Sözlü tacize uğradım

Bir de eşinize bu olayi anlatmayin ama sizi ara sira ziyarete gelsin. Bi bahane bulup esinizi cagirin bence

var ya eski ben olsaydım hemen mesaj atardım. Burda öğrendim her şeyi anlatmamayı. Bu olaya maruz kalınca telefonu elime aldım , eşime yazacaktım , sonra ablama yazdım öyle rahatladım.

Eşim zaten çok kaygılı benim yüzümden iyice sarpa sarardı

okulda yeniyim. En genç öğretmen de benim. Kimseyle de muhatap olmuyorum çekingen olduğum için. O hocalar 20 yıldır aynı okuldalar. Ben haksız çıkarım diye korkuyorum

Anladım. Alttan almayın ama kesinlikle, zorunlu muhabbet olmadıkça konuşmayın cevap vermeyin. Cevap vermeniz gerekirse tek kelimelik cevaplar verin "Evet, hayır, yok, tamam" gibi. Birisi daha yazmış özür dilerse sert olun kesinlikle sakın yumuşak davranmayın. Pislikler ya sinirim zıpladı cidden.

Ben işyerinde ki sorunları eşime anlatmam
Sonuçta kendiniz halledebilirsiniz eşinizin okula gelip tatsızlık çıkarması sizi daha çok gerer üstesinden gelemeyeceğiniz bişey değil

O anda karısından kızından dem vuracaksın bunlara. "Sizin karınıza kızınıza da böyle andropozlu tipler taciz ediyordur emin olun" diye.. Sonra da müdüre şikayet edip inceleme başlattırırdım ödü b.kuna karışırdı..
Ama konu sahibi çok pasif kalmış. Korkarım pisliklerin yaptığı yanına kar kalacak...

kalmayacak merak etmeyin. Şikayet edecek cesaretim yok çünkü haksız çıkarım ama adama kızarak ve tersleyerek tepkimi gösterebilirim gösterebilirim

O anda karısından kızından dem vuracaksın bunlara. "Sizin karınıza kızınıza da böyle andropozlu tipler taciz ediyordur emin olun" diye.. Sonra da müdüre şikayet edip inceleme başlattırırdım ödü b.kuna karışırdı..
Ama konu sahibi çok pasif kalmış. Korkarım pisliklerin yaptığı yanına kar kalacak...
İnsan akıl verirken süper veriyorda başına gelince öyle atak olmuyor maalesef
Böyle insanlara ne desen kar etmez

İhl müdürüne ihl öğretmenini şikayet etmek:) hatta ilçeye şikayet etmek:) kimi kime şikayet edeceksin şikayet edeni suclu çıkarırlar.

Keske donup "yaziklar olsun birde ogretmen olmussunuz"deseydiniz..
Yada dikilin karsisina konusun.Soguk ve tehtid dolu bir konusma olsun ama..

Keske donup "yaziklar olsun birde ogretmen olmussunuz"deseydiniz..
Yada dikilin karsisina konusun.Soguk ve tehtid dolu bir konusma olsun ama..

keske yapabilsem ama benden öyle sözler çıkmaz maalesef. Sadece rahatsız oluyorum diyebileceğim.

Rahatsız oluyorum demeyin, konuşma ortamı yaratır. "Uzatmayalım X bey, ben sizinle muhatap olmak istemiyorum artık" deyin, bu kadar.

böyle cümleler kurabilmeyi çok istiyorum. Tamam bu cümle aklımda olsun. Bir yerden başlamam lazım.

Haremlik selamlik oturacak kadar muhafazakarlar ama onlerinde montunu cikartan kadina "off bize bunu yapma" diyorlar. Bu ne demek Allah aşkina. Bizi gunaha sokuyorsun gibi algiliyorum.
Amma ve lakin icibiz rahat olsun siz kimseyi gunaha dokmuyorsunuz. Kotu ve fesat gozle bakmalari, tum ahlaki erdemlerin ardina siginarak size baska gozle bakmalari tamamen kendi pislikleri.
Pis yurekli igrenc seyler.

böyle cümleler kurabilmeyi çok istiyorum. Tamam bu cümle aklımda olsun. Bir yerden başlamam lazım.

Bir tek cümle zaten, sonra konuşmaya çalışırsa cevap vermezsiniz. Sert bir tonla söylerseniz anlayacağını anlar o adi.

yarın selam vermeyeceğim selamını da almayacağım . Mutlaka yanıma gelir ve bir muhabbet açmak ister. Zümreyiz çünkü. Sınav haftası da yaklaşıyor. Kıdemli öğretmen diye yıllık planını bile ben hazırlamıştım.

Konuşmak isteyince, tavırlarınızdan ve şakalarınızdan çok rahatsız oluyorum diyeceğim. Çok bozulacaktır eminim. Uzatırsa da özür falan diler muhtemelen ben sizin kızınız değilim şakadan hoşlanmıyorum diyeceğim. Sonrasını bilmiyorum
Ya allah aşkına tacize neden şaka diyorsunuz? Kesinlikle şaka kelimesini kullanmayın. Açıklama yapmanız gerekiyorsa açık açık taciz kelimesini kullanın da "şaka" adı altında kadınları taciz etmeyi meşru görmesinler, lütfen.

Ya allah aşkına tacize neden şaka diyorsunuz? Kesinlikle şaka kelimesini kullanmayın. Açıklama yapmanız gerekiyorsa açık açık taciz kelimesini kullanın da "şaka" adı altında kadınları taciz etmeyi meşru görmesinler, lütfen.

bana ısrarla şaka yaptım yanlış anladın dedi. Ne demek istediniz diyorum cevap vermiyor. Aslında haklısınız açıklama yapmak zorunda bile değilim. Sizinle muhatap olmak istemiyorum der konuyu kapatırım.

bana ısrarla şaka yaptım yanlış anladın dedi. Ne demek istediniz diyorum cevap vermiyor. Aslında haklısınız açıklama yapmak zorunda bile değilim. Sizinle muhatap olmak istemiyorum der konuyu kapatırım.
Kesinlikle muhatap olmak istemiyorum deyip kapatın konuyu. Şaka diye ısrar ederse de "sizin şaka dediğinize taciz deniliyor" dersiniz

Okulların haline bak,bu Zihniyet e sahip insanlar mı yetistiriyor çocukları.Serefsizler.
Gayet pislik bir şekilde içlerindeki iğrençligi gostermisler

İlk olarak haremlik selamlık işini şikayet etmekle başlayın idareye olmadı milli eğitime tabi suçsa bu kaldı ki bana göre ayrımın başlangıcı ve bir okulda bu yapılmamalı .
Diğer yönden bu öğretmen bozuntusunu da şikayet edin fakat bu kadar ahlaksuz arkadaşları varken sizi yalancı çıkarma konusunu da unutmayın
Beklenir böylelerinden ama tacize susmayın

Back
X