Sözlü tacize uğradım

Bu insanlar öğretmenlik yapıyor, gencecik beyinlere neler sokuyorlar. Ondan sonra neden gençlik böyle. Babası sokaktaki kadına laf atar, öğretmeni okulda başka öğretmeni taciz eder... Beyinlerine , demek ki erkek bir kadına istediğini söyleyip, istediğini yapabiliyor düşüncesi işleniyor. REZALET! Allah islah etsin hepsini. ne diyeyim.

Size de çok geçmiş olsun. Ancak lütfen takılmayın bu söylenenlere. Aynı o zamanki gibi cevabınızı verin, ezdirmeyin kendinizi. Her kuşun eti yenmez anlasınlar.

şikayet edilmeli normali bu olmalı fakat bence şikayet ederse iftiraci konumuna bile düşebilir.

Siyasete girip ban yemek istemiyorum ama öyle bir dönemdeyiz ki dinci geçinip sapıklık yapan ve bunu da kendinde hak gören insanlarla dolu etraf.

son yıllarda açık kapalı fakr etmiyor kadınlara yönelik taciz tecavüz şiddet ne kadar artti farkında mısınız?

şimdi bu öğretmen arkadaşımiz gitti Müdüre sikayet etti ki zaten müdürler de belli bir görüşe sahip değilse ve belli bir sendikaya mevcut değilse zor ataniyor, müdür en fazla hocam sen yanlış anlamışsin der.

ilk yorumumda da dedim it itin ayağına basmaz!

konu sahibi bu pisligi görmezden gelecek muhatap olmayacak

kendilerince yılışmayı erkeklik olarak gördü zavallıcıklar. siz tepkinizi koyarak edepsizlik oldugunu belli etmişsiniz tebrik ederim. bir daha kimseye bu tür tacize varan şaka yapmamaları gerektiğini anlamışlardır umarım. inşaallah yani..

Yılmayın. Siz o odadan giderseniz kaybedersiniz.
İnadına kalın orada.
Sert çıkmanız çok iyi olmuş.
Susmayın! Yarın gidip 'Bu odada oturma hakkımı kimseye yedirmeyeceğim. Eğer bir daha bu tacizle karşılaşırsam haklarımı kullanmaktan asla çekinmem bunu bilin. Herkes haddini bilsin. terbiyesizler' diyin.
Sakın geri adım atıp yenilmeyin bunlara.
Biz yenildiğimiz için onlar oradalar!

Terbiyesiz.. boyle birinin ogretmen olmasindan rahatsiz oldum su an. Kadinlari sadece cinsel olarak goren, abaza tipler ay sinirlerim bozuldu :(

Sizin tepkiniz cok normal olmus yerinde olmus cunku tepki vermeseniz ustunuze daha cok gelirkerdi en azindan simdi bir daha biraey diyemezlee

ne demek istediyse istedi muattap olamayın kafanıza da takmayın zaten haddini bildirmişsiniz boşverin gitsin.

A a hadsiz midir nedir ya. Hadi o hafsiz, o kahkaha atanlarda da 1 gram akıl yok.

Salak herifler.

Terbiyesiz herif. Sikayet etmelisin

Dengesiz patavatsız işte. Hayatında hiç mi kadın görmedin diyeceksin böylesine.
Çokta takmayın böyle insanlar her yerde maalesef keşke hiç olmasalar.

Valla haremlik selamlık öğretmen odası mı olur
Kesinlikle şikayet edin bu uygulamadan vazgeçilsin
Sapık zihniyetliler de şu okullardan temizlensin artık ya

Ne demek istedi ki cidden anlamadim o_O

Tepkinizi koymussunuz iyi yapmissiniz. Pistirip kalmislar. Zavallilar.
Birdaha yaparsalar sikayet edin.

Bir de öğretmen olacak, koca herif. Utanmaz! Idareye bildirin, gerekeni yapsınlar. Haremlik selamlik diyip meslektaşa şunu söylemek nasıl bir terbiyesizlik!
Ağlamayın bu sizin ayibiniz değil.

ben de anlamadım ama iyi bir şey hissetmedim çünkü kahkaha attılar

Neden bir daha yapmasini beklesin ki? Diger pislikler de o da haddini bilsin sapiklar.

Adamların içinde montunu çıkarınca artık nefisleri mi kabarıyor, namahrem diye günaha mı giriyolar

Sapık zihniyetini dışa vurmuş

Abartmıyorsunuz gayet haklısınız. Haddini bildirmek gerek bence müdürle filan konuşun bu konuyu.

