söze 1 kala ben şok :(

Eşimin telefonda bana bir ayıp şeyler söylemesi vardı nişanlıyken, hele bi tanesini kelimesi kelimesine hatırlarım. :KK70:
Ne güzeldi o nişanlılık zamanı, yasak elma gibiydi :KK8:
Ayyyy sorma ya. Ne heyecan ne atraksiyoN. Bizim Ünv zamanı güzeldi asıl .öpüşmek için bile fırsat kollardik..heyt be... Şimdi en Son ne zaman opustuk hatırlamıyorum bile yavvvvvvv. Yani sadece masum bir öpücük. ...malum is olmadan yani.

Ayyyy sorma ya. Ne heyecan ne atraksiyoN. Bizim Ünv zamanı güzeldi asıl .öpüşmek için bile fırsat kollardik..heyt be... Şimdi en Son ne zaman opustuk hatırlamıyorum bile yavvvvvvv. Yani sadece masum bir öpücük. ...malum is olmadan yani.
En ileri gitmemiz öpüşmeydi, ilerisini hayal etmek yapmak kadar güzeldi :D Sırlar odasına giden kapıları açmak için şifre gerekiyodu da sanki, öpüşmek oydu :KK53:

Şimdi de amannnnn ne öpücüğü..Bir iki hooooooop direkt konuya dalıyoruz. ..bir de cocuk var şimdi. Her dakika kıymetli missburc..tavsiyem şarkıyla türküyle oyalanmayin.......sonra bir bakmissin esin kucaginda cocuk pispisliyor.bir de o durumda hızlı hızlı uyutmaya çalışıyor bebek daha da huzursuz oluyor. ..en sonda kendini salonda çay içerken bütün isteğin gitmiş buluyorsun.ne hikmetse bebekte uyuyor o An yaniiiiiii

En ileri gitmemiz öpüşmeydi, ilerisini hayal etmek yapmak kadar güzeldi :KK70: Sırlar odasına giden kapıları açmak için şifre gerekiyodu da sanki, öpüşmek oydu :KK53:

Şimdi de amannnnn ne öpücüğü..Bir iki hooooooop direkt konuya dalıyoruz. ..bir de cocuk var şimdi. Her dakika kıymetli missburc..tavsiyem şarkıyla türküyle oyalanmayin.......sonra bir bakmissin esin kucaginda cocuk pispisliyor.bir de o durumda hızlı hızlı uyutmaya çalışıyor bebek daha da huzursuz oluyor. ..en sonda kendini salonda çay içerken bütün isteğin gitmiş buluyorsun.ne hikmetse bebekte uyuyor o An yaniiiiiii

Çocuk sizin odada mı? Ben şimdi bile başka odaya koydum alışmasın benim odama yatağıma. Tabii şimdi çocuk varken eskisi gibi olamayız ama :KK22:
Ben çocuğu habire anneme bırakıcam :D

:KK45:Eneeem kırk yılın başı bu saatte kk dayım şu okuduğum konuya bak

Sevmek mi istiyormuş damat adayı, eninde sonunda sevecek te böyle mi söylenir bu. Dur ananem gibi söyleyeyim bir de, bu laf buranın yeri mi.
:KK47:

Konu sahibi nirde yaw.. Ben alt yapıyı merak ettim . Öncesinde ne konuştunuz . Birden bire mi söyledi . Direk seni s .......k istıyırum mu dedi ? Ay ne var biraz öküzcan ca söylemiş uyar sende canım böyle argoca hoşlanmadığını.

Back
X