Sözlüm Anakuzusu mu

Sanırım şuan evli değilsiniz yanlış anlama ama sanki sende çok takıyorsun ve bunu biraz bahane ediyorsun eğer cidden ona karşı duygun kalmadı veya zaman gectikce tanıdıkça hoslanmdiysan bir an önce bitir çünkü inan bana ben evliyim bazen eşim gelip bana annesini kötüler niye böyle huzursuz sürekli biseler çıkarıyor diye bnde eşime takma o senin annen diyorum bnde kotulesem olmaz ama bnm bu durumum eşimin hoşuna gidiyor annem o kadar çok şey yapıyor ama sen çok iyisin melekmisin gibi gibi ...
Yani şunu söylemek istiyorum bir erkek ne olursa olsun annesini atamaz ve annecidur tıpkı Bizim gibi
Dulgularım var seviyorum ama böyle ara ara annesini bu şekilde savunması bişey oldumu annem yapmaz demesi beni korkutuyor

Senin yaptığın hareket çok çocuksu ve gereksiz asla böyle bir harekette bulunmam. Üstelik yapmışsın ve açık açık yüzüne söylemişsin. Ben böyle şeylerden hoşlanan biri değilim. Nişanlında bana göre fazla tepki vermiş. Bence ikinizin de sözleri çok saçma ve gereksiz.

Allahımm gereksiz bir hareket bu tarz şeyi sevgilinize yaparsanız bilmem kaç yaşındaki kadına değil
Sevgilinizin uslubu hepten kötü de
Ben de şeyi anlamıyorum gelin adaylar illaaaaa müstakbel eşleri tarafından haklı bulunmak istiyor

kv ve sizin aranızdaki iletişim bu ya
Bir de allah aşkına c olacak yere ç yazmayın

Adam haklı bence. Benim nişanlım da böyle çocuk gibi oynatsa annemi ben de sinirlenirim.
Kayınvalideyle neden görüntülü konuşuyorsunuz ki zaten? Baştan böyle mıçmıç olan kim varsa, sonradan "şuna karışıyor, buna laf ediyor, her olayın içinde" diye şikayet ediyor. Bu haddi siz veriyorsunuz insanlara.
1 aylık kayınvalide adayıyla eşya konuşmak çok gereksiz. Gidin nişanlınızla konuşun ne konuşacaksanız.

Adam haklı bence. Benim nişanlım da böyle çocuk gibi oynatsa annemi ben de sinirlenirim.
Kayınvalideyle neden görüntülü konuşuyorsunuz ki zaten? Baştan böyle mıçmıç olan kim varsa, sonradan "şuna karışıyor, buna laf ediyor, her olayın içinde" diye şikayet ediyor. Bu haddi siz veriyorsunuz insanlara.
1 aylık kayınvalide adayıyla eşya konuşmak çok gereksiz. Gidin nişanlınızla konuşun ne konuşacaksanız.
Oynatmak için yapmadım ama kötü bi niyetim yoktu

1 ay önce sözlendik ayrı şehirlerde yaşıyoruz bugünkü olayı anlatıçam

Annesiyle görüntüla konuşuyorduk düğünde alınçak eşyaları falan neyse annesi görüntülü konuşurken zorlanıyor biraz konuşurken örn nişanlın ali seni çok özlüyor sıkılıyor çok dedi
Benimde hoşuma gittiği için efendim dedim tekrar söylemesi için kötü bi niyetle efendim demedim ama

Akşam sözlümle konuşurken işte annen böyle dedi bende efendim dedim bi kere daha desin diye hoşuma gitti çok falan dedim
Sözlüm birden kızdı ikinci kez niye bilerek soruyorsun dalgamı geçiyorbun yaptığın terbiyesizlik diye çok üzüldüm kapattık tartıştık ben annenle ne konuşcağımı nasıl konuşçağımı sanamı sorçam böyle yaparak annene karşı soğutuyosun bak kötü bişey yok dediğimde dedim

İlerde de mi böyle etcen annenle nasıl konuşçağımı böyle etme şöyle etme diye sürekli müdahalemi etcen dedim konuyu saptırma diyor

Annesi de bazı konularda benle zıtlaşıyor telefonda o zaman sözlüm gülüyor arkada
Ben annen böyle dedi diyincede o öyle etmez o anlamda dememiştir der durur sürekli ki ben kötü bişeyle demedim annesine
Ilerde cok skntı cekersın gıbı dikkat et

Yaş kaç henüz küçüksünüz sanırım bunlar biraz olgunlaşmamış muhabbetler üzgünüm . Okurken gözüm kanadı

Fikir edinmek için eski konularıniza bakayım dedim, başlıklara bakmak birkaç satır okumak bile yetti, cevap için.