Hepsini şikayet et.. ben geçen hafta evimin önüne kadar takip ve taciz edildim polis çağırdım ama bulamadılar, yine de şikayet ettim, tepkisiz kalmamalıyız

Anlamayacak bir sey yok. Abdestimi bozacan demis resmen. Ay cok sinirlendim

kesinlikle bir de herkesi dinsiz bulup laf söylüyorlardır kesin
terbiyesiz mahluklar
şikayetçi olmak gerek

yaaa Allahım yaa :KK43:(( tacize uğradım ben

Yok abartmiyorsunuz. Çok seviyesizce cok cirkince.. ş...siz ya. Iyi ki o an sert tepki vermişsiniz, bir daha cesaret edemez. Bir de şikayet etseniz müdure. Tabi sizi anlayabilecek ve cozum uretebilecek kapasiteye sahip biriyse.Bu yasli hocalardan cektigimiz nedir bilmiyorum. Genclerde oyle bir durum yok. Benim okulumda da 50 yaslarinda bi hoca bildiginiz takmisti bana. Salak salak espriler falan yapiyordu. Cok rahatsizdim. Tam ders anlatiyorum kapiyi bile çalmadan pat diye girdi iceri "hocam bakar misiniz" diye. Ne oldu dedim. Kendi sinifindaki bi ogrenciyi gosterip "bu çocuk ta sizin memlekettenmis bi ilgilenseniz tenefuslerde" dedi. Zaten ipleri koparmak icin bahane ariyordum. Bisey demeden sinifima yoneldim. "Benim sozlerime deger vermiyor musun" dedi. Tabi ben şok o an. Hayir dedim. Suan benim icin ogrencilerimin vakti cok daha degerli deyip actim agzimi yumdum gözümü. O gun bugundur konusmayiz. Acayip rahatladim. Bi de adam her firsatta esiyle anlasamafigini bana soyleyip duruyordu. Kurtuldum şükür.

Sinirlenmekte cok haklisin ve senin hicbir sucun yok bunda. Hadlerini bildir sikayet ederek. Inan daha iyi hissedersin.

Vallahi ne demeye calismis ben de anlamadim. Acaba ders saati yaklasiyor gibi galan mi demeye calisti. Yani siz gelip onluk giyerken saatin yaklastigini hatirlatmK gibi. Ben boyle durumlard hep iyiyi dusunmeye calisirim. Ama kahkaha atmalari vs.. tabiki hos degil. İnsana 10 dk lik arayi zehir ederler.

Mala bak!
Ben olsam müdüre şikayet ederim.. Hatta hırsımı alamam başka yerlere de yazarım. Artık nasıl oluyorsa öğretmen değilim tam bilmiyorum..

bunlar dalga geçtiler benimle. Erkek lisesi diye ben özenli gidiyorum önlük giyiyorum dikkat ediyorum , makyaj bile yapmıyorum ki makyajsız bakkala bile gitmeyen biriydim ben

Şikayetçi ol kesinlikle cezasını bulsun canım

Bilimsellik falan diyoruz, ilim irfan diyoruz okulların haline bak
Bunlar olması gerekirken neler oluyor

Eğitimle ilgili bir işim var benim
Güya kaliteyi artırmak için çalışmalar vs vs
Zihniyetlerden paspallık kepazelik akıyor
Bir okulun imam hatip olması öğretmenlerin aynı öğretmenler odasını kullanmasını zaten engelleyemez
Hadi bunu yaptılar bi şekilde öğretmenler diyelim
Üstüne kadın sanki odayı kullanınca acayip bişey yapmış gibi algılanıyor
Hafif kadın gibi mi düşünülüyor bu Zihniyetten her şeyi beklerim
Bunu diyenin de buna gülenin de iğne ucu kadar aklı yok

Ben çok sinirlendim
Başıma gelse de çok üzülürdüm
Ama sizin suçunuz olan bişey değil
Müdüre söyleyin derim
Ve de ısrarla kullanın o öğretmen odasını
Sakın gitmem artık demeyin

Böyle böyle yola gelecekler

zehir oldu zaten :KK43:(inan ki yanlış mo anladım diye kendimi suçluyorum ben. Art niyetli miyim acaba diye

Dediginiz gibi olsa aciklardi zaten. Haremlik selamlik ogretmenler odasi da cikti ya basimiza. Sapik zihniyetlerin sonucu

O da ayrı bir manyakmış. Nasıl iletişim kursam diye bulduğu fırsata bak salak.. :KK70:

Siz istediginiz kadar dikkat edin, zihniyeti kötü olan yine kötü olur malesef.boylelerine bir "günaydin" sözü bile çok.

asla gitmem diyemem , diğer öğretmenler odasına gidene kadar tenefüsüm biter. Bardağım çantam kalemlerim notlarım hepsi orda. Ben kendimi biliyorum . Karşıyım böyle uygulamalara zaten. Erkek lisesine kadın öğretmen atamasınlar o zaman !!!

Şikayet edin lütfen.
Mal herif.
Kadınız diye her denileni espriye çekmek zorunda mıyız ?

