Sözlü tacize uğradım

Öfff sıktı artık şu haremlik selamlık meselesi.Hala mı öyle yapıyorlar şaka gibi.Bence şikayet etmelisiniz.Açık ya da kapalı olmanız farketmez hatta dekolteli dahi olsanız size herhangi birşey söylemeye hakkı yok.Resmi yollarını araştırıp şikayet edin.Pis erkek zihniyeti demek ki her yer de aynı.

Bu nedir ya resmen sapiklik bu gibi insanlar mi öğretmen oluyor ne öğretebilir ki üstelik o gulen yasli başlı adamlara ne demeli hepsi iğrenç ve çirkinler.

Dünyanın her yerinde türlü türlü müslüman halk var, çoğu normal yaşayıp gidiyor bi bizim ortadoğuda var böyle tuhaflıklar. Yani bilimsel temeli yok bu dediklerimin ama benim tezim şu, elbette hiçbir millet her konuda top yekün kötü değildir ama araplar toplum yapısı konusunda müslüman olmadan önce de böyleydi malum, müslüman oldular aynı tas aynı hamam, çok lazımmış gibi biz de kopyalamışız onların bu yönünü. Tekerlek icat edileli binlerce yıl olmuş adamlar hala kadınların tek başına araba kullanmasını tartışıyor burdan pay biçin.
Ben bu taciz tecavuz olaylarinin ardinda, ortadogudaki kadının degersizlieştirilmesinin altında sadece cinsel baskilanmayi görüyorum. Yani biraz freudyen bir bakış açısı olacak ama "dinsiz" olarak atfedilen yerlerde insanlar rahatça cinselliklerini yaşadıkları için kadın erkek arasinda bir fark yoktur. Eh tabi erkeğin yetiştirilmeside önemli bu noktada. 3 gelinim var, yeğenlerim için annelerine erkek değil insan yetiştirin diyorum.

En çok da namus diyenden böyle namussuzlar çıkıyor. Harem selamlık istemek konusunda haklılarmış böyle sapıklar içinde güvende değilsiniz, aslında köşeye sinmemek gerekiyor ama ülke manyak dolu ben artık özgürlüğümü kullanmaya korkuyorum bunun gibiler yüzünden. Bir daha yüzlerine bile bakmayın kart zampara ya... Şikayet bile edilir aslında da, kesin okul yönetimi ona suç bulmaz, ya da kesin kanıtlayamazsınız hangi maksatla dediğini o yüzden geçmiş olsun.

Aşağılik herif!!g.tundeki killar agarmis lafa bak hele digerlerine ne demeli abaza sapiklar akillari seylerinin tepesinde bi de ogretmen olcaklar.Mudurunuz cok bagnaz biri degilse gidin anlatin yerin dibine gecsin yaşli sapiklar.igrendim resmen:kusmuk:

Bu feminist sayfalarda pembe otobüs için çok tepki göstermişlerdi o zaman niye tepki gösteriyorlar ne güzel uygulama diyordum. Fakat şu yazdığınız olaydan sonra bu uygulamanın gerçekten yanlış olduğuna inandım. Çünkü savundukları düşünce eğer pembe metrobüsü bekleyecek vaktim yokken şaş kaza normal otobüse binersem erkek düşkünü ve tacize uğramaktan rahatsız olmayan kadın portresi çizmiş olacaksın diyorlardı. yaşadığınız olay bunun okul versiyonu olmuş. Çok talihsiz ve çok moral bozucu bir olay yaşamışsınız ama lütfen sessiz kalmayın böyle insanlara çocuklarımızı emanet ediyoruz.
Cok dogru

Dünyanın her yerinde türlü türlü müslüman halk var, çoğu normal yaşayıp gidiyor bi bizim ortadoğuda var böyle tuhaflıklar. Yani bilimsel temeli yok bu dediklerimin ama benim tezim şu, elbette hiçbir millet her konuda top yekün kötü değildir ama araplar toplum yapısı konusunda müslüman olmadan önce de böyleydi malum, müslüman oldular aynı tas aynı hamam, çok lazımmış gibi biz de kopyalamışız onların bu yönünü. Tekerlek icat edileli binlerce yıl olmuş adamlar hala kadınların tek başına araba kullanmasını tartışıyor burdan pay biçin.

