Sözlüm Anakuzusu mu

Daha açık anlatayım ilk nişanlımla çok uzun süre görüştük severek nişanlandım yani olmadı artık görücü usulü oluyor görüşmelirum
Niye görücü usulü oluyor peki?
Görücü usulune karşı da değilim ama böyle bir şartlanmaya gerek yok.
Bende eşimle birileri aracılığıyla tanıştım, 1 yıl sonra evlilik kararı aldık.
Sözlü ve nişanliyken tanımaya çalışmakta çok saçma değil mi? E olmadı diyelim sürekli söz, nişan mi atacaksınız?
Anlamadım ben bu işten birşey 🤷

Son düzenleme:
Bu yaptığında sinirlenilecek bisey yok aslında normal şakalaşma gibi olmuş neden size bu şekilde baskı yapiyo bu hiç normal değil şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum benim bi ablam nisanliyken sorunluydu evlenince düzelir dediler şuan 1 çocukla baba evinde kız kardeşimde de nisanliyken kayinvalide sorunu vardı oğlan iyi boşver kaynanayi dediler oda şuan eşi döve döve hastanelik etti aile sorunlarindan evlilikleri hiç iyi gitmedi ondada var 1 çocuk ve şuan kafamı duvarlara vurarsim var hiç iyi değilim keşke ben mani olmaya çalışsaydım ozaman diye elin oğlu hiç acimiyo yakma kendini emin olmadığın kisilerle

Niye görücü usulü oluyor peki?
Görücü usulune karşı da değilim ama böyle bir şartlanmaya gerek yok.
Bende eşimle birileri aracılığıyla tanıştım, 1 yıl sonra evlilik kararı aldık.
Sözlü ve nişanliyken tanımaya çalışmakta çok saçma değil mi? E olmadı diyelim sürekli söz, nişan mi atacaksınız?
Anlamadım ben bu işten birşey 🤷
İlk bizde konuştuk sözlendik zaten bi insanı bi anda tanıyamıyosun ki evlenene kadar benim için tanıma dönemi
Mantığıma yatmıştı yani sözlendiğimisde

Bu yaptığında sinirlenilecek bisey yok aslında normal şakalaşma gibi olmuş neden size bu şekilde baskı yapiyo bu hiç normal değil şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum benim bi ablam nisanliyken sorunluydu evlenince düzelir dediler şuan 1 çocukla baba evinde kız kardeşimde de nisanliyken kayinvalide sorunu vardı oğlan iyi boşver kaynanayi dediler oda şuan eşi döve döve hastanelik etti aile sorunlarindan evlilikleri hiç iyi gitmedi ondada var 1 çocuk ve şuan kafamı duvarlara vurarsim var hiç iyi değilim keşke ben mani olmaya çalışsaydım ozaman diye elin oğlu hiç acimiyo yakma kendini emin olmadığın kisilerle
Benim önceki nişanlım da öyleydi o yüzden her tanıştığım insana ön yargıyla bakıyorum engelleyemiyorum bunu
Ne gibi evlenmeden önce kv sorunu vardı

1 ay önce sözlendik ayrı şehirlerde yaşıyoruz bugünkü olayı anlatıçam

Annesiyle görüntüla konuşuyorduk düğünde alınçak eşyaları falan neyse annesi görüntülü konuşurken zorlanıyor biraz konuşurken örn nişanlın ali seni çok özlüyor sıkılıyor çok dedi
Benimde hoşuma gittiği için efendim dedim tekrar söylemesi için kötü bi niyetle efendim demedim ama

Akşam sözlümle konuşurken işte annen böyle dedi bende efendim dedim bi kere daha desin diye hoşuma gitti çok falan dedim
Sözlüm birden kızdı ikinci kez niye bilerek soruyorsun dalgamı geçiyorbun yaptığın terbiyesizlik diye çok üzüldüm kapattık tartıştık ben annenle ne konuşcağımı nasıl konuşçağımı sanamı sorçam böyle yaparak annene karşı soğutuyosun bak kötü bişey yok dediğimde dedim

İlerde de mi böyle etcen annenle nasıl konuşçağımı böyle etme şöyle etme diye sürekli müdahalemi etcen dedim konuyu saptırma diyor

Annesi de bazı konularda benle zıtlaşıyor telefonda o zaman sözlüm gülüyor arkada
Ben annen böyle dedi diyincede o öyle etmez o anlamda dememiştir der durur sürekli ki ben kötü bişeyle demedim annesine
Ay bu erkek anaları neden böyle yaa kız analarının böyle olması lazım ne var ben anlamıyorum arkadaş ya alsınlar oğullarını oğullarıda alsın analarını başlarına çalsın
Heleki anasının ağzına bakandan kaç uzaklaş hiç uğraşılmaz

Yani şimdi hoşuna gitti diye kadına tekrar söylettin tamam da niye bunu nişanlına söylüyorsun ki. Saf mısın canım benim. Dikkat et ama nişanlın senin kadar saf gözükmüyor. Kusura bakma nişanlın ve anası iyide olsa kötüde olsa senin bu zekayla işin zor...

"Ç" Ç olalı böyle zulüm görmedi. Fena tırmaladı beynimi yazıya odaklanamadım. Konuna gelecek olursam senin yaptığında bisey göremedim ama sözlün hem anakuzusu hemde bildiğin öküz. Kaç diyeceğim de dinlemeyeceksin büyük ihtimal.

Bir konunuzda nişanlı bir konunuzda sözlüsünüz.
Şubat ayında nişanlım çok ana kuzusuydu değişti demişsiniz.
Geçen Ağustos Ayında nişanlısınız ne ara ayrılıp yeniden sözlendiniz?
katılıyorum ve daha 22 yaşında.daldan dala hızlı uçuyorsun konu sahibi dikkat et yere sağlam çakılırsın.daha olgun biri değilsin çok belli.kayınvalide gelincilik oyunlarındansa kendini geliştirmeye odaklan.konuda da yaptığın saygısızlık bunun farkında değilsin

Ahh keşkem yıllar önceki iliskimde bu kk yi kesfetseymisim de o derdi basima musallat edip hayatimi zindan etmesymisim.:KK51: neyseki kurtuldum cok şükür.
Yani demem o ki burdaki kadinlari dinle kimse boşuna ayril kac vs seyler demez. Bdv deki kaynana konularina bak önlemini allllll tatlim. Belli yyasin küçük

Kv: nişanlın ali seni çok özlemiş
Konu sahibi: efendim anne ne dedin
Kv: nişanlın ali seni çok özlemiş
Konu sahibi: anne burda iyi çekmiyor ya ne dedin
Kv: nişanlın ali diyorum seni çok özlemiş
Konu sahibi: ah lütfen bir daha söyleee bir dahaaa
Kv: ali senin gibi sağırı nerden bulmuş dedim kapat işim gücüm var
Konu sahibi: ya önçe sen kapat annemm
Kv: hay ben senin...

Back
X