Sormayin sacma sapan muhabbetler acmaya calisiyo falan. Bi gun köyünden çicek toplamis. Getirmis elime veriyo. Hocam ben çiceklerden nefret ederim dedim :KK70: bu sinifa girme olayi bi defa olmadi. Çok kez oldu. Bi keresinde de maddi durumu kotu olan ogrencileri liste yapip elime verdi. Sanki idareci benim

bitti zaten artık selam bile vermeyeceğim

Her yer bu sapiklarla dolu ya. Cüklerinden sallandiracaksin kadini sex objesi olarak gören herkesi:sinirli:

Belki gercektem kotu bir niyeti yoktu ama ne amacla soylemis olursa olsun soyledigi tavir yanlis. Siz hakli bir tepki vermissiniz. Kendinizi uzmeyin. Bu arada fizik ogretmeni misiniz?

Kendileri tahrik olup herkesi ayni zannediyor bu zihniyet. Nefret ediyorum ya nefret. Olmaz olsunlar kahrolsunlar. Yeter ya.

Çüşş yani mont çıkarırken tahrik olan sığırda ilk defa duyuyorum.:sinirli:

Çocuklarımızı emanet ettiğimiz eğitimcilere bak.Ne günlere kaldık yarabbim.Şikayet etseydin terbiyesizi.

Aman ya kadının adı Alev diye bu şimdi alev alev yanıyordur diyeni duydu bu kulaklar.
Şaşırmıyorum bu pisliklere.

Allahin belalari.

bir mağazanın önünde mont deneyecektim
işte giyim mağazası montları asmışlar dışarıda
adam çıkıp mağaza önünde denemeyin yasak dedi
ben de gidip aşağı dünya kadar sıra mı bekleyeceğim kaban giymek için dedim
hiç o açıdan düşünmemiştim olayı ama demek onlar da bu yüzden yasak dedi

Hepsi birden güldüklerine gore daha once kendi aralarinda arkanizdan konusmuslar demek ki.
Iste tam bir türkiye muslumani. Bir kadinin arkasindan konusmaya cekinmezler ama sorsan haremlik selamlik oturur. Ikiyuzlu pislikler.

Antropozlu ya bak sen
Ay dilime ne laflar geldi de neyse..

Aklıma pembe otobüs meselesi geldi niyeyse.
Bu öküzlere verilecek en iyi cevap odayı kullanmaya devam etmek olur. Siz sakin taviz vermeyin. Kadına alışmayı onlar öğrenecek.

Igrenc ya. Bende imam hatip kız lisesinde branş öğretmeniyim ve açığım. Asla hıc bir ogretmenle böyle bir şey olamaz. Hepsi gayet olması gerektiği davranıyor haremlik selamlik ogretmenler odası açılmasını kimse talep etmedi.
Pis zihniyetli kalbi pis insanlar ilim irfan öğretmesinler.

Lutfen sikayet edin.

Ortalik munasebetsiz insan dolu.
Haremlik selamlik ogretmen odasini da ilk kez duydum.

ilk defa sana hak verdiğim bir konun. ön yargılı açtım hatta abarttığın bir durumdur kesin diye.
terbiyesiz adam öğretmen olacak birde.

Atanamayan pırıl pırıl genç öğretmenlerin yerine 50-55 yaşlarında kart densiz, hadsiz insanları koyarlarsa sonucu böyle olur.
Sonuç alabileceğinizi düşünüyorsanız, uğraşmaya sabrınız varsa şikayet edin.
Yoksa da her aynı ortamda bulunduğunuzda rezil edin.

Bir daha asla suratina bakma..selam bile verme ve sikayet et

Ne demek istediler ben anlamadım :olamaz:

Öğretmene bunu söyleyebilen öğrenciye neler yapmaz asıl dusunulmesi gereken bu. Yazıklar olsun bu zihniyete.
Haremlik selamlık ogr odası nedir arkadaş, al işte daha ayrılmadan bu olmuş ayrılsa neler olur kim bilir. Hiç üzülme arkadaşım sen diyeceğini demişsin zaten.

Terbiyesiz adam hadsiz ya
Çok haklısınız

Zihniyetlerine tükürdüklerim.

Ne yapacaksınız şimdi? Sineye çekmeyeceksiniz umarım.

erkek cinsi sağolsun her gün mide bulandırıcı olmayı başarıyorlar..

Öğretmenler,, imam hatipler,,, ülkemiz:KK43:

Bunlar da öğrencilere eğitim verecek utanmazlar
Hiç aklıma gelmemişti böyle bişey okul ortamı nasıldır bilmiyorum ama bunu müdürle konuşsanız Koca koca herifler iğrenç

Şikayet edin yanlarına kalmasın. Sustukça tepemize çıktı arsızlar. Oturduğum yerde sinirlendim. Bu hasta zihniyetler yüzünden ben kadınlığımdan utanacak değilim, ergenliğe ilk girişimizde ped alışverişi yaparken utanırdık saklardık şimdi mont giyip çıkarırken mi saklayacağım kendimi? Siz biraz pasif, çekingen bir kadınsınız konularınızdan bildiğim kadarıyla ama sizden özellikle rica ediyorum şu durumda çekingen olmayın, edebildiğiniz her yere şikayet edin. Onlar sizden çekinsin.

