Sözlü ya da Nişanlılık döneminiz...

Telefonlarda gecti!!:delphin:

Aramizda 3000 km vardi, o türkiyede ben almanyada...sadece nisanli iken iki haftaligna yilbasinda gittigimde görüstük, cok güzel günlerdi be....:asigim:

ben daha bekarım ama 1,5 senedir beraberligim varrr
farklı sehirlerdeyiz zaten cok sık bulusamıyozda öylee
hasretlik varr özlem cokkkkkkk ama gelince geziyoz
suan hep gizli saklı bulusmalarımızzz gezmelerimizz
sonadan ailemin haberi oldu ama biliyolarrrr simdii genede gizli saklıı kimseye demeden görüşüyoz gelince
diyelim şimdi geldi bidahaki gelmesi 5-6 ay sona oluyo ayrı sehirde olma kötü beee
genede inş sözlenince nişanlanınca rahat rahat kimseden cekinmeden gezeriz tozarız keyfini cıkarırırzz

[70 gün nişanlı kaldık.71.gün evlendik.kaydirigubbakcemile3 Zaten 7 yıldır birbirimizi tanıyorduk.Eşim ve ailesi 7 yıl bekledik ,artık düğün istiyoruz ,dediler.Eşim kaçırırım seni artık,dedi.Şaka tabi ki...Hiç tarzım değildir.kaydirigubbakcemile3Kendimi nikah masasında buldum bir anda...

5yıl hiç aralıksız süren maceralı heyecanlı bir aşkım 1yılı çok güzel süren bir nişanlılığım, 1 yılı hayatımın en Zor dönemi olarak tanımlağım nişanlılığımın kalan yarısı ve 15 aylık evlilik................
en güzel dönem nedir biliyor musunuz? : aşkınızın devam ettiği süre , en güzelidir....................

3 yıl flört 6 ay sözlü 6 ay da nişanlılık devresi geçirdim..hepsinin tadı da birbaşkaydı...ikimizde çalıştığımız için haftada 2-3 akşam beni almaya gelirdi, eveçok geç kalmamak için arabada 1 saat muhabbet ederdik beni eve..bırakırdı. hafta sonlarıda bazen cumartesileri yarımgün iş çıkışı sonrası görüşür gezerdik..genelde pazar günleri annemin bilgisi dahilin de babamın bilgisi dışın da :) babam öğlen 12 de evden çıkar çıkmaz bende fırrrr kaçarcasına evden çıkardım :))) annemde babama arkadaşına gitti vs. bazen de nişanlıyla alışferişe gittiler gibi şeyler söylerdi..babam çok kızardı çünkü sık sık görüşmemize. arada bir bize yemeğe gelirdi,ama ben çok fazla gidemezdim onlara babam yüzünden..ailelerimiz pek görüşmezdi halada öyle bayramdan bayrama..nişanlılık çok güzel bi dönem bence hem elinizdeki yüzüğün rahatlığıyle aileniz kızsa bile bi şekilde bazen gizli saklıda olsa görüşmenin ayrı bi keyfi avr bence...evlendikten sonra bi süre alışamadım bu olaya gezmeye gittiğimizde sanki hala babam evde bekliyor ve hesap sorucakmış gibi geldi ilk zamanlar :) ama sonradan alıştım...bence isteklerinizi şunları yapalım bunları yapmayalım vs. gibi şeyleri söyleyebildiğiniz bazı yaptırımlarda bulunabileceğiniz ve en iyi şekilde değerlendirmeniz gereken çok önemli bir dönem nişanlılık dönemi...her devrenin ayrı bi keyfi..güzelliği var bence önemli olan ayrı ayrı tadını çıkartmak değerlendirmek gerek...her birinden ayrı ayrı şeyler öğreniyor insan...

Son düzenleme:
hıcbısey sozluluk ve nısasnlılık gıbı olmuyorr evlendıgn zman zaten herseyın toz pembelıgı gecıyo nısanlıyken arkandan at kosusturan adam gıdıp kro maco hodbın bır adam yerını alıyo ve sen bunu tanıyomıyosun nısanlıyken senın annenı kendı annesınden cok seevn bır adam evlendıkten sonra annen ve aılenden nefret eden bır adam yerını alıyooo nerde nısanlılık donemı

1 yıl 9 aydır nişanlıyız
onu tanıdığımdan beri hep bekliyorum halen daha bekliyorum
nişanlanmadan önce nasılsa şimdide pek bi farkı yok dışarı çıkmamız açısından
çünkü önceleri şehir dışındaydı ayda 1 yada 2 kez gelirdi
şimdide aynı şehirdeyiz ama asker

8-9 ay nişanlı kaldık...nişanlılık ilk başlarda güzeldi o bize geliyodu ama ben onlara hiç gitmezdim ..evimiz aynı sokakta olduğu için hergün görürdük birbirimizi...annem bazen çok kızardı ne buluyosunuz hergün birbirinizde diye...
ama düğün günü yaklaştıkça eşya,ev stresi bizi sardıkça eşimle benim aramda, kaynanamla benim aramda,kaynanamla annem arasında atışmalar oldu çok zor günlerdi...off hatırlamak bile istemiyorum hayatımın en sıkıntılı 1 senesini o yıl geçirdim 50 kiloya düşmüştüm yediler beni resmen ...

3 ekimde sözlendikk harika gidiyoor:) işten çıkınca bize uyumya geliyoor çoğu zaman beraberiz

daha fazla daha rahat görüşüyooruz...

