- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
Buna cok guldm bebisi emziriyodm yavrum sicradi oda guldu sonra ama ne anladiysa:)Yani adli adinca soylemeyeymis iyiymis, korku filmi gibi, telefonu bi aciyon karsidan ses diyor ki seni s..mek istiyorum abovvv![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna cok guldm bebisi emziriyodm yavrum sicradi oda guldu sonra ama ne anladiysa:)Yani adli adinca soylemeyeymis iyiymis, korku filmi gibi, telefonu bi aciyon karsidan ses diyor ki seni s..mek istiyorum abovvv![]()
Yani adli adinca soylemeyeymis iyiymis, korku filmi gibi, telefonu bi aciyon karsidan ses diyor ki seni s..mek istiyorum abovvv![]()
ben size daha kötüsünü diyeyim mi?Kızlar küfür bazında bi cümle olması nedeniyle çok aşağılandigimi hissettim ona da kendime de yakıştıramadım o da bi anda çıktı dedi ama degerimi onun gözündeki yerimi bendeki önemini sorgular oldum
üsütüne para verecek gibi dimiSeni istiyorum demesini anlarım sonuçta sözleneceksiniz vs cesaret bulmuştur
Ama s..istiyorum ne ya hakaret gibi![]()