O adamı muhattap alıp konuşmak bile hata şok oldum resmen
Müdür falan ilgilenir mi böyle sorunlarla çok şaşırdım nasıl bu kadar seviyesiz olabiliyorlar eğitimci insanlar

Özür dilerse "sorun degil", "onemli degil" tarzi cumlelerle cevap vermeyin lutfen. Cok sert olun.

Valla canım şikayet edersen bir daha kimse haddini aşmaz. Koca adamlar bi de sorsan kendilerine çok namusludurlar. !
Sen yerinden çıkma haremlik selamlık öğretmenler odası nedir dalga mı geçiyorlar? O zaman kadın öğretmenler erkek öğrencilere de ders vermesin! Aptal saptal şeyler.

İdareye söyleyin hemen bide öğretmen olacaklar.
Bildiğin sapıklık yapmışlar

Allah belasını versin pislik herif tüylerim diken diken oldu yaa:sinirli: ayrıca haremlik salamlık oda nedir allah aşkına böyle birşey olursa meb şikayet edin kesinlikle eşine söyleme canım

Pislik zihni boyle seyler uretir sonra haremlik selamlik uygulama ister. Boyle pislikler yuzunden iste. Ogretmen olmus bir de sapik kart zampara.

İhl müdürüne ihl öğretmenini şikayet etmek:) hatta ilçeye şikayet etmek:) kimi kime şikayet edeceksin şikayet edeni suclu çıkarırlar.

Keske donup "yaziklar olsun birde ogretmen olmussunuz"deseydiniz..
Yada dikilin karsisina konusun.Soguk ve tehtid dolu bir konusma olsun ama..

Haremlik selamlik oturacak kadar muhafazakarlar ama onlerinde montunu cikartan kadina "off bize bunu yapma" diyorlar. Bu ne demek Allah aşkina. Bizi gunaha sokuyorsun gibi algiliyorum.
Amma ve lakin icibiz rahat olsun siz kimseyi gunaha dokmuyorsunuz. Kotu ve fesat gozle bakmalari, tum ahlaki erdemlerin ardina siginarak size baska gozle bakmalari tamamen kendi pislikleri.
Pis yurekli igrenc seyler.

Ya allah aşkına tacize neden şaka diyorsunuz? Kesinlikle şaka kelimesini kullanmayın. Açıklama yapmanız gerekiyorsa açık açık taciz kelimesini kullanın da "şaka" adı altında kadınları taciz etmeyi meşru görmesinler, lütfen.

böyle adamı okul bahçesinin orta yerinde hadım ediceksin.

şikayet olayı çok utopik olur ne demişler it itin ayağına basmaz

Okulların haline bak,bu Zihniyet e sahip insanlar mı yetistiriyor çocukları.Serefsizler.
Gayet pislik bir şekilde içlerindeki iğrençligi gostermisler

İlk olarak haremlik selamlık işini şikayet etmekle başlayın idareye olmadı milli eğitime tabi suçsa bu kaldı ki bana göre ayrımın başlangıcı ve bir okulda bu yapılmamalı .
Diğer yönden bu öğretmen bozuntusunu da şikayet edin fakat bu kadar ahlaksuz arkadaşları varken sizi yalancı çıkarma konusunu da unutmayın
Beklenir böylelerinden ama tacize susmayın

Haremlik selamlığa karşı biri değilim, olabilir. Ama bir kadını sözlü taciz edip arkadaşlarıyla makarasını yapabilen biri, haremlik selamlığın gerçek temiz manasına yakışmaz. Herkes temiz düşünceli olmalı ki amaçladıkları şey anlamlı olsun

Ve biz bu sapiklara cocuklarimizi emanet ediyoruz :KK43:

Çocukları okula bile göndermeye korkar oluyor insanlar artık.

O kadar erkek içinde bir kadın varsa , daha dikkatli olunmalı, özenli davranilmali o kadına. Terbiyesizlik bu yaptıkları.
Üstelik o erkekler içinde bir tane adam çıkmamış ne yazık ki..

Müdüre şikayet etmelisiniz.

Katılıyorum, benzer bir şey benim de başıma geldi ve gidip şikayet ettim. "Taciz" sözcüğünü de üstüne basa basa kullandım. Ağzına tükürdüler. Taciz lafını duyunca herkesin bir yüzü değişiyor zaten, rahatsızlık veriyor.

Lorenrz bir fizikci .. Yanlış yorumlamak istemem ama fiziğinizle alakalı bir sululuk mu bu acaba ?

Ay pislik
İprenç adam
O ne demek
Birde öğretmen ılucak

Benim çalıştığım okulda da böyle şeref yoksunu iki öğretmencik var. Gecen gün guya kendi aralarında konuşuyorlar. Ama kısık sesle degil. Biri ötekine ... hocam sırtım çok agriyor. Sen bilirsin şöyle endonezyali balili masaj yapan yerleri , soyle hangisine gideyim? Digeri de .... oteli var oraya git masaji çok iyi.. diyor odada bayan hocalar var. hepimiz biliyorun o masaj olaylarinin ne oldugu .Salak değiliz.. Böyle imalar falan. ve bu insanlar yeni evli... Gecen seneden zaten okula gelen ucretli ogretmenin biriyle adi cikti birinin. kizi bekarim diye kandirmisti.Yani rezillik diz boyu. boyle ogretmenciklerle ayni kurumda calismaktan utaniyorum. Ama Allahtan bu tipler azinlikta kaliyor bizim camiamizda. Toplumsal yozlasmanin yansimalari iste hep bunlar ...