önümüzdeki ay sonu nişan ve 14 şubattaki nikahtan sonra sanırım artık beraber kalırızz düğüne kadar:)

herşeyy süper gidiyoo sözden önce sadece dışarda görüşebiliyoduk artık evdeyizz:)

yeni nişanlı sayılırım...
aşkısım izine geldiğinde nişanımız olduŞeniz
nişandan kısa bi süre tekrar askere döndüğü için aslında anlatabileceğim çok bişey de yokdelikafadulden
bi kaç akşam yemeğe bize geldi, biz onlara yemeğe gittik ve tekrar uğurlamaya hep beraber gittik..rahatça gezebildik fark bu oldu..

babamın istemedigi biriyle evlendım (benı baskasına verecektı :oklava: )
flört donemınde daha rahattım diyebılırım.. nişanı bırakın nıkahımız oldu.. aşkım fırsat buldukca her hafta sonu yanıma gelınmesı laf oldu aile buyuklerı tarafından ... yaww nıkahım var sızeneee diyemedım buyuktur sustum... (babamın amcasının kızına kadar laf dustu, benı azarlamak)
haa bu arada oglen 12 gidiyorum aşkımın yanına aksam 6 evdeyım .. 1dk gecıreyım burnumdan getırıyorlar..
aşkım boyle olmuyor sen zor durumda kalıyorsun madem sen evden çıkma ben geleyım size dedi tmm dedim ,,demez olaydım...
babam her hafta bize gelmesine mana buldu.. gelme ,yoruma oglum demeler... yetmedi aşkım gelıyor zaten ozluyorummm .. hemen butun akrabalar bize cagırılır.. yaww hizmet etmekten aşkımı goremedim...
sabırrr dılıyorumm hala daha ... dugune 5ay kaldı insallah rahat edıcem ondan sonra...

babannem dedeme kaçmısken vaktınde benı anlamadı :kızgın: :oklava: nişanda pruz çıkardılar.. ordu nere esk. nere gorucu usulu dğil,vermıyos kızı dediler sevmek sucmuss pehh mubaek ınsan önce kendıne bak yaa tobee yaa... nbak sınırım zıpkladı yine..

7 yıldr birlikteyiz bunun son 1,5 yılında nişanlıyız we herşey harikaa,hergün birlikteyiz yapmadığımız çılgınlık yok gerçekten nişanlılık dönemi uzun güsel oluyor,hem nişanlıyken çoğu eşyamızı alıp taksitlerini bitiriyoruz bile, ewlennce borç ödemektense böle süpperrrr:D ama özlüyorumda bazen yannda uyumak istyrm uyannca sıcaklığını hissetmek istyrmm gelcek inş o günlerde gelcek..

4 yil ayri ayri yerlerde yasadik,tanisiyorduk ama toplantidan toplantiya yan yana geliyorduk,sonra flört basladi,yüz yüze SIK görüsme imkanimiz yoktu,derkennnnnn
Görüstük bir hafta sonra nisan,
Bir hafta sonra dügün
Ve simdi 2 bucuk yildirda ayni evdeyizkaydirigubbakcemile3

nişanlılık guzel olsa gerek
peki belli bi yasta nisanlilik olur mu acaba? 30 ve ustunde bahsediyorum yani artik hemen evlenilir herhalde oyle genc kiz gibi nisanliyim diye gezemezsin sanirim bu yasta
yanlis mi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben almanya'da o Türkiye'deydi.Cooookk uzaktik yani.
Tabiiki onun hic gelme imkani yoktu.Bende 1 yil nisanlilik
döneminde iki kere gidebildim.Ama gittigimde cok güzel geciyordu.
Sürekli geziyorduk.Bizde de kaliyordu.

benim 7 ay gibi bir nişanlılık dönemim oldu
güzel geçti
canım eşim her hafta sonu gelmeye çalışırdı
ayrı şehirlerdeydik
gezerdik deniz kenarına giderdik.
çok sorunlu geçmedi
çok şükür.

nişanlılık guzel olsa gerek
peki belli bi yasta nisanlilik olur mu acaba? 30 ve ustunde bahsediyorum yani artik hemen evlenilir herhalde oyle genc kiz gibi nisanliyim diye gezemezsin sanirim bu yasta
yanlis mi

Neden olmasın ki?30 ve üstü olunca genç kız olamıyor mu bu insanlar?İnsanlar birbirini tanımadan neden evlensin ki 30'nu geçti diye?CADIARZUÇoluk çocuk denecek yaşta evlenmektense belli bir olgunluğa gelince evlenmek en mantıklısı.

En kısa sözlülük ve nişanlılık dönemi benim ki sanırım.
13 ay çıktık ve 5 haziranda sözlendik.12 temmuzda evlendik.
Hem sizlü hem nişanlı olduk biz.
Aynı memlekette olduğumuz için gezip tozmamızda hiç sorun olmadı.
Eşim genelde bizde olurdu ama sözlendikten 1 hafta bu böyle oldu
Diğer kalan günlerde oturacağımız ev içinde değişiklik istedik onlar için iş çıkışları hep ustaların başındaydık gece 12 ye kadar
Sonrası ev tadilat temizliği çeyizdi ev yerleştirmeydi derken 12 temmuz gelmişte evlenmişiz bile.
Böyle yoğun ama süper di bizim.

Back
X