Nereden biliyorsun butun araplarin boyle oldugunu? Hic hiristiyan arap gordun mu? Ya yahudi? Islamin arap orf, adet ve geleneklerinden ( ozellikle yedinci yuzyil ve oncesi) farkli oldugunu, hic etkilenmedigini mi iddia ediyorsunuz, peki bunun icin elinizde veri var mi? Onceside araplar soyle yasardi, islam sayesinde boyle yasarlar ve bunlar degisti diye, dini kaynak, disnda elinizde tarihi bir dokuman var mi? Ben soyleyeyim yok. Butun araplar da korfez araplarina benzemez, bugun levent bolgesinin cogu halki aslen arap olmamasina ragmen bgun araptir. Ama aslen arap degiller cogu hele suriye, lubnan, israil, filistin, irak vs vs. cografyasi. Hic de oyle gorgusuz falan da degiller, bizden bir farklari da yok aslinda. Sekuleri, dindari, liberali solcucu, koylusu, kentlisi vs onlarda da var. Hem bu farklilar hem de dinsel farkliliklari araplar arasinda bir suru davranis farkligina yol aciyor. Hiristiyan araplarda gidip "kadinlar araba suremez", " cocuk yasta evililik" normal gibi seyerin konusmasini duyamazsiniz, ama musluman korfez araplarinda masallah konu hep kadin etrafinda donuyor. Bunun ana nedeni de islamin bir yorumunu benimsemis, ve islami ve kuran'i farkli metinlerle destekleyerek, kelimesi kelimesine uygulamaya calismalari yani insan mantiginin metine bakarak yorum yapmasini engelleyen bir dusunce sistemi, bir dusunce akimini izlemelerinden kaynaklaniyor. Turkiye' de de bunun yansimalarini goruyoruz.

Sevgili konu sahibi, keske arkanizi donup topuna agzinia geleni soyleseydiniz, o laflari yedirmek lazim onlara. Haremlik selamlik ogretmen odasi istiyorlarmis bak bak bak, ici bos teneke surusu!

Ahlaksiz pislik!
Haremlik selamlik olsa ne olur ki zihniyete bak!
Sikayet edin mutlaka.
Ama eminim ki o pislik zihniyetinde siz bu kurala uymadiginiz icin o kucuk zihniyle kafasinda bir seyler kuruyordur. Ahlaksiz herif. Sikayet edin o gülen pislikleride

Nereden biliyorsun butun araplarin boyle oldugunu? Hic hiristiyan arap gordun mu? Ya yahudi? Islamin arap orf, adet ve geleneklerinden ( ozellikle yedinci yuzyil ve oncesi) farkli oldugunu, hic etkilenmedigini mi iddia ediyorsunuz, peki bunun icin elinizde veri var mi? Onceside araplar soyle yasardi, islam sayesinde boyle yasarlar ve bunlar degisti diye, dini kaynak, disnda elinizde tarihi bir dokuman var mi? Ben soyleyeyim yok. Butun araplar da korfez araplarina benzemez, bugun levent bolgesinin cogu halki aslen arap olmamasina ragmen bgun araptir. Ama aslen arap degiller cogu hele suriye, lubnan, israil, filistin, irak vs vs. cografyasi. Hic de oyle gorgusuz falan da degiller, bizden bir farklari da yok aslinda. Sekuleri, dindari, liberali solcucu, koylusu, kentlisi vs onlarda da var. Hem bu farklilar hem de dinsel farkliliklari araplar arasinda bir suru davranis farkligina yol aciyor. Hiristiyan araplarda gidip "kadinlar araba suremez", " cocuk yasta evililik" normal gibi seyerin konusmasini duyamazsiniz, ama musluman korfez araplarinda masallah konu hep kadin etrafinda donuyor. Bunun ana nedeni de islamin bir yorumunu benimsemis, ve islami ve kuran'i farkli metinlerle destekleyerek, kelimesi kelimesine uygulamaya calismalari yani insan mantiginin metine bakarak yorum yapmasini engelleyen bir dusunce sistemi, bir dusunce akimini izlemelerinden kaynaklaniyor. Turkiye' de de bunun yansimalarini goruyoruz.

Sevgili konu sahibi, keske arkanizi donup topuna agzinia geleni soyleseydiniz, o laflari yedirmek lazim onlara. Haremlik selamlik ogretmen odasi istiyorlarmis bak bak bak, ici bos teneke surusu!