:oha:

Adamdaki cesarete bak.

Kendi halinizde takılıyorsunuz diye ses çıkarmayacaksınız mı sandı acaba öküz:sinirli:

İdareyle görüşün, ağlamayın da sizin ayıbınız değil sizi herkesin içinde bir kadınla zevzek zevzek konuşan (ağzıma ne geldi de yumuşatayım dedim) döl israfının ayıbı. Ezdirmeyin kendinizi pabuç bırakmayın. O hareketlerine dikkat edecek siz değil.

Dindar ve tesettürlü biri olarak harem selamlığa da karşıyım ben arkadaş, kadın erkek birbirinden kaçarak büyüyor nasıl davranacağını bilmiyor sonra, kanıbozukluk yapıyor böyle. Kadınların ve erkeklerin bir arada olduğu bir çevrede büyüdüm, bizimkiler adamın dibiymiş yahu bir kez olsun gayri ahlaki bir söz bir davranış ne gördük ne duyduk hamdolsun. Kadına böyle mi davranılır böyle mi konuşulur? Müslümanlığı da başka tarafından anladı böyle insanlar.

Canınızı sıkmayın lütfen.. Gelişimini tamamlayamamış tipler bunlar.

Ahlaksız ya. Bırak özür bile dilemesini pislik

Kadınlarla erkekleri bu kadar keskin bir şekilde ayırınca patoloji ortaya çıkıyor. Her türlü sapkınlıga sebep olanda fıtrata aykırı düzenlemelerdir. Kadınlar ve erkekler bir arada bulunursa erkeğin otokontrolü daha iyi olur. Erkek arkadaşına davrandığı gibi davranmaz.

Baska karının duyacagiz kadar yüksek söyleyin valla v ben olsam kepaze ederdim onu

Sikayet edin lütfen ve yazılı olarak müdüre verin.
Madem bu lafı söylemeye çok yüreği var.
Savunmasını da yürekli yürekli yapar.
Ayrica is yeri en nihayetinde arkadasda olabilir konusabilirsiniz. Mesafe derecesine göre şekil almamali edep seviyesi.
Ay çok sinir oldum terbiyesiz herif.

İdare çok mu farklı sizce?

Yazıklar olsun ya... Bir de öğretmen olacak. Senin okuttuğun öğrenciden ne hayır gelir be hasta ruhlu herif! Beyinleri başka yerlerinde bunların. Haremlik selamlık istersiniz, meslektaşınıza sözlü tacizlerde bulunursunuz. Ahlaksız...

Bazı hocaların karakteri böyle malesef. Bnce gereken tepkiyi göstermişinz ztn bundan snra ona göre davranır.

Imam hatip adı altındaki şu zihniyetler şu cahiller gerizekalı sapık zihniyetliler hep vardı zaten halende üremeye devam ediyorlar demek ki :sinirli:

Belki farklıdır belki değildir bunu konu sahibi görüşmeden bilemez. Tanımadığımız biri hakkında niyet okumak doğru değil. Kaldı ki idare de aynı düşünüyordur dersek böyle bir hareket karşısında sinmiş oluruz (konu sahibi ara sayfalarda başka bişey yazdıysa bilmiyorum ilk mesaja göre yorum yazdım).

Dünyanın her yerinde türlü türlü müslüman halk var, çoğu normal yaşayıp gidiyor bi bizim ortadoğuda var böyle tuhaflıklar. Yani bilimsel temeli yok bu dediklerimin ama benim tezim şu, elbette hiçbir millet her konuda top yekün kötü değildir ama araplar toplum yapısı konusunda müslüman olmadan önce de böyleydi malum, müslüman oldular aynı tas aynı hamam, çok lazımmış gibi biz de kopyalamışız onların bu yönünü. Tekerlek icat edileli binlerce yıl olmuş adamlar hala kadınların tek başına araba kullanmasını tartışıyor burdan pay biçin.

Beyinleri örümcek baglamış şahsiyetler.
Bize bunu yapma ne demek bir de çoğul kullanıyıor demek ki daha önce konuşulmuş bir şeyler var.
Terbiyesizler.
Siz üzülmeyin hadlerini bildirin siz utanılacak bir şey yapmamışsınız.

imam hatip okulları böyle. normal okullara tayin isteyin. haremlik selamlık isteyen insanlardan öğretmen olmaz

Ben şuan sizin tarafınızdan sözlü tacizemi uğramış oldum? Pardon? Derdim sinirlı ve yüksek bir sesle.
O utanç ona yeterdi.
Korkuda.

halk müslümanlık adı altında arap adetlerinin peşinden gidiyor. yaptıklarının da islama uygun olduğunu zannediyor. arap adetleri çok matah olsaydı düzeltmek için Allah oraya peygamber yollamazdı. eh peygamberden sonra yaptıkları da malum. daha çok söylenecek şey var da işte

Igrenc insanlar...bu gibi tiplerin yüzünden dinimizde yanliş anlaşilmalar oluyor ..firsatcilara koz veriyorlar ..onlarin kizlari eşleri yokmu aceba...erkeklenmi evliler bu tip erkekcikler aceba..

