söze 1 kala ben şok :(

Seneye naif efendi bana yaklasmiyor cok isteksiz diye konu acmayasin kiz sakin, evlenceginiz icin kendini fazla rahat hissetmis belli ama soyleme tarzi tam bi okuz

Arkadaşlar 14 Mayısta sözüm var.Erkek arkadaşım naif efendi sessiz sakin biri ailesi de çok iyiler ki dört bir yandan arastirdilar kötü bi huyunu söyleyen biri olmadı tabi annemin bi sözü var dört duvar arasına girmeden bilemezsin kızım der hep. Açıkçası sevgilimi önce mantigima oturttum sonra sevdim diyebilirim.En çok da efendiligi beni etkiledi yalnız dün gece bi şok yaşattı ki etkisi hala devam ediyor.ara ara beni istediğini hatta hemen karısı olmamı o yüzden söz düğünü hizlandiralim gibi sözler ediyor. (İkimizde memuruz yalnız farklı şehirlerde o yüzden sözden sonra nikâh kiycaz ben düğünden biraz erken yanına gitmiş olcam.)Dün gece kamerada konuşurken teli kapattı normal arayıp seni istiyorum çok dedi bende saçmalama dedim gülerek sacmaliycam bu gece dedi hatta seni s.....k istiyorum dedi ben o An Ne diycegimi bilemeyerek teli kapattım aradı açmadim ağladım sinirimdem kendime kızdım bu alt yapıyı ben oluşturdum diye çok kötü hissettim inanın çok karisigim ve ben bu kadar ileri gideceğini bu kadar laçkalaşacagini düşünmedim asla beklemezdim.cinsel terapi eğitimi alan psikolog arkadaşımı aradım bana erkeksi duygular abartmış ama uç bişey olmadığını söyledi durumu normalize etmeye çalıştı yalnız ben edemiyorum.sozlenmek te ikilemdeyim korkuyorum anlamadım napcam o özür diledi mesajla ben dedim biraz konuşmayalım kızlar bi yardım edin lütfen

Evet o şekil soylemesi hiic hicc hos olmamış ama onu küfür anlaminda soylememis ssadece cinsel icerikli konuşma yapmaya calismis eline yüzünebulastirmis

Yatağına beni çağır sevgilim dıp dıp dıp

istersen azgın boğan olurum seniiin dıdı dıdı dıp

Bu deli dana kim diye soran olursaaaağaa,
Naif bir efendi dersiyyn sevgiğiiiliğm:KK75::KK75:
Beğendim bu şarkıyı :KK8:Bazen ofisindeyken benim herifi arıyorum, geliyorum napıcağını biliyosun diyorum, o da ayıplı mayıplı konuşuyo gider gitmez masasına dayıyo vallahi :KK53: Ay ne arsızlaştım ben burada patır patır yatak odamı döktüm ortaya tövbe :KK70:Terapi gibi oldu burası :D

Beğendim bu şarkıyı :KK8:Bazen ofisindeyken benim herifi arıyorum, geliyorum napıcağını biliyosun diyorum, o da ayıplı mayıplı konuşuyo gider gitmez masasına dayıyo vallahi :KK53: Ay ne arsızlaştım ben burada patır patır yatak odamı döktüm ortaya tövbe :KK70:Terapi gibi oldu burası :KK70:
Neyi dayıyo masaya kzıım siz napıyosunuz ofisinize:KK53:

Back
X