaşattı ki etkisi hala devam ediyor.ara ara beni istediğini hatta hemen karısı olmamı o yüzden söz düğünü hizlandiralim gibi sözler ediyor. (İkimizde memuruz yalnız farklı şehirlerde o yüzden sözden sonra nikâh kiycaz ben düğünden biraz erken yanına gitmiş olcam.)Dün gece kamerada konuşurken teli kapattı normal arayıp seni istiyorum çok dedi bende saçmalama dedim gülerek sacmaliycam bu gece dedi hatta seni s.....k istiyorum dedi ben o An Ne diycegimi bilemeyerek teli kapattım aradı açmadim ağladım sinirimdem kendime kızdım bu alt yapıyı ben oluşturdum diye çok kötü hissettim inanın çok karisigim ve ben bu kadar ileri gideceğini bu kadar laçkalaşacagini düşünmedim asla beklemezdim.cinsel terapi eğitimi alan psikolog arkadaşımı aradım bana erkeksi duygular abartmış ama uç bişey olmadığını söyledi durumu normalize etmeye çalıştı yalnız ben edemiyorum.sozlenmek te ikilemdeyim korkuyorum anlamadım napcam o özür diledi mesajla ben dedim biraz konuşmayalım kızlar bi yardım edin lütfen
Düğün gecesi bu kızcağızın halini düşünemiyorum ağrıdan yataktan kalkamayacak bence![]()
Ben ne diyorum bir bilsen şarkılar yazıyorum herifimeAaahh ahhh, ben hamileyken de eşim derdi..
Sözlüyken de, nişanlıyken de çok derdi.
Şimdi benim vücut biraz toparlasın buyur beyim nasıl istersen diyiciğim
Dirty talking severiz biz çiftçe![]()
Nası sabrediyosun kız ben 1-1.5 ay dolsun da herifime atlayayım diye bekliyorumAh kiyamam yazik onaolsun olsun sevk olsun da sonse de idare edilir
Benim alti ay oldu![]()
Azıcık korku iyidir ayolAy korkutmayin yazık kizcagiza..Gerçi yok be..düğün günü o kadar yorgun uykusuz oluyor ki insan, o böyle sevgiliyken nisanliyken kıyıda köşede sıkıştıran adam iki seksen uzanıyor yanına. Garibim Pastacıya fotografciya söylenmekten şevk de kalmıyor . Hayatın gerçekleri. ...![]()