Bimere sikayet edin aninda sorusturma yesin.yaptigi yanina kar kalmasin sapik herifin.biz bu sekilde muduru yollamistik.otururken bacaklarini acip deydirir taciz ederdi.ne anliyosa .pislikler.bimere yazin korkmayin

Çok üzüldüm adına ya insan evli olunca daha rahat oluyo evliyim zaten diyorsun ben olsam bende o binayı kullanırdım terbiyesiz adam

Neden aglıyorsun ? Sana bu şerefsizliği yapan birine karşı acizliğini kabullenmek icinmi ? Bence bunu bimere cimere adamin adini soyadini calistigi okulu ekleyerek yazmalisin sikayet etmelisin. Biz kadınlar boyle sustukca daha cok tacize ugrariz. AGLAMA GÜÇLÜ DUR. BIR DAHA BOYLE BISEYE DENK GELIRSEN DIREK YAŞINA BAŞINA BAKMADAN AGZINA GELENI SOYLE. Kadınız ya kolay lokma olarak görüyorlar bizi şerefsizler.

Bunun imam hatiple alakası yok hanzo her okulda hanzo. Dün de çalıştığım yerde bir hoca siz kot mu giydiniz dedi (aklınca kot diye şikayet edecek) hayır kumaş pantolon dedim. "Ben kadınların pantolon giymesine karşıyım" demesin mi mikrop. Dedim nasıl ki kadınlar erkeklere şöyle giyin böyle otur demiyorsa erkeklerde kadinlarin giyimine karisamaz boyle haklari yok." aaa hocam siz feministsiniz demesin mi. Aklı sığ bir insana ne anlatabilirdim? sustum.

Ama iyi cevap vermişiniz...:KK9:

Midem bulandı pislik insanlar pislik zihniyetler şikayet edin derdim ama öyle bir yerde bir sey çıkmaz yaşı da varmış

Kime şikayet edecek baksanıza müdür de aynı kafada onların üstleri de yoksa bu hale gelir miydik

Gerizekalı ya bunlar. İyi yapmışsınız

Bu feminist sayfalarda pembe otobüs için çok tepki göstermişlerdi o zaman niye tepki gösteriyorlar ne güzel uygulama diyordum. Fakat şu yazdığınız olaydan sonra bu uygulamanın gerçekten yanlış olduğuna inandım. Çünkü savundukları düşünce eğer pembe metrobüsü bekleyecek vaktim yokken şaş kaza normal otobüse binersem erkek düşkünü ve tacize uğramaktan rahatsız olmayan kadın portresi çizmiş olacaksın diyorlardı. yaşadığınız olay bunun okul versiyonu olmuş. Çok talihsiz ve çok moral bozucu bir olay yaşamışsınız ama lütfen sessiz kalmayın böyle insanlara çocuklarımızı emanet ediyoruz.

Nefret ediyorum bu tip insanlardan gerçekten nefret ediyorum. Benim de başımdaydı bi sapık sapık konuşan biri okulda. Gitti de kurtuldum. Kendinize bir oda isteyin. Bu saatten sonra öğretmenler odasına girseniz bir türlü girmeseniz bir türlü. İlla toplantı olacaktır. Madem onlar yapmak utanmıyor. Herkesin içinde ayrı oda isteyin. Haremlik selamlık olayı kalkmaz. Ama onları da rencide edin. Gerçi utanmazlarsa zor

Öfff sıktı artık şu haremlik selamlık meselesi.Hala mı öyle yapıyorlar şaka gibi.Bence şikayet etmelisiniz.Açık ya da kapalı olmanız farketmez hatta dekolteli dahi olsanız size herhangi birşey söylemeye hakkı yok.Resmi yollarını araştırıp şikayet edin.Pis erkek zihniyeti demek ki her yer de aynı.

ıyy bi de bunlar "öğretmen" midem bulandı pis yaratık keşke biri çıkıp evire çevire dövseydi gerçi uslanmaz arsız

Bu nedir ya resmen sapiklik bu gibi insanlar mi öğretmen oluyor ne öğretebilir ki üstelik o gulen yasli başlı adamlara ne demeli hepsi iğrenç ve çirkinler.

Ben bu taciz tecavuz olaylarinin ardinda, ortadogudaki kadının degersizlieştirilmesinin altında sadece cinsel baskilanmayi görüyorum. Yani biraz freudyen bir bakış açısı olacak ama "dinsiz" olarak atfedilen yerlerde insanlar rahatça cinselliklerini yaşadıkları için kadın erkek arasinda bir fark yoktur. Eh tabi erkeğin yetiştirilmeside önemli bu noktada. 3 gelinim var, yeğenlerim için annelerine erkek değil insan yetiştirin diyorum.

