söze 1 kala ben şok :(

Höst yavaş gel deseydin..
İsteği coşmuş iyi hoş normal de, o kelime ayıp olmuş, ben de olsam aynını yapardım, kapatır bozulur ağlar triplere girerdim..

Sevgiliyken, hele nişanlıyken eşimden ben de bu tarz şeylee çok duyardım, libido tavanlarda gezerdi ama o kelimeyi duymadım Allah için.. Duysam ayrılırdım diyemicem....
Sadece sert tepki verir biraz pişman eder, normale dönerdim..

Bir şey sorcam :KK22:
Eşiniz de libido hala tavanlar da mi yada evlenince azaldi mi :KK53:

Sizi istemesi gayet normal, ancak bunu dile getiriş şekli fazla ilkel, fazla sığ.
Yani zaten cinsellik yaşıyorsunuzdur, birbirinizin nelerden hoşlanıp hoşlanmayacağını biliyorsunuzdur, o zaman böyle bir şeyi fantezi mahiyetinde söylese olabilir de, şu durumda adam romantizmi, önsevişmeyi bırakıp, direkt saldırıya geçmiş gibi. Tamamen dangozluk, başka bir şey değil.
Ben de olsam soğurdum.

Çok abartma bence Klasik erkek sapıklığının ve öküzlüğünün basit bir dışavurumu.

Olacak olan o da :D tarzını belli etmiş. demek ki onun da cinsellikte tarzı böyle. Sen daha önce duymadığın için sana garip gelmiştir. Bir kaç defa dediğinde normal gelecektir.

evlendin de bi o kaldı deseydin oha flan oldum:KK57:.evlenince çekeceğin var bu adamdan anlarsın ya :KK70::KK14:

Olacak olan o da :KK70: tarzını belli etmiş. demek ki onun da cinsellikte tarzı böyle. Sen daha önce duymadığın için sana garip gelmiştir. Bir kaç defa dediğinde normal gelecektir.
bence normal gelmemeli küfür aşağılıyıcı kelimeler meşrulaştırılmamalıdır ahlaken iyice çöken bir millet olduk çıktık , bundan memnun olunmamalıdır ..mahrem konular daha güzel sözlerle de şehvetli hale getirilebilir iğrenç bir üslupla değil.

bence normal gelmemeli küfür aşağılıyıcı kelimeler meşrulaştırılmamalıdır ahlaken iyice çöken bir millet olduk çıktık iyice bundan memnun olunmamalıdır ..mahrem konular daha güzel sözlerle de şehvetli hale getirilebilir iğrenç bir üslupla değil.
ben tasvip ettiğimi söylemedim ki.. ama adamın tarzı böyleyse yapacak bir şey yok ve eğer hanım da ilişkiye devam ederse alışacağı malum yoksa hayatı kötü geçer yani. İnsanlar neyse o değişmez.

ben tasvip ettiğimi söylemedim ki.. ama adamın tarzı böyleyse yapacak bir şey yok ve eğer hanım da ilişkiye devam ederse alışacağı malum yoksa hayatı kötü geçer yani. İnsanlar neyse o değişmez.
siz tasvip ediyorsunuz diye sizden alıntı yapmadım en son alışırsın diyen sizsiniz diye sizden alıntı yaptım :Dtekerleme gibi oldu :D
neyse sizde alışırsın demeyin boşverin alışmasın :D

Maalesef yapacak bir şey yok ilişkiye evet derse alışmak zorunda kalır bu kadar basit adam değişmeyeceği için:KK53:

bence normal gelmemeli küfür aşağılıyıcı kelimeler meşrulaştırılmamalıdır ahlaken iyice çöken bir millet olduk çıktık , bundan memnun olunmamalıdır ..mahrem konular daha güzel sözlerle de şehvetli hale getirilebilir iğrenç bir üslupla değil.

İşte zevkler ve renklere giriyor olay. Dirty talking olayı var bazı çiftler seviyor bu tarz ki hoş da oluyor :KK23:

Konu sahibinin nasip ise eşi olacak adam bunları isterse ne olacak ? Karşılıklı denge saglayamacaklar bu tarz düşünce ile

Bu gayet normal karşılanmış vallahi kadınların bazen başlarına gelen her hayvanlığı hak ettiğini düşünüyorum maalesef şoklar içinde kaldım. Bu yüzden 'kadın' en iğrenç küfürlerin malzemesi, bu yüzden bu kadar değersiz. Kendine değer vermeyene başkası niye versin.

Son düzenleme:
Back
X