Evet sözlünüz ana kuzusu, ataerkil yapıda ben dağıtırım sen toplarsın kafasında, annesine bayram temizliğinde yardima gitmeniz diye sizinle kavga eden bir adam. Ne yaşamanız lazım bazı şeyleri kabul etmek için acaba?

Fikir edinmek için eski konularıniza bakayım dedim, başlıklara bakmak birkaç satır okumak bile yetti, cevap için.

Evet sözlünüz ana kuzusu, ataerkil yapıda ben dağıtırım sen toplarsın kafasında, annesine bayram temizliğinde yardima gitmeniz diye sizinle kavga eden bir adam. Ne yaşamanız lazım bazı şeyleri kabul etmek için acaba?
Ondan ayrıldım bu yeni sözlüm çok korkularım var o yüzden eski nişanlım yüzünden

1 ay önce sözlendik ayrı şehirlerde yaşıyoruz bugünkü olayı anlatıçam

Annesiyle görüntüla konuşuyorduk düğünde alınçak eşyaları falan neyse annesi görüntülü konuşurken zorlanıyor biraz konuşurken örn nişanlın ali seni çok özlüyor sıkılıyor çok dedi
Benimde hoşuma gittiği için efendim dedim tekrar söylemesi için kötü bi niyetle efendim demedim ama

Akşam sözlümle konuşurken işte annen böyle dedi bende efendim dedim bi kere daha desin diye hoşuma gitti çok falan dedim
Sözlüm birden kızdı ikinci kez niye bilerek soruyorsun dalgamı geçiyorbun yaptığın terbiyesizlik diye çok üzüldüm kapattık tartıştık ben annenle ne konuşcağımı nasıl konuşçağımı sanamı sorçam böyle yaparak annene karşı soğutuyosun bak kötü bişey yok dediğimde dedim

İlerde de mi böyle etcen annenle nasıl konuşçağımı böyle etme şöyle etme diye sürekli müdahalemi etcen dedim konuyu saptırma diyor

Annesi de bazı konularda benle zıtlaşıyor telefonda o zaman sözlüm gülüyor arkada
Ben annen böyle dedi diyincede o öyle etmez o anlamda dememiştir der durur sürekli ki ben kötü bişeyle demedim annesine
Ilginç kafalarrr...Sen ona bulaşma o da sana annen annen deyip durma sonra cocuk korumaya geçer o zaman görürsün kuzu mu degil mi😫

Ondan ayrıldım bu yeni sözlüm çok korkularım var o yüzden eski nişanlım yüzünden
Bir konunuzda nişanlı bir konunuzda sözlüsünüz.
Şubat ayında nişanlım çok ana kuzusuydu değişti demişsiniz.
Geçen Ağustos Ayında nişanlısınız ne ara ayrılıp yeniden sözlendiniz?

Görücü usulü görüşüyorum çünkü

Daha açık anlatayım ilk nişanlımla çok uzun süre görüştük severek nişanlandım yani olmadı artık görücü usulü oluyor görüşmelirum

Görücü usulü görüşüyorum çünkü
22 yaşında bu kadar acele etmeye gerek var mı doğru düzgün tanımadan evlilik kararı alıyorsunuz? Bir yılda iki kişiyle evlilik kararı almak da doğru değil.
Şuan doğru bir karar vermişsiniz bu kişiyle sozlenerek.

22 yaşında bu kadar acele etmeye gerek var mı doğru düzgün tanımadan evlilik kararı alıyorsunuz? Bir yılda iki kişiyle evlilik kararı almak da doğru değil.
Şuan doğru bir karar vermişsiniz bu kişiyle sozlenerek.
Sözlülük nişanlılık döneminde tanımaya çalışıyorum şuan daha çok mantık baskın

Back
X