En çok da namus diyenden böyle namussuzlar çıkıyor. Harem selamlık istemek konusunda haklılarmış böyle sapıklar içinde güvende değilsiniz, aslında köşeye sinmemek gerekiyor ama ülke manyak dolu ben artık özgürlüğümü kullanmaya korkuyorum bunun gibiler yüzünden. Bir daha yüzlerine bile bakmayın kart zampara ya... Şikayet bile edilir aslında da, kesin okul yönetimi ona suç bulmaz, ya da kesin kanıtlayamazsınız hangi maksatla dediğini o yüzden geçmiş olsun.

Allah belasını versin onların
Okumuş ama adam olamamış
Basım.acik demişsiniz ya bunun basın acik yada kapalı olmasıyla alası yok terbiyesizler
Şikayetçi olun mutlaka

Aşağılik herif!!g.tundeki killar agarmis lafa bak hele digerlerine ne demeli abaza sapiklar akillari seylerinin tepesinde bi de ogretmen olcaklar.Mudurunuz cok bagnaz biri degilse gidin anlatin yerin dibine gecsin yaşli sapiklar.igrendim resmen:kusmuk:

Ay bak yine sinirlendim sirf bunu yazmak icin girdim keske yuzune tukurseydiniz adi sapigin

Valla cok sasirdim.12 yil ogretmenlik yaptim.su an calusmiyorum.hic boyle sey duymadim.Annem de Imam hatipte calisti.boyle seyler olmadi.
Insanlar sasirmis

Allah belası pislik zihniyetler!!!! Utanmaz adam.
Müdürünüzüde tebrik ederim.Haremlik selamlıkta neymiş.Kadın görmeye dayanamayan günah tohumları.Kadın zekasından korkan acizler.

Cok guzel tepki vermissin

Nereden biliyorsun butun araplarin boyle oldugunu? Hic hiristiyan arap gordun mu? Ya yahudi? Islamin arap orf, adet ve geleneklerinden ( ozellikle yedinci yuzyil ve oncesi) farkli oldugunu, hic etkilenmedigini mi iddia ediyorsunuz, peki bunun icin elinizde veri var mi? Onceside araplar soyle yasardi, islam sayesinde boyle yasarlar ve bunlar degisti diye, dini kaynak, disnda elinizde tarihi bir dokuman var mi? Ben soyleyeyim yok. Butun araplar da korfez araplarina benzemez, bugun levent bolgesinin cogu halki aslen arap olmamasina ragmen bgun araptir. Ama aslen arap degiller cogu hele suriye, lubnan, israil, filistin, irak vs vs. cografyasi. Hic de oyle gorgusuz falan da degiller, bizden bir farklari da yok aslinda. Sekuleri, dindari, liberali solcucu, koylusu, kentlisi vs onlarda da var. Hem bu farklilar hem de dinsel farkliliklari araplar arasinda bir suru davranis farkligina yol aciyor. Hiristiyan araplarda gidip "kadinlar araba suremez", " cocuk yasta evililik" normal gibi seyerin konusmasini duyamazsiniz, ama musluman korfez araplarinda masallah konu hep kadin etrafinda donuyor. Bunun ana nedeni de islamin bir yorumunu benimsemis, ve islami ve kuran'i farkli metinlerle destekleyerek, kelimesi kelimesine uygulamaya calismalari yani insan mantiginin metine bakarak yorum yapmasini engelleyen bir dusunce sistemi, bir dusunce akimini izlemelerinden kaynaklaniyor. Turkiye' de de bunun yansimalarini goruyoruz.

Sevgili konu sahibi, keske arkanizi donup topuna agzinia geleni soyleseydiniz, o laflari yedirmek lazim onlara. Haremlik selamlik ogretmen odasi istiyorlarmis bak bak bak, ici bos teneke surusu!

Ahlaksiz pislik!
Haremlik selamlik olsa ne olur ki zihniyete bak!
Sikayet edin mutlaka.
Ama eminim ki o pislik zihniyetinde siz bu kurala uymadiginiz icin o kucuk zihniyle kafasinda bir seyler kuruyordur. Ahlaksiz herif. Sikayet edin o gülen pislikleride

Ben bütün araplar böyledir demedim lütfen doğru oku yazılanı. Biliyorum arapların farklı unsurlardan oluştuğunu ve de araplaşan bazı halklar olduğunu, eski halkların çoğu böyle zaten tarih dersine ihtiyacım yok eksik olmayasın. Araplar köklü bir halktır, iyi tarafları dünyaya bıraktıkları güzel mirasları da vardır fakat kadının toplumdaki yeri konusu araplarda falsodur bunun yok körfeziydi yok lübnanıydı diye tartışılacak bir yeri yok. Biraz kendini eğiteni bu konuda ilkel davranmamış hepsi bu.

