Sözleneceğim kişi bana birilerini örnek gösterip duruyor

Ailem hiç istemiyor seviyorum diye bişey diyemiyolar. Ayrılmak istedim bi ara evimize geldiler ayrılma etme seni çok seviyo falan daha fazla kavga çıkarmasınlar diye kabul ettim.. Ama gerçekten olmuyor. Beni her halimle kabulllenen birini isterken beyfendi neden makyajın kötü neden sen bunlar gbi değilsin gibi daha bir çok konuda örneklemeler..

bence en kötüsü başkaları ile karşılaştırılmak..saygısızlığın daniskası..canım kendini hiç üzme,ezdirme,koy tavrını bitir bence daha fazla kavga çıkmasından korkarak bitmiş bir şeyi yoluna sokmaya çalışmak hata olur çünkü saygısı olsa o şekilde davranmazdı sana,ailesi de aynı şekilde..

Bir arkadaşının sevgilisinin ona aldığı hediyelerin listesini iste, yanına da sevgilinin sana aldıklarını yaz.
Kağıdın arkasına da arkadaşının sevgilisine aldıklarını ve senin sevgiline aldıklarının listesini yaz.
En sona da aileye alınanları ekle.
Hatta madem karşındaki aç gözlü, maddi tutarlarını bile yaz netten baka baka.
Sonra o kağıdı da çarp sevgilinin yüzüne. Al bunları bunları yaptım, bak sen ne yapmışsın?

Aslında bence yol yakınken de dönmeye bak. Anası bulsun birini. Aç gözlülük bunlarda, ezme bunlarda, iki yüzlülük bunlarda. Ailen de istemiyormuş. Hadi sevgilin iyi olsa her şeyi atlatırsınız derim de, adamda da iş yok. :50:

Seviyorsun anlıyorum da, sevgi her şey değil ki. Yani bu konuların lafı bile edilmez. Sevdiğin insan seni böyle abuk konularla üzdükten sonra o sevginin ne anlamı kalıyor ki? :26:

İşin doğrusu ayrılmak istiyorum ama o bırakmıyor .. küçük kavga olsa aramızda direk evi arıyolar annesiyle. Ailemin onlarla kavga edip üzülmesini istemiyorum. Çok kafalarına takıyolar moralleri bozuluyor:50: Bunun için ayrılmanın konusunu açamıyorum. Tek derdim kendi ailem yoksa hiç beklemem siler atarım .

İşin doğrusu ayrılmak istiyorum ama o bırakmıyor .. küçük kavga olsa aramızda direk evi arıyolar annesiyle. Ailemin onlarla kavga edip üzülmesini istemiyorum. Çok kafalarına takıyolar moralleri bozuluyor:50: Bunun için ayrılmanın konusunu açamıyorum. Tek derdim kendi ailem yoksa hiç beklemem siler atarım .

bu düşünce seni evliliğe götürür ailende üzülsün sonra adamı boşamaya çalışınca üzülmeyecekler mi bu düşünceden hemen vazgeç realist ol lütfen...

Gerçekten ayrılmak istiyorsan annene anlat bu yaptığı hediye meselesini, aradıklarını ağızlarının payını versin.
Ya da annesi aradığında sen aç, başka kız yoktu hani oğluşuna e bulsana? de.
Erkeği kaçırmanın yolu annesine saygısızlık yapmak.

keşke bu kadar basit olabilse :(
Ailemi arayıp rahatsız etmese anlaşıp ayrılsak çok basit bi şekilde ayrılırım.
Ama durum öyle değil ki. Her konuda yağ gibi üste çıkıyolar sıkıştıklarında laf üretiyolar. Annesi beni istemiyor ama oğlu bırakmıyor. Meraklısı değilim onların. Nasıl ayrılıcam ki kavga çıkmasından korkuyorum annemle babam boşandı biz dedemlerle yaşıyoruz annemle .zaten diken üstündeyiz bide bu konuda kavga çıksın istemiyorum

öyle adamla hayat geçmez canım 2 gün kavga çıkar sonra unutulur kavga çıkıcak diye hayatını heba etme...

sende başkalarını örnek göster. o da senin istediğin gibi değil sonuçta.
ve beğenmiyorsa gitsin; sende yardım et gitmesine.

Ama durum öyle değil ki. Her konuda yağ gibi üste çıkıyolar sıkıştıklarında laf üretiyolar. Annesi beni istemiyor ama oğlu bırakmıyor. Meraklısı değilim onların. Nasıl ayrılıcam ki kavga çıkmasından korkuyorum annemle babam boşandı biz dedemlerle yaşıyoruz annemle .zaten diken üstündeyiz bide bu konuda kavga çıksın istemiyorum

güzelim senin ezilmeni ,üzülmeni istemem eş seçme konusunda acele etme,sakin ve yavaş davran annenin kaderi kıza lafından nefret ederim umarım doğru karar verirsin ,baban yok diye ezik davranma ,o sözlün sana layık değilse uzatma ,ve yüzüğü at ,kendine ve hislerine inan

güzelim senin ezilmeni ,üzülmeni istemem eş seçme konusunda acele etme,sakin ve yavaş davran annenin kaderi kıza lafından nefret ederim umarım doğru karar verirsin ,baban yok diye ezik davranma ,o sözlün sana layık değilse uzatma ,ve yüzüğü at ,kendine ve hislerine inan

