- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 43
- 36
- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
Merhaba arkadaşlar,daha önce ücretli öğretmenlik yaptım bu sene kpss iyi geldi mülakata da girdim bölümümde alım baya fazla,ama ekim atamasında tercih yapmadım zaten yapsam Mardin filan geliyordu.. Yaş 27 bebek bekliyorum ama bi yandan işimi çok seviyorum ve herkesin hayali gibi benim de hayalim kadrolu olmaktı..Biliyosunuz artık kadrolu kalktı 6 sene gittiğin yerde kalacaksın sonra kadro vs durumları var..
Şubatta bi atama daha olacağı söyleniyor ben artık kpssye girmek tekrar o mülakat stresini yaşamak istemiyorum seneye..O nedenle bebek olmasa eşim de razıydı gidecektim neresi çıkarsa..Ama şimdi ne yapsam bilmiyorum o zamana kadar benimki karnımda 4 aylık olacak inşallah, bi yanım git diyor bi yanım gitme.. Bunca sene de emek verdim işimi yapmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.. Paylaşmak istedim..
Şubatta bi atama daha olacağı söyleniyor ben artık kpssye girmek tekrar o mülakat stresini yaşamak istemiyorum seneye..O nedenle bebek olmasa eşim de razıydı gidecektim neresi çıkarsa..Ama şimdi ne yapsam bilmiyorum o zamana kadar benimki karnımda 4 aylık olacak inşallah, bi yanım git diyor bi yanım gitme.. Bunca sene de emek verdim işimi yapmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.. Paylaşmak istedim..