Sözleneceğim kişi bana birilerini örnek gösterip duruyor

ailesine gittiğinde hizmet et ayrıca dip köşe bi temizlik falan da yap yerleri sil camları sil belki madalya verirler...

konu dışı mesaj;

(türk kadını hanımefendi olmaktan ziyade hizmetçi olursa değer göreceğini sanır

ama adam evinde isterse hizmetçiyi para verir tutar...ağzını açamayan 1 konu hakkında fikir beyan edemeyen kocasından izinsiz dışarıya adımını atamayan eğlenceli olmayan gülmekten anlamayan sürekli tek derdi evliliğinin 2.ayında hamile kalamamak ve evindeki döşemelerin lekesini çıkartamamak olan kadınla da ömür geçmez...)

Son düzenleme:
benim bildiğim erkekler hediye alır daha çok... ne o öyle anneme babama bana kardeşime hediye al falan demeler daha sözlüyken hem de; sözlü & nişanlı kızın ve ailesinin gönlü hoş tutulur hediyelerle bir kere...

açgözlü insanlarla başetmek çok zor hiç canını sıkma bırak ne halleri varsa görsünler..kimler çıkar karşına daha.

Affetsem yine aynısı olcak huy edinmiş hayatımda hep birilerini örnek göstericek :14:
Özür dilese de faydası yok çok kalbim kırıldı

Enteresan bi aile . annesi hep oğlunu övüyo kendilerini dev aynasında görüyolar. Aramızda kavga olsa hep oğlu haklı. Bu yüzden o kadar çok tartışma yaşandı ki .. Şımartmışlar oğullarını annesi birden oğlu birden ne diyolarsa o oluyo

Benim de eşim benden daha güleryüzlü kişileri örnek gösteriyor-du.
Ama beni tanıdığında çok şikayet etsemde böyle bir huyum olduğundan
bahsetmiştim.Soğuk bir insanım demiştim.Zamanla şikayet eder gibi oldu.
Şu şöyle bu böyle diye,ben de ona ben böyleydim,sen de biliyordun,şimdiden sonra
kendimi değiştiremem ki bu mümkün değil zaten.Çocukluktan gelme ve
çocukluktan kalma birşey bu.Baştan hoşlarına giden özellikler niyeyse
zamanla birilerinin dolduruşuyla değişiyor galiba.Sanki bu mümkünmüş gibi.
İstermiydim? Evet, sıcakkanlı,tatlı dilli,dili yağlı olmayı isterdim ama
tıpkı sizin gibi anne babama bile yapamıyorum ki ben kaldıki onun ailesine yapabileyim.

Güler yüz, tatlı dil, huzurla oturulacak bir minderden daha değerli hediye bulamadığım için vermiyorum hediye dersin sende.:31:

Enteresan bi aile . annesi hep oğlunu övüyo kendilerini dev aynasında görüyolar. Aramızda kavga olsa hep oğlu haklı. Bu yüzden o kadar çok tartışma yaşandı ki .. Şımartmışlar oğullarını annesi birden oğlu birden ne diyolarsa o oluyo

senin işin çok zor bu aileyle..seni çok üzerler...hakkına girerler...

yolun başındasın iyi düşünmelisin..

o zamaaaaaaaannnn o örneklerden biriyle evlensin....
çok ayıp ve çirkin....
senin çalışmadığını biliyor ne yani bu şimdi....
hediye alıncamı iyi oluyomuş....
bi takım bi fincana saate çula çaputamı tav oluyolarmış....
gidipte hizmet etme kimseye...
herkes birbirinden farklıdır....
karaterin soğuk olabilir...
duruşun böyledir....
beğenmeyen başka kapıya....
uyuz oldum heeeee

önceden bir kızı bin kişi ister bir kişi alırdı..
zordur almak bizden kızı denirdi.
artık "kız almak" deyimi de tarihe karıştı bence.

hala anlayamadım, kaçıncı baskı bilmem hep yazıyorum yeri geldikçe..
neden kızlar evlenmek için can atarken erkekler evliliğe ikna edilmesi gereken varlıklar oluyorlar?
evlenmeyi daha çok erkeklerin istemesi ve kızları ikna etmesi gerekirken..

Hepiniz haklısınız baştan sona kadar.. Ama beyfendi dalgasına " özür dilerim yaa sende herşeye alınma" diyor !! böyle bişey olabilirmi?
Çok basit bişeymiş gibi gülüyor ve bunu sölüyor ben dicek bişey bulamadım artık baş edemiyorum

Her kavgamızda annesine direk yetiştirirse annesi de beni kötü bilir tabii.. Ufak tartışmayı büyütüyor evde bağrıyor annesi gelip ne oluyo diye sorduğunda herşeyimizi anlatıyor. Ufak sırrımız bile yok! Beni daha sayar mı annesi hediye bekler tabii

canım olayı iki ucuzluktan alınan eşya'ya bağlaman çok yanlış. bir laf vardır "yarım elma gönül alma" diye. annen belki senin soğukluğunu evladım!dır diye sineye çeker ama sözlün ve ailesinin ufak jestlerle gönüllerini almanda ne kötülük olabilir? ben soğuk yaratılışlıyım, bunları düşünemem diyip kenara çekilmekle olmaz bu işler. pahalı hediyeler al demiyorum ama ufak bir hediyenin bile hatırı vardır. sevgilin sen neden hediye almıyorsun derken iyi niyetli olamaz mı? annesinin sana bu konuda imaları mı oldu? olmadıysa annesinin dolduruşuna geliyordur diye bir tavır alman çok yanlış.