Daha önceki kavgalarımızda çok terbiyesizleşti ve saygısızlaştı. Ayrılmadı, direndi . Arada da bana iftira atmaya meyillendi ..! Ben ne kadar salağım ki yine affettim ?:50: O esnada bitiricektim hiç bişeyi dinlemeyip..

arkana bakmadan kaç. bu ana-oğul çetesi seni çook yıpratır. ayrıca daha ortada söz bile yok bu kadar sıkı fıkı olmak niye?

her kavgayı annesine anlatan birinden hayır gelmez. böyleleriyle evlenip çocuk yapılmaz

anne baban ayrılmış siz hiç görüşmüyor musunuz babanla canım sana sahip çıkmıyor mu?

sana zarar vermesinden mi korkuyorsun şiddet olarak yoksa ailelerin işin içine girmesinden mi çekiniyorsun...

anne baban ayrılmış siz hiç görüşmüyor musunuz babanla canım sana sahip çıkmıyor mu?

sana zarar vermesinden mi korkuyorsun şiddet olarak yoksa ailelerin işin içine girmesinden mi çekiniyorsun...

hayır hayır babamla görüşüyoruz. Boşandığnı dememden kastım, dedem çok katı bir insandır evi rahatsız ediyor evde kavga çıkıyor. Erzurumlular birde korkuyorum bişey olcak diye :50: Yoksa babamla çok samimyiz . Babamda hiç istemiyor aslında

Son düzenleme:
Canım böyle bir adamdan hayır gelmez sana.
Ne demek başkalarıyla karşılaştırmak ya? Bir de kardeşinin sözlüsü.
Kardeşi değil de kendisi sözlenseymiş madem çok hediye meraklısıysa.
Çok saçma ya. Bence yolun başındayken bırak-git.

hayır hayır babamla görüşüyoruz. Boşandığnı dememden kastım, dedem çok katı bir insandır evi rahatsız ediyor evde kavga çıkıyor. Erzurumlular birde korkuyorum bişey olcak diye :50: Yoksa babamla çok samimyiz . Babamda hiç istemiyor aslında

okuyor musun evde misin?

deden madem bu kadar katı onu al karşına de istemediğini..babana da söyle..
korkma korkcak birşey yok evde kavga çıkaar sonra herkes can ciğer olur aile demek böyle değil midir?
kavga çıkarsa çıksın ama inceldiği yerden bırak bu adamı çünkü bu adam seni sevmiyor...

sen dünyanın en kötüsü bile olsan o adam seni seviyor olsa sana hayran olur kusurlarını görmez öyle değil mi?

okuyor musun evde misin?

deden madem bu kadar katı onu al karşına de istemediğini..babana da söyle..
korkma korkcak birşey yok evde kavga çıkaar sonra herkes can ciğer olur aile demek böyle değil midir?
kavga çıkarsa çıksın ama inceldiği yerden bırak bu adamı çünkü bu adam seni sevmiyor...

sen dünyanın en kötüsü bile olsan o adam seni seviyor olsa sana hayran olur kusurlarını görmez öyle değil mi?
Açıktan okuyorum.
Çok haklısınız :( en ufak detaya kadar örnek gösteriyor.. Makyajımdan tutun yol parasını ödemeye kadar.. Saçımı yapamıyormuşum parfüm sıkmıyormuşum halbu ki ne kadar bakımlı gidiyorum yanına. yaranamıyorum derlerya onuda demek istemiyorum çünkü yaranmakta istemiyorum artık

Son düzenleme:
Açıktan okuyorum.
Çok haklısınız :( en ufak detaya kadar örnek gösteriyor.. Makyajımdan tutun yol parasını ödemeye kadar.. Saçımı yapamıyormuşum parfüm sıkmıyormuşum halbu ki ne kadar bakımlı gidiyorum yanına. yaranamıyorum derlerya onuda demek istemiyorum çünkü yaranmakta istemiyorum artık

Bu ne yaa. İnsan sevdiğine söyler mi bunları?
Sende ona söyle canım ya ezdirme kendini çok alakasız giyiniyorsun de, yanıma yakışmıyosun de!
Bu kütük erkeklerde çok oluyor ama. Hakediyolar!

Daha önceki kavgalarımızda çok terbiyesizleşti ve saygısızlaştı. Ayrılmadı, direndi . Arada da bana iftira atmaya meyillendi ..! Ben ne kadar salağım ki yine affettim ?:50: O esnada bitiricektim hiç bişeyi dinlemeyip..

canım sen çeşitli nedenlerle ayrılmayı erteleyerek hiç doqru bişey yapmıyorsun...hergeçen gün karşı tarafa ümit vermiş oluyorsun..eninde sonunda ayrılacaksan evdekilerde duyacak bunu..erken öqrenmeleri daha iyi...biran önce bitsin ve kendine yeni biryol çiz...bu kişiyle kesinlikle yapamazsın..o ne der bu ne der geç bunları...sonra çok üzülürsün...

okuyunca gerçekten çok sinirlendim.. hediye istemeler, başkalarıyla kıyaslamalar.. bence çok iyi düşün derim. zaten erkek arkadaşın ve annesi mantıklı insanlar olsa, onlara en büyük hediyenin sen olduğunu anlarlardı.. sonuçta gelinleri olacaksın, el üstünde tutmaları, değil kendileri, kimseye laf söyletmemeleri gerekir.. kızma bana böyle yazdım diye ama bence bir an önce konuş bu konuyu hem kendi ailenle hem onun ailesiyle.. yıkıcı olmak çöüm değil elbette ama, eğer düzelecek gibi değilse, bitmesi en mantıklısı..

Back
X