- 12 Nisan 2013
- 2.678
- 2.089
- 133
Olan şarkıların sözlerini değiştiriyorum gördüğün üzere
Bende bayılırım sıkıştırmaya kaçıyor benden
Utanma bişicik olmaz![]()
Asansöre atmışlığım var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olan şarkıların sözlerini değiştiriyorum gördüğün üzere
Bende bayılırım sıkıştırmaya kaçıyor benden
Utanma bişicik olmaz![]()
Erkeğim deyince acayip şişinip gaza geliyolar test ettim onayladım, boğa oluyorlar boğaYarim pek "naif" kaçtıerkeğim tarzı bişi uyabilir
![]()
Erkeğim deyince acayip şişinip gaza geliyolar test ettim onayladım, boğa oluyorlar boğa![]()
Ay yemin etZamanında şiir yazardım evlenmeden msj olarak atardım hey gidi günler beee![]()
Oooo, bende bolSenden tuyomu alsak ne etsek![]()
Onu bunu bmem de burada okuduklarimdan neler öğrendim ben.gecelik çekip resmini yollamalar fisiltilar kulaklara...telefona mesajlar. Bazen eşim birden bağırır içerden her defasında saf saf giderim bişe oldu sanıp (tamam bazen saflığı vuruyorum caktirmayin) ama amaç farkliymis ben ne yapayım. ....
Hayır gerçekten bazen heyecan gerekiyor ya.bence enişte bunu yapmak istemiş ama biraz erken olmuş biraz da ters tepmis
Söyleyenin tipine de bağlıdır miss'im yaOnlardan biri benim, bayılıyorum böyle küfürlere, o an çok seksi geliyoHatta tarif ediyorum şöyle şey et diye
![]()
Beyi olan sıkıştırıyürEvlendiğim ilk zamanlar beyim sanki ırzıma geçiyormuş gibi şaşkın ve utangaçtımBaşlatmaya bile utanırdım valla. Şimdi herif yıkanırken, tıraş olurken, dışarı çıkmaya hazırlanirken bir kıstırıyorum sıkıştırıyorum, adam nerede olduğunu unutuyo
![]()
Ay yok benim herif yakışıklıdır karizmatiktirSöyleyenin tipine de bağlıdır miss'im ya
Şöyle beğendiğim gibi biri dese koca istiyom gel beni al derim
Ama düşünsene ferhat güzel gibi biri diyo. Bu konuda ciddiyim başka kişi gelmedi aklıma o tipten![]()
Bişey dicem o napıyo şaşırıyor mu güzel mi karşılıyorOhohohoho bayılırım
Bazen 1-2 kadeh şarap içeyim diyorum. Dilim bi çözülüyo, şuramı buramı kavra, şöyle böyle s... diye susmuyorum tüm gece radyo gibi
Nasıl yazıyorsun kız şarkılar ben de mi yazsam ahahhay![]()
Aklıma beni sıkıştıramadıkça "seni o kadar çok sevdipim için şeyapmak istiyorum" diyen embesil eski sevgilüm geldi.Ay yok benim herif yakışıklıdır karizmatiktirKulağına kulağına bi fısıldıyorum ayıp şeyler, o yağuşuklu yüzü çarpılıyo valla ay neyse utandırmayayım la kendimi
![]()
Hay ağzına sağlık ya işte yorum budur gel elini sıkıcam :)
Çok anormal görenleri anlamıyorum zaten ayrıca bu tür hemcinslerim evlilik görevi olarak mı görüyor cinselliği "temizlik yaptım yemek var he gece unutmayayım herifi iyi edecem bu gün aa yok yok dün iyi ettim sonraya artık " gibi ?
Ölü balık
Malesef buyuk bi cogunluk sirt ustu yatip bacak acmak saniyo
( ay cok kaba anlattim he)
Malesef buyuk bi cogunluk sirt ustu yatip bacak acmak saniyo
( ay cok kaba anlattim he)
Beyi olan sıkıştırıyür![]()
Bişey dicem o napıyo şaşırıyor mu güzel mi karşılıyor![]()
Çılgın kız beyini coşturuyorAklıma beni sıkıştıramadıkça "seni o kadar çok sevdipim için şeyapmak istiyorum" diyen embesil eski sevgilüm geldi.