- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi esmergirl356
-
kesinlikle aydasucugumm beniim yerimseniben
ama bi arkadasin yazdiklari sinirlerimi bozdu.. (yada ben yanlis anladim) halbuki aksam ne gzl iyiydiimm.. cnm cok skildi.. yhaa.. bska derdim yokmus gibi bide.. offf
ya alingan degilim ben , olsaydim bi suru msj yazilda onlara bi suru cvpda yazardim ama niyeyse buna kizdim isteklava:
:enbuyukkk:
Ben ifadelerinde çelişki gördüğüm için bu ne perhiz bu ne laha turşusu ifadesini kullandım
5-6 yıl ne farkeder demem de şu şekilde.7 sene beklemek istemediğini yazmışsın.Sonra 6 sene beklemek istediğini yazmışsın .Ben de ha 6 ha 7 ne farkeder dedim.
Bunun için birbirinizi incitmeyin anlamında söyledim..Empati yapmamızı istemende kötülük yok elbette.Sadece bana yanlış gelen hususları belirttim sana.Evet çok hassassın gene de bir hatam olduysa affola.Kimsenin günahını almak istemem.
Sinirlerini bozacak birşey yok.Ona bakarsan senin kullandığın çelişkili ifadeler de benim sinirimi bozdu.(yada ben yanlış anladım !)
Benim de başka derdim yokmuş gibi bu konudayım of ki ne of
ınsan olmak cok guzel ya
ben cok sevıyorum bu formu
kırdıgını dusunup affola demıs mavım
hadı bakem vereliniortak vereliniortak
aaaşam aşaam
güzin aplalığım tuttu vooo gadaların alam... kaydirigubbakcemile3
ya bana kalsa 6 seneye de yok derdim.. cunku onca sene nasil beklicegimi dusunuyoduumm .. herseye sabir eden ben, bunu bekleyemez olmustumm.. ama rabbim bununda sabrini verir insallah..herkes nasil bekleyebiliyorsa bende bekleriim.. anlayisiniz için tesekkürler
ınsan olmak cok guzel ya
ben cok sevıyorum bu formu
kırdıgını dusunup affola demıs mavım
hadı bakem vereliniortak vereliniortak
aaaşam aşaam
güzin aplalığım tuttu vooo gadaların alam... kaydirigubbakcemile3
offflamaya gerek yok ki arkadasim.. herkesin derdini kimse yasamadan bilemez oyle degil mi..gereksiz konusmalarda bulunmak istemiyorum, bosuna uzatiyoruz bnce.. konudan da uzaklasiliyo.. ve çirkin seyler bunlar.. bu tür laf düellosu hosuma gitmiyor..
hayirli geceler size
ben su an kapatmak zorundayim kizlar.. hayirli geceler hepinizi yarin grsmek uzere..
O mavi arkadasimm eger kirici sozler sarf ettiysem kusura bakma grcekten.. bi anlik sinirime var ama beni de anlayin lutfen..
butun yazan Kk bayanlarina.. cok cok tsk ederiimm kizlar ve ablalar..sagol iyiki varsiniz yaa
a.s.
:enbuyukkk:
Rica ederim...
Evet kırdığımı düşündüm kuzum...
Evet kimsenin derdini kimse bilemez ben empati kurarak az da olsa yardımcı olmaya çalıştım.
Bu tip konularda çelişkili ifadeler okuyucunun da kafasını bulandırıyor hak verin ki...
Sinirini bozduğumu söyleyen de sensin .Bu cümleye susucağımı da düşünemezsin herhalde.
Neyse konuyu uzatmaya hacet yok .Gecenin bu saatinde kimse kimseyi kırmasın.Boşver bu benim düşüncem o da seninki..
Ben herseye çabuk sinirlenen bir kziim Mavi.. yani beni boyle tanirlar , ve hep derler..
yine tekrarliyorumm.. "sinir oldum" diye gunde en az 10 kere soylenirim.. ben
kusura bakmayin!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?