• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm Anakuzusu mu

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.455
987
63
30
1 ay önce sözlendik ayrı şehirlerde yaşıyoruz bugünkü olayı anlatıçam

Annesiyle görüntüla konuşuyorduk düğünde alınçak eşyaları falan neyse annesi görüntülü konuşurken zorlanıyor biraz konuşurken örn nişanlın ali seni çok özlüyor sıkılıyor çok dedi
Benimde hoşuma gittiği için efendim dedim tekrar söylemesi için kötü bi niyetle efendim demedim ama

Akşam sözlümle konuşurken işte annen böyle dedi bende efendim dedim bi kere daha desin diye hoşuma gitti çok falan dedim
Sözlüm birden kızdı ikinci kez niye bilerek soruyorsun dalgamı geçiyorbun yaptığın terbiyesizlik diye çok üzüldüm kapattık tartıştık ben annenle ne konuşcağımı nasıl konuşçağımı sanamı sorçam böyle yaparak annene karşı soğutuyosun bak kötü bişey yok dediğimde dedim

İlerde de mi böyle etcen annenle nasıl konuşçağımı böyle etme şöyle etme diye sürekli müdahalemi etcen dedim konuyu saptırma diyor

Annesi de bazı konularda benle zıtlaşıyor telefonda o zaman sözlüm gülüyor arkada
Ben annen böyle dedi diyincede o öyle etmez o anlamda dememiştir der durur sürekli ki ben kötü bişeyle demedim annesine

Hic bunu diyeceğimi düsünmezdim ama bence sözlünüz haklı. Annesi konuşamıyormuş zaten görüntülü. Siz de öyle ikiletince dalga geçiyor gibi olmuş. Bir konusma bozujlugu falan varsa sürekli elestiriliyorsa sözlünüz de böyle algılamış olabilir

Şimdiden annesini tutup sizin üstünüze gülüyor ise evlenince düşünemiyorum 🤦 kesinlikle yol yakınken doğru karar verin iyi düşünün, sevgi bir yere kadar insan saygı bekler, ilgi bekler. Bu adam ne size ilgi gösterir ne saygı.
Benim yaqtığım yanlışmı

Hic bunu diyeceğimi düsünmezdim ama bence sözlünüz haklı. Annesi konuşamıyormuş zaten görüntülü. Siz de öyle ikiletince dalga geçiyor gibi olmuş. Bir konusma bozujlugu falan varsa sürekli elestiriliyorsa sözlünüz de böyle algılamış olabilir
Konuşamıyor dediğim konuşurken sesi falan kapatıyor bi rahatsızlığı yok yani

Ne meraklıymışsınız kaynanaya, görüntülü konuşmalar falan. Alınacak eşyaları neden kayınvalide adayıyla konuşuyorsunuz? Sözlünüzle neden konuşmuyorsunuz? Benden size birkaç tavsiye;
1. Eş ailesiyle mesafeli olun, öyle buldumcuk gibi daha ilk günden bu kadar sık ve bu seviyede konuşmayın
2. Asla senin annen/ baban şöyle diyor böyle yapıyor diye şikayet etmeyin, laf taşımayın, konuştuğunuz her şeyi anlatmayın.
3. Büyümeden evlenmeyin
4. Lütfen kelimelerin doğru yazılışını öğrenin

Böyle yaparak daha yolun başında ilişkileri soğutuyorlar... 🙄
Annesinin birşey dediği yok, duyamadığınızı düşünmüştür kendisi de zorlanıyormuş zaten.
Yarın belki de o tekrarlamanızı isteyecek bu sefer de siz mi tavır yapacaksınız? 🤦‍♀️

Sözlünüzün yeni bir yönünü keşfettiniz.
Ailesi ile saygılı mesafeli yapışkan olmayan bir ilişki yürütmeye çalışın derim. Herkes yerini bilsin.
Annesi ile de tartışmayın, sevgilinizle görüşüp kararınızı öyle verin.

Back
X