Yani bilimsel temeli yok bu dediklerimin ama benim tezim şu, elbette hiçbir millet her konuda top yekün kötü değildir ama
Ben bütün araplar böyledir demedim lütfen doğru oku yazılanı. Biliyorum arapların farklı unsurlardan oluştuğunu ve de araplaşan bazı halklar olduğunu, eski halkların çoğu böyle zaten tarih dersine ihtiyacım yok eksik olmayasın. Araplar köklü bir halktır, iyi tarafları dünyaya bıraktıkları güzel mirasları da vardır fakat kadının toplumdaki yeri konusu araplarda falsodur bunun yok körfeziydi yok lübnanıydı diye tartışılacak bir yeri yok. Biraz kendini eğiteni bu konuda ilkel davranmamış hepsi bu.

konularinizdan biliyorum sizi, asiri naifsiniz ama bu sefer savas baltanizi cikartmaniz lazim. asla susmayin bu bir TACİZ!

ergenlik zamanlarinda erkekler boyle laflari arkadaslarina soyleyip saka yaptigini zannederler. bakin bu olay bir oda dolusu belirli egitim ve hayat tecrubesine sahip ogretmenin arasinda oluyor. hadi birisi hadsiz, terbiyesiz bir tane insan evladi cikip beyler kendinize gelin ne oluyor diyemedi mi? ki daha once sizin hakkinizda bir seyler konusuldugu cok belli.

sikayet edebileceginiz merciler varmis o konuda bilgim olmadigi icin yorum yapamayacagim ama lutfen bu kez guclu ve kararli durun.

esinize de su asamada bir sey soylemeyin. gelip buraya yazin, ablaniza anlatin.

ne olur vazgecmeyin!

sana özel değil kapalı bayanlarada içlerinden neler geçiriyorlardır.yazık bunlar genç beyinleri de zehirler. 50 yaşına gelmiş insan olamamış.kendi kızlarına karılarına bacılarına da sarksalar naparlar acaba?

Şuan hıçkıra hıçkıra ağlıyorum moralim o kadar bozuk ki.

Bir imamhatip erkek lisesinde branş öğretmeniyim . Açık bir kadınım. Okul çok büyük . 2 tane bina var. Her binada 1 öğretmen odası var. Öğretmenlerin bir kısmı haremlik selamlık olmak istedikleri için kadın ve erkek öğretmen odası olarak ayrılmak istediklerini söylediler ama müdür kabul etmedi. Yine de hocaların çoğu buna uyuyor. Benim sınıflarım da erkek hocaların takıldığı öğretmen odasının binasında.

10 dakikalık tenefüs için diğer binaya gitmek zor geldiği için ben de kendi sınıflarımın olduğu öğretmen odasında dinlemiyorum. Dolabım da orda zaten. Montumu da orda çıkarıp önlüğümü giyiyorum.

Bugün montumu çıkarırken bi hoca " of lorentz bize bunu yapma nolur " dedi yılışık bir sesle. Etrafındaki 50 yaş üstü erkek hocalar da kahkaha attı. Bunu söyleyen hoca da 55 yaş civarı. Ben de döndüm " pardon ne demek istediniz ? " diye sert bir üslupla çıkıştım. Kekelemeye başladı. Diğerleri sustu kıvıramadı. Zil çalınca hışımla kitaplarımı alıp sınıfıma çıktım. İkinci tenefüs yanıma geldi beni yanlış anladın dedi. Ne demek istediniz diye yine kızgın bir şekilde sordum. Diğer hocalar da ortamı yumuşatmaya çalıştı. O da ben bi sıgara içip geleyim dedi kaçtı.

Çok ama çok öfkeliyim. Eşime anlatamıyorum bile. Acaba diyorum adetim yakın diye abartıyor muyum ? Meslekte 8. Yılım daha iş hayatında bir kişiyle bile kadın veya erkek samimiyetim olmadı. Çok resmi ve ssoğuk biriyimdir.

:KK43:(
Enteresan. Haremlik selamlık olunca ortama giren dişi sinek bile onlara kur yapmak için girdi sanıyorlar sanırım. Ben hiç imam hatipte çalışmadım. Böyle bir durumla karşılaşmadım. Bunu demek yürek ister, dediğim gibi ortamın kasvetiyle ilgili olsa gerek. Müdüre bilgi verin bence. Şahitlerinizin olduğundan bahsedin, üstü örtülmesin.

Back
X