Evet iki yıl var zaten okuldan sonra dusunuyoruz bu sureyi erkene alma cabamız yok.ama artık aileler arasında bi resmiyet olsun istiyoruz ama tepkilerini olcemiyorum2 seneniz daha var sanırım evlilik için.Babanıza söylemenizin bir acelesi yoksa biraz zaman daha sonra söyleyebilirsin.
Benim dururumumla aynı sanırım yani tam tersi :) Benimde babam davet etti tanışılsın askerden önce diye ama bu seferde erkek arkadaşımın babası erken düşüncesindeEvet iki yıl var zaten okuldan sonra dusunuyoruz bu sureyi erkene alma cabamız yok.ama artık aileler arasında bi resmiyet olsun istiyoruz ama tepkilerini olcemiyorum
Biz basladık bi iki hafta icinde ikimizde ciddi dusunmye basladık zaten lisedende tanıyorduk birbirmizi ama yinede bekledik emin olmak icin.birbirimizden emin olduktan sonra ne ben dinledim milleti okulu dondururken ne o dinledi benim yanıma gelip bana sahip cıkarkenNe guzel..Bu zamanda boyle fedakarkiklarin yapildigi asklar kalmis mi?
Umarim beraberliginiz evlilikle taçlanir.
Daha iki seneniz varken babanizin simdiden bilmesi cok da sart degil diye dusunuyorum.
Bence annene ciddi olduğunuzu ve aranızda ailelerin tanışması açısından ufak bi söz takılmasını istediğinizi söyleyin annenizde babanıza açılsın ve aileler tanışsın. Evlilik tabiki şuan şart değil ama tanışılması daha güzel olur bencede :)
Benim dururumumla aynı sanırım yani tam tersi :) Benimde babam davet etti tanışılsın askerden önce diye ama bu seferde erkek arkadaşımın babası erken düşüncesinde
İnsallah.bu durumda yanlıs birsey goruyor musunuz?? 3.sınıfı bitireyim yuzum olsun diyorm.bazende biz hakediyoruz bunu bilmeleri daha iyi diyorum.pısırık gibi susmak istemiyorum ne olcaksa olsun degmez mi soyle diyor.ama daha beklemedikleri icin urkutmende istemiyorum. ben mi detaylı dusunyorum.ailemi arada bırakmak hic istemem uzulecekleri bi durumda yok aksine boylesi sahip cıkan biri var sevinmeleri gerekir.siz soylerdiniz yani bu sartlarda?sınavların bitince ailenin yanına döndüğünde babanla konuş bence.
Hemen evlenme yok diye bastıra bastıra söyle.
İnşallah istediğin gibi olur herşey
yanlış asla bişey yok.İnsallah.bu durumda yanlıs birsey goruyor musunuz?? 3.sınıfı bitireyim yuzum olsun diyorm.bazende biz hakediyoruz bunu bilmeleri daha iyi diyorum.pısırık gibi susmak istemiyorum ne olcaksa olsun degmez mi soyle diyor.ama daha beklemedikleri icin urkutmende istemiyorum. ben mi detaylı dusunyorum.ailemi arada bırakmak hic istemem uzulecekleri bi durumda yok aksine boylesi sahip cıkan biri var sevinmeleri gerekir.siz soylerdiniz yani bu sartlarda?
Annemle tanıstırdım cokda sevdi gittigimde anneme cıtlatayım hala babama demesse ben oturup konuscam.o kadar uzaklar ki bu konuya ben mi acele ediyorum diyorum annem ilk tanısmaya gittigimde biliyordu soyle bildigimi ve bi arkadasını al git demisti oylede yaptm.ama simdi babama demiyor.onun ailesyle gizli gizli gorustukce kendi aileme karsı saygısızlık yapmıs hissediyorum.istemeye gelirken bi cekinerek gelsinler babamın agırlıgı olsun istıyorum ve zaman gectikce ailesyle samimytm artacak babama karsı "size laf dusmuyor artık kız zaten bizim kız hep bizim yanımzda "gibi olmasını istemiyorm.yanlış asla bişey yok.
tepki almaktan korkuyosun ya babandan o anlamda demek istedim.
oturup konuşur enine boyuna anlatırsan ikna olucaklardır.
Hem ilk etapda erkek arkadaşını tanıştırmayı teklif et(yani ailen kabul edecek tarzdasalar)
doğru diyosun. anneler zaten hep geri durur bu tür konularda.Annemle tanıstırdım cokda sevdi gittigimde anneme cıtlatayım hala babama demesse ben oturup konuscam.o kadar uzaklar ki bu konuya ben mi acele ediyorum diyorum annem ilk tanısmaya gittigimde biliyordu soyle bildigimi ve bi arkadasını al git demisti oylede yaptm.ama simdi babama demiyor.onun ailesyle gizli gizli gorustukce kendi aileme karsı saygısızlık yapmıs hissediyorum.istemeye gelirken bi cekinerek gelsinler babamın agırlıgı olsun istıyorum ve zaman gectikce ailesyle samimytm artacak babama karsı "size laf dusmuyor artık kız zaten bizim kız hep bizim yanımzda "gibi olmasını istemiyorm.
Cok sagol ya biraz olsun icim rahatladı tarafsız bakmaya calısyorum yine bi eksi gormuyorum dısardan gelcek yorumlara gerckten ihtiyacım vardoğru diyosun. anneler zaten hep geri durur bu tür konularda.
iş sana düşüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?