öte taraftan sevgilinin sürekli bunu söylemesi seni rencide ediyor çünkü seninle bu yola çıkarken seni bu halinle kabul etmiş, sen de aynı cümleleri duymaktan bıkmışsın. benzer tekrarlanan cümleleri ben de duyduğum için o patlamalarını anlıyorum canım.

sana tavsiyem iğneyi kendine çuvaldızı sözlüne batır:):52:

Anneside dünden razıymış gibi AYRIL OLUM SANA KIZMI YOK diyebiliyor anında. Sanki ben arkadan sesleri duymuyomuşum gibi, Benle telefonda konuşunca direk 360 derece dönüyor "kızım ne oldu neden sinirlendiriyosun alttan al" diyor böyle ..Aynı şeyleri o kadar çok yaşadıkki annesi beni sevmiyor ben de annesini sevemiyorum .

ilk defa böyle bişey duydum.
genelde erkek tarafı yapar.onlar mı bekliyor sizden hediye.
sakın alttan alma canım,evlendikten sonra düşünemiyorum

canım olayı iki ucuzluktan alınan eşya'ya bağlaman çok yanlış. bir laf vardır "yarım elma gönül alma" diye. annen belki senin soğukluğunu evladım!dır diye sineye çeker ama sözlün ve ailesinin ufak jestlerle gönüllerini almanda ne kötülük olabilir? ben soğuk yaratılışlıyım, bunları düşünemem diyip kenara çekilmekle olmaz bu işler. pahalı hediyeler al demiyorum ama ufak bir hediyenin bile hatırı vardır. sevgilin sen neden hediye almıyorsun derken iyi niyetli olamaz mı? annesinin sana bu konuda imaları mı oldu? olmadıysa annesinin dolduruşuna geliyordur diye bir tavır alman çok yanlış.

öte taraftan sevgilinin sürekli bunu söylemesi seni rencide ediyor çünkü seninle bu yola çıkarken seni bu halinle kabul etmiş, sen de aynı cümleleri duymaktan bıkmışsın. benzer tekrarlanan cümleleri ben de duyduğum için o patlamalarını anlıyorum canım.

sana tavsiyem iğneyi kendine çuvaldızı sözlüne batır:):52:

Annesiyle aramızda o kadar çok tartışma geçti ki içimden gelmiyor. Oda bunu biliyor. Bile bile ufakta olsa bişey alamam . Oğlu beni seviyor diye iyi davranıyor yoksa iyi anlaştığmız falan yok.Sevgilimle küçük kavgamızda kendini ele veriyor zaten anında.. Ayrıl olum sana kızmı yok diyebiliyor bırak onu diyebiliyor

bu ne biçim bişeydir ya resmen görgüsüzlük tamam belki annesine karşı bişeyler bekliyor olabilir ama bunu dile getirmesi resmen seviyesizlik bence sakın üzerine düşme hatasını anlayınca seni arasın aramazsada zaten ondan sana hayır gelmeyeceğini bil bu ne ya şok oldum resmen :50:

Son düzenleme:
Anneside dünden razıymış gibi AYRIL OLUM SANA KIZMI YOK diyebiliyor anında. Sanki ben arkadan sesleri duymuyomuşum gibi, Benle telefonda konuşunca direk 360 derece dönüyor "kızım ne oldu neden sinirlendiriyosun alttan al" diyor böyle ..Aynı şeyleri o kadar çok yaşadıkki annesi beni sevmiyor ben de annesini sevemiyorum .

Yol yakınken dön geri bunlar daha nişan olmadan yaşanan şeylerse ilerde evlilik olunca aman allahım düşünemiyorum bile Maşallah kayınvalide adayı gümbür gümbür olan sana olur erkek arkadasında annesine düşkünmüş evlendikten sonra dahada düşkün olur

Ailem hiç istemiyor seviyorum diye bişey diyemiyolar. Ayrılmak istedim bi ara evimize geldiler ayrılma etme seni çok seviyo falan daha fazla kavga çıkarmasınlar diye kabul ettim.. Ama gerçekten olmuyor. Beni her halimle kabulllenen birini isterken beyfendi neden makyajın kötü neden sen bunlar gbi değilsin gibi daha bir çok konuda örneklemeler..

Back
X