- 2 Mayıs 2010
- 1.815
- 1
- 116
- Konu Sahibi esmergirl356
-
cilekliimm.. tadini cikarmak isterim bende, ama grsmiceksek nasil onsuz olacak obunu kafayi taktim..senağlama yani insan içinden bi kac sene diyo.. sanki neki cok cabuuukk geçer .. derler ya.. tabi bu Benim için hiiiiç de boyle degil.. evet cabuk gecer, ama garantimiz varmi yasayacagimizdan..okdr uzun.. yani Ben SEvdigime kavusmak istiyoruumm ins..
caramelim yasimi kk kizlarindan kesin biri sorar demistim içimden, sen oldun, ya aslinda cekiniyorum soylemeye cunku siz, simdi herkes, dha kucuksun gibi sozler duymak istemiyoruum.. olgun davrandigimin kanaattindeyim, ckta kucuk degilim yani..benim ablam 21 inde evlendi, ama ben ondan dha gec evlencem..bu sorun degil, ama sozlenmek isterim yani:ecrin_bebek:
mafoldumben
ben olsam kesinlikle acele etmem.helede karşımdakinin erteleme gibi bi düşüncesi varsa sesimi bile çıkarmam.
YA lüüüütfeeeeen bi dinlermiisiiiniiizzz beniii... !!! o kdr cok msj varki .. cvplamam gerekecek.. bakin ben kucuk degilim anlaticam dedim.. bi bekleseniz lutfen kizlar yaa cok uzuluyorum yazdiklariniza senağlama
Dinliyoruz canim, o yüzden cevap yazabiliyoruz zaten.
Sen fazla acele ediyorsun.
Bak bir tanidigim vardi, ayni senin gibi 1 sene tanidigi cocuga sözlenelimde sözlenelim, nisanlanalimda nisanlanalim diye tutturdu. Cocuk bekleyelim hersey yerine otursun dedi, bu dinlemedi. Simdi kiz o kadar pisman ki. Onu sevdigim güne lanet ediyorum diyor.
Iyice tani sevgilini. Biraz daha olgunlas. Emin ol bak 2 sene sonra daha olgunlasacaksin, daha mantikli düsüneceksin. Sevgilin senden daha mantikli düsünmüs bence.
Siz birbirinizi sevdikten sonra, araya karli daglarda girse hic birsey olmaz. Ama o kadar bekleyemeyiz dersen o sevgi degildir zaten. Bunlari iyi kavraman icin zamana ihtiyacin var. Ilerde hakkinizda hayirliysa olur insAllah.
su anda hepinizin 3uncu sayfadan yazdiklarinizi okuyamadan yani hepsini degil.. cvp YAZIYORUUMM..:umursamaz:
Bakin biz 19 yasindayiz, ben hemen simdi gibi yazdim ama.. ben onunla 2-3 sene sozlenelim diye soylemistim cunku cok konusu geciyor bunlarin , ve o istemiyor demedim , yani istiyor ama arada baska seyler var anlamiyormusunuz..
