- Konu Sahibi esmergirl356
-
valla benım esımde okuyordu ne ben ankarada o samsunda
ben 22 galıba oda 26ydı
neyse evlenmek ıstıyorduk ama aılesı pruzer cıkartıodu
neyse ıstenme olayı oldu zorluydu zor gectı benım aılem ısteksızdı neden hemen oluyor bıraz
beklıyelım ben ıse hemen olsun ıstıyorum senın gıbı
ve netıce 3 ay ıcınde ısteme nısan dugun oldu
cok ıyı dusun cnm zaman cok cabuk gecıooo
ve eskı zamanlarını ozluyorsun ne kadarda asık olsanda sevsende
baba evını cok arıyorsun
Ama insan snradan alismazmi miz miz evlilik hayatina, hem benim istedigim yani grcekten sozlensekte Sevdigimle beraber rahatça gezebilsek msela.. yani birileri laf edicek diye korkmasak.. hem onunla sözlenmek benim için cok buyuk bisey.. ya keske olsa diyorum hep içimden.. onun ailesi cok ii,benimde annem bisey demiyo allah sukur, babamda sevdikten snra, bana zorluk cikarmaz ( allah'in izniyle) .. biliyorum onu cunku..
Ama sence ben bunu nasil Sevdigime kabul ettirrebilriim, yani, zorla tabi guzellik olmaz.. ama birbirimizi sevdikten snra, sozlensek cok guzel olur bnce.. haksiz mi miz miz
(evliligi biz 5-6 sene ye dusunuyoruz) hatta 7
::a015:
Yasini yazmamissin bakmirmirmirmir
Duygularini yazdiklarindan anlayabiliyorum cok seviyorsun
ama bana kizsan da ortada iki durum var..
Ilki insanin dusunceleri zaman icinde cok degisiyor hele ki bu ilk genclik donemlerinde
Su anda eminsin ama daha universiteye bile onumuzdeki donem baslayacaksin.Akisina biraksan daha guzel olmaz mi?4-5 yil neredeyse 7 yil sozlu yada nisanli sekilde durmayi planliyorsun.
Yazdiklarimla seni uzmek hic istemem,sadece dusunduklerimi yazdim.
Diger taraftan da oda senin sozlenmek istediginin farkinda ama adim atmiyorsa usteleme.Bu tarz seyler erkekleri uzaklastirabilir.
Hersey gonlunce olsun
[ı]yaşın 15 mi 16 mı:ecrin_bebek:
Daha üniversitede bile değilsinsengözlerimebaksanab
daha ekmeğini neyden çıkaracağınızı bilmiyorsun
hele de erkek arkadaşın. önce kazanacak o okuldan mezun olacak sonra iş bulacak askerlik...delikafadulden
bunlar kolay şeyler mi zannediyorsun.
Hayat 3 günlük olsa da oyuncak değilgamyoncuiremsu
üniversite düşünceleri değiştirir, insanları olgunlaştrır. Hayat bu ya belki ondan sonra birbirinize uygun olmadığınızı anlayacaksınız. Ne gerek var daha şimdiden olaya aileleri dahil etmeye...sositososito
ayrı yerlerde okuyabilirsiniz bu sorun değil. Sık sık görüşemeyebilirsiniz. Ama bunları hiç biri sevmeye ve ilerde birlikte olma düşüncesine engel değilopuyorumnanaktan
eğer sözlenirsem sevgilimin başkasını severek beni terk etme olasılığını azaltırım, diye düşünüyorsan da bunu aklından çıkar. Unutma evliler bile aldatıyor.alsanaalsanasmile
sen şimdi sözü vs. Düşünmeyi bırak önce bir kazan, mezun ol, iş bul. Aynı şekilde erkek arkadaşında.sırnaşık şey
sonrasında baban karşı çıkmaz. Ama daha ikinizinde önünüzde upuzun bir yol varken hiç bir babanın buna müsade edeceğini sanmamaklinialirimsmile
[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?