Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Höst yavaş gel deseydin..
İsteği coşmuş iyi hoş normal de, o kelime ayıp olmuş, ben de olsam aynını yapardım, kapatır bozulur ağlar triplere girerdim..
Sevgiliyken, hele nişanlıyken eşimden ben de bu tarz şeylee çok duyardım, libido tavanlarda gezerdi ama o kelimeyi duymadım Allah için.. Duysam ayrılırdım diyemicem....
Sadece sert tepki verir biraz pişman eder, normale dönerdim..
Bekaret kemeri yaptırmaya gitmiştir o laftan sonraKonu Sahibi ne durumda acaba ?
Ahahaha. Hemi de kırk kilitlisinden.Bekaret kemeri yaptırmaya gitmiştir o laftan sonra
ben size daha kötüsünü diyeyim mi?
o söz ağzından kazara çıkmıştır da bence o an başka bir şey yapıyordu sözlü adayınız[/QUOTE Bence de![]()
bence normal gelmemeli küfür aşağılıyıcı kelimeler meşrulaştırılmamalıdır ahlaken iyice çöken bir millet olduk çıktık , bundan memnun olunmamalıdır ..mahrem konular daha güzel sözlerle de şehvetli hale getirilebilir iğrenç bir üslupla değil.Olacak olan o datarzını belli etmiş. demek ki onun da cinsellikte tarzı böyle. Sen daha önce duymadığın için sana garip gelmiştir. Bir kaç defa dediğinde normal gelecektir.
ben tasvip ettiğimi söylemedim ki.. ama adamın tarzı böyleyse yapacak bir şey yok ve eğer hanım da ilişkiye devam ederse alışacağı malum yoksa hayatı kötü geçer yani. İnsanlar neyse o değişmez.bence normal gelmemeli küfür aşağılıyıcı kelimeler meşrulaştırılmamalıdır ahlaken iyice çöken bir millet olduk çıktık iyice bundan memnun olunmamalıdır ..mahrem konular daha güzel sözlerle de şehvetli hale getirilebilir iğrenç bir üslupla değil.
Bekaret kemeri yaptırmaya gitmiştir o laftan sonra
siz tasvip ediyorsunuz diye sizden alıntı yapmadım en son alışırsın diyen sizsiniz diye sizden alıntı yaptımben tasvip ettiğimi söylemedim ki.. ama adamın tarzı böyleyse yapacak bir şey yok ve eğer hanım da ilişkiye devam ederse alışacağı malum yoksa hayatı kötü geçer yani. İnsanlar neyse o değişmez.
Ayy koptum ben iptal hahahahahEvet olabilir...
Sesli harf satın almak istiyoruz memedali beeeyyy![]()
bence normal gelmemeli küfür aşağılıyıcı kelimeler meşrulaştırılmamalıdır ahlaken iyice çöken bir millet olduk çıktık , bundan memnun olunmamalıdır ..mahrem konular daha güzel sözlerle de şehvetli hale getirilebilir iğrenç bir üslupla değil.