konularinizdan biliyorum sizi, asiri naifsiniz ama bu sefer savas baltanizi cikartmaniz lazim. asla susmayin bu bir TACİZ!

ergenlik zamanlarinda erkekler boyle laflari arkadaslarina soyleyip saka yaptigini zannederler. bakin bu olay bir oda dolusu belirli egitim ve hayat tecrubesine sahip ogretmenin arasinda oluyor. hadi birisi hadsiz, terbiyesiz bir tane insan evladi cikip beyler kendinize gelin ne oluyor diyemedi mi? ki daha once sizin hakkinizda bir seyler konusuldugu cok belli.

sikayet edebileceginiz merciler varmis o konuda bilgim olmadigi icin yorum yapamayacagim ama lutfen bu kez guclu ve kararli durun.

esinize de su asamada bir sey soylemeyin. gelip buraya yazin, ablaniza anlatin.

ne olur vazgecmeyin!

sana özel değil kapalı bayanlarada içlerinden neler geçiriyorlardır.yazık bunlar genç beyinleri de zehirler. 50 yaşına gelmiş insan olamamış.kendi kızlarına karılarına bacılarına da sarksalar naparlar acaba?

Enteresan. Haremlik selamlık olunca ortama giren dişi sinek bile onlara kur yapmak için girdi sanıyorlar sanırım. Ben hiç imam hatipte çalışmadım. Böyle bir durumla karşılaşmadım. Bunu demek yürek ister, dediğim gibi ortamın kasvetiyle ilgili olsa gerek. Müdüre bilgi verin bence. Şahitlerinizin olduğundan bahsedin, üstü örtülmesin.

Açıklama yapmadıysa zaten açıklaması yok demektir. Bu erkeklerin cesaretine şaşırıyorum.

Bu insanlar öğretmenlik yapıyor, gencecik beyinlere neler sokuyorlar. Ondan sonra neden gençlik böyle. Babası sokaktaki kadına laf atar, öğretmeni okulda başka öğretmeni taciz eder... Beyinlerine , demek ki erkek bir kadına istediğini söyleyip, istediğini yapabiliyor düşüncesi işleniyor. REZALET! Allah islah etsin hepsini. ne diyeyim.

Size de çok geçmiş olsun. Ancak lütfen takılmayın bu söylenenlere. Aynı o zamanki gibi cevabınızı verin, ezdirmeyin kendinizi. Her kuşun eti yenmez anlasınlar.

Pis hadsiz. Çok güzel terslemişsin..

Terbiyesizlik etmiş imkanın varsa şikayet et

şikayet edilmeli normali bu olmalı fakat bence şikayet ederse iftiraci konumuna bile düşebilir.

Siyasete girip ban yemek istemiyorum ama öyle bir dönemdeyiz ki dinci geçinip sapıklık yapan ve bunu da kendinde hak gören insanlarla dolu etraf.

son yıllarda açık kapalı fakr etmiyor kadınlara yönelik taciz tecavüz şiddet ne kadar artti farkında mısınız?

şimdi bu öğretmen arkadaşımiz gitti Müdüre sikayet etti ki zaten müdürler de belli bir görüşe sahip değilse ve belli bir sendikaya mevcut değilse zor ataniyor, müdür en fazla hocam sen yanlış anlamışsin der.

ilk yorumumda da dedim it itin ayağına basmaz!

konu sahibi bu pisligi görmezden gelecek muhatap olmayacak

kendilerince yılışmayı erkeklik olarak gördü zavallıcıklar. siz tepkinizi koyarak edepsizlik oldugunu belli etmişsiniz tebrik ederim. bir daha kimseye bu tür tacize varan şaka yapmamaları gerektiğini anlamışlardır umarım. inşaallah yani..

Yılmayın. Siz o odadan giderseniz kaybedersiniz.
İnadına kalın orada.
Sert çıkmanız çok iyi olmuş.
Susmayın! Yarın gidip 'Bu odada oturma hakkımı kimseye yedirmeyeceğim. Eğer bir daha bu tacizle karşılaşırsam haklarımı kullanmaktan asla çekinmem bunu bilin. Herkes haddini bilsin. terbiyesizler' diyin.
Sakın geri adım atıp yenilmeyin bunlara.
Biz yenildiğimiz için onlar oradalar!

Terbiyesiz.. boyle birinin ogretmen olmasindan rahatsiz oldum su an. Kadinlari sadece cinsel olarak goren, abaza tipler ay sinirlerim bozuldu :KK43:

Sizin tepkiniz cok normal olmus yerinde olmus cunku tepki vermeseniz ustunuze daha cok gelirkerdi en azindan simdi bir daha biraey diyemezlee

ne demek istediyse istedi muattap olamayın kafanıza da takmayın zaten haddini bildirmişsiniz boşverin gitsin.

arkadaşlar gelişme var

O kadar alıntıdan sonra gelişme var yazmışsın gelişmeleri de yazsaydın keşke :))

Back
X