- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 133
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne alakasi var ki saygisizlik nerede?
Abbbooooo...... Keşke sadece ana kuzusu olsa. Önce seninle düzgün konuşsun üslubuna dikkat etsin asıl terbiyesizligi kendisi yapıyor.1 ay önce sözlendik ayrı şehirlerde yaşıyoruz bugünkü olayı anlatıçam
Annesiyle görüntüla konuşuyorduk düğünde alınçak eşyaları falan neyse annesi görüntülü konuşurken zorlanıyor biraz konuşurken örn nişanlın ali seni çok özlüyor sıkılıyor çok dedi
Benimde hoşuma gittiği için efendim dedim tekrar söylemesi için kötü bi niyetle efendim demedim ama
Akşam sözlümle konuşurken işte annen böyle dedi bende efendim dedim bi kere daha desin diye hoşuma gitti çok falan dedim
Sözlüm birden kızdı ikinci kez niye bilerek soruyorsun dalgamı geçiyorbun yaptığın terbiyesizlik diye çok üzüldüm kapattık tartıştık ben annenle ne konuşcağımı nasıl konuşçağımı sanamı sorçam böyle yaparak annene karşı soğutuyosun bak kötü bişey yok dediğimde dedim
İlerde de mi böyle etcen annenle nasıl konuşçağımı böyle etme şöyle etme diye sürekli müdahalemi etcen dedim konuyu saptırma diyor
Annesi de bazı konularda benle zıtlaşıyor telefonda o zaman sözlüm gülüyor arkada
Ben annen böyle dedi diyincede o öyle etmez o anlamda dememiştir der durur sürekli ki ben kötü bişeyle demedim annesine
belki kv ye o hareket gitmez bir daha yapma diyebilirsiniz ama saygısızlık denmez buna.Anladığı halde anlamamis gibi yapması. Bunu arkadaşına yapar insan.
Alışkanlık olmuş annemle falanda konuşuruz sevdiğim şeyleri ahlattorırım o yüzdende oldubelki kv ye o hareket gitmez bir daha yapma diyebilirsiniz ama saygısızlık denmez buna.
iki insan iletişim kurarken bunu yapabilir gayet normal bir şey bence. insan hoşuna giden şeyi tekrar duymak ister.
Gayet normal. Düşünüyorum biz de yapıyoruz. Benim çevremde de bana tekrar anlattıranlar olur.Alışkanlık olmuş annemle falanda konuşuruz sevdiğim şeyleri ahlattorırım o yüzdende oldu
sözlün duygusal zekası gelişmemiş bir insan ,ben olsam terbiyesizlik nasıl olurmus gösterirdim maksat aradaki farkı anlasın1 ay önce sözlendik ayrı şehirlerde yaşıyoruz bugünkü olayı anlatıçam
Annesiyle görüntüla konuşuyorduk düğünde alınçak eşyaları falan neyse annesi görüntülü konuşurken zorlanıyor biraz konuşurken örn nişanlın ali seni çok özlüyor sıkılıyor çok dedi
Benimde hoşuma gittiği için efendim dedim tekrar söylemesi için kötü bi niyetle efendim demedim ama
Akşam sözlümle konuşurken işte annen böyle dedi bende efendim dedim bi kere daha desin diye hoşuma gitti çok falan dedim
Sözlüm birden kızdı ikinci kez niye bilerek soruyorsun dalgamı geçiyorbun yaptığın terbiyesizlik diye çok üzüldüm kapattık tartıştık ben annenle ne konuşcağımı nasıl konuşçağımı sanamı sorçam böyle yaparak annene karşı soğutuyosun bak kötü bişey yok dediğimde dedim
İlerde de mi böyle etcen annenle nasıl konuşçağımı böyle etme şöyle etme diye sürekli müdahalemi etcen dedim konuyu saptırma diyor
Annesi de bazı konularda benle zıtlaşıyor telefonda o zaman sözlüm gülüyor arkada
Ben annen böyle dedi diyincede o öyle etmez o anlamda dememiştir der durur sürekli ki ben kötü bişeyle demedim annesine
Daha güzel olabilir benceböyle etcen
Ben tam çözmüş değilim bazı durumlarda da beni savunuyor annesini hiç karıştırmıyor tartışıyor bileBenim eski sevgilim de böyleydi. Kadın bana telefonda uzaktan laf atardı. Aslında laf sokardı. Bu arada kadınla hiç tanışmıyoruz da.
Kadına bir şey demedim sadece sustum. Sevgilime söylemiştim. O da başladı "sen anneme ne diyosun sus" falan diye. Iyyy hatırladıkça tüylerim diken diken oldu şu an.
Başlığa cevap olarak evet anakuzusu. Size gözdağı veriyor şimdiden üstü kapalı tehdit ediyor. Baştan düzgün konuşacaksın annemle diyor. Alt metinde bu var. Olayları doğru okumak lazım.