söze 1 kala ben şok :(

öküz. insan lafını bilir de konuşur. ben olsam soğurdum herhalde.
o kelime yerine daha naif, güzel, çekici, romantik kelimeler varken hayvansı ifade etmesi çok irrite edici.

Ayıp etmiş hele ki açık açık isteğini belirterek sabahına bir özür vs birsey geldiyse ve pişman tekrar olmayacaksa sözü düşün ama bu alışkanlık haline gelecek yipranirsin canım

Söyleyiş tarzı hoş değil ki uslubundan hoşlanmadığınızı bunu değiştirmesini talep edip durum düzeltilebilir.
Fakat evlenmeyi istediğiniz kişinin size arzuları olmasından rahatsız olmanız bana tuhaf geldi.
Cinselliğin tabulaştığı evliliklerin sağlıklı olabileceğini düşünmüyorum.

çok kaba bir tabir olmuş birde daha söz öncesi bu tarz konuşmalara geçmek erken geldi açıkçası bana ....sözü erteleyip biraz daha tanımanızı öneririm ..

Küfür olarak kullanılan bir kelimeyi, sizi arzuladığını belli etmek için kullanması gerçekten hiç hoş olmamış.

Küs kalarak çözemezsiniz, açıkça bu tür tabirlerden hoşlanmadığınızı söyleyin.

Gözünüzden düşmesi çok normal umarım düzelir.

Kızlar küfür bazında bi cümle olması nedeniyle çok aşağılandigimi hissettim ona da kendime de yakıştıramadım o da bi anda çıktı dedi ama degerimi onun gözündeki yerimi bendeki önemini sorgular oldum
ben size daha kötüsünü diyeyim mi?
o söz ağzından kazara çıkmıştır da bence o an başka bir şey yapıyordu sözlü adayınız

Back
X