biz ünv kazandik bile.. ayni sehirde farkli okul okuyacagiz ins.. ve bizim bu yurt disanda.. 5 sene okuduktan snra sinav filan, meslegini eline alabiliyorsun bu birincisi, ikincisi, askerlik filan burda evlenmeden once yapilmiyo, bazi erkekler 30 yasinda bazilari ise 30 dan sonra bile yapiyor.. bu hiç sorun degil gozumde.. simdi biz Sevdigimle kendi aramizda bile yuzuk takmak istiyoruz.. yani o bana yuzuk almak istedigini soyledi bana..Yani anlicaginiz oda istiyor.. !!! biliyorumm.. tabiki dha genciz, okul en önde gelen sey bizim için..cunku bi altin bilezik gibidir meslek, 7 sene demedim yani biz 25 yasinda filan evlenmeyi dusunuyoruz, kaldiki annemin haberi, var onunda butun ailesisnin haberi var... ben mustakbel kayinvalidemle konustum.. kendisi gorusmek istiyordu..gzl konustu allah için bisey diyemem.. ona.. ama dha cok o konusuyor gibi geldi bana.. yanin o onun dediklerinin olmasini istiyordu.. ben cekinmedim , yani soyledim zor olcak beklemek diye..bisey demedi.. gelip istiyecegiz seni bile dedi..zamani gelince tabi.. yaa lütfen empati yapin da msj yollayin , ben cok hassas bir kizim ve.. uzulebiliyorum.. ben zaten tavsiyeleriniz için sordum..bazilariniz çokda haklisiniz.. cunku sizler evlisiniz..ve tecrubeleriniz var.. ben hayati toz pembe goren bi kiz degilim kesinlikle..hayatin zorluklarindan cok gzl haberdarim merak etmeyin.. ben adini koyalim diye istedim.. yani illaki gezip tozmak degil amacim, bunu oda istiyor.. zten.. ama bi keresinde konusurken bana soyle dedi : " Seni gelip yalniz isteyemicem herhalde dmi" dedi.. bu demek oluyor ki (benim için) ailesi istemiyor... !! yaa ben durust biriyim.. neden istemediklerini anlamadim.. yaa :çok üzgünüm: mafoldumbenmafoldumben
Simdi soyleyin ne yapayim ben ?[/FONT]
Ooo daha 19musun sen.
Bende seni 21 zannediyordum. Baktim simdi ablan 21 yasinda evlenmis.
Sen kayinvalidene beklemek zor tarzinda seyler söylemeseydin keske.
Cok iyi niyetli oldugun bariz, ama ne kadarda iyi niyetli olsan sevgilinin annesine bu tarz seyler söylenmez canim, biraz agirligini korumalisin. Yarin birgün bir sorun cikar, sen bekleyemedin diye istedik der, lafi yer oturursun. Bu islere cok erkenden giriyorsun yapma bunu gözünü seveyim. Kadin üstelik gelip isteyecegiz zamani gelince demis. Gelmediklerine göre onlarda erken oldugunu düsünüyor sanirim. Sevgilinde aciklamis ben seni yalniz mi isteyecegim diye. Demekki evde konusuluyor bunlar, ailesi erken oldugunu düsünüyor. Adamlar son derece hakli zaten. Yasin kücük. Ne kadar yasim kücük demesende, olgunum desende 19 yas evlilige adim atmak icin cok erken canim, üzgünüm. Seni üzmek icin demiyorum, bunda üzülecek birseyde yok, sonucta bir kac sene sonra sende evlenecek yasa geleceksin.
Bak sana bir abla tavsiyesi, agirlini hic bir zaman bozma. Cok istesen bunu sürekli dile getirme, sonra buna kendin pisman olursun.
Senin icinde bir kaybetme korkusu var. Saniyorsunki sözlenmezsek olmayacak. Illa adi konsun diyorsun. Adam ozaman cepte olur gidemez bir yere diye düsünüyorsun sanirim. Ama yaniliyorsun. Ne nisanlilar gördük nikaha bir hafta kala yüzügü cikaran, Allah göstermesin. Giden adam, karninda cocugunda olsa, gitmeyi kafaya koyduysa gider. Anlatabildim mi?.. Bekle canim bak inan bana beklersen daha mutlu olursun. Okulunu bitir, gelsin istesinler mutlu mesut yasayin
tatlim kizma darilma ama
hangi aile olursa olsun karsi cikar bu durumda
daha cocuklari okumamis bi meslek is güc sahibi degil
arada onca sene var
akil var mantik var 6-7 sene sözlü veya nisanli kalinir mi allah askina.
simdiden sen ailesinin tavirlarina üzülmeye baslamisin,sözlü olsan her ypatiklarindan bi anlam cikarmaya calisip dahada üzülceksin
neden acele ediyosun ki bu kadar hala anlayamadim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?