- 4 Ağustos 2018
- 191
- 43
- 13
- Konu Sahibi heartless-
-
Madem bunca zaman aramadi aramiyo bitti diyorki kafasinda aramiyo zaten yuzugu ver gibisinden de aramiyo ki o konudan arayacagini da zannetmem ben sosyal medyadan fotograflarimizi sildim kaldirdim kendisi kaldirmamis hala giriyo damar sarkilar paylasip paylasip duruyo neyin kafasindaysa cozemedim benim suan aramamamin sebebi o gece cok aradim ettim annesini arayacak kadar o yüzden gene arayan bitti demek dahi olsun gene arayan ben olmak istemiyorum yediremiyorum ki beni arasa bitti dese se hayir olamaz bitemez modlarina da girmem girmicem de zaten bu gecen gunlerde cok dusundum bende ve ne acı ki yokluguna alistirdiSürekli ben aramam o arasın, ayrıldıysa da arasın söylesin modundasın. Böyle olma. Ya ara konuşalım de ya sende arama gönder yüzüğü evlerine.
Bu konuda sana hak veriyorum. Sorumluluk sahibi değil, ne demek haber vermemek? İlişki yaşanıyor, ortada evlilik sözü var ama neymiş bunalıyormuş. Evlenince de eve gelmesin madem ne zaman geleceksin diye sorunca sıkılsın falan. Özgürlük diye diye insanların birbirine sorumluluğu kalmadı toplumda. Konuyu dağıtmadan, sana hak veriyorum ama sen kendini bu şekilde daha da düşürüyorsun. Sana yakışan bu ilişkiyi bitirmek. Onun açıklama yapmasını beklemeden. Hatalı olan o, trip yapan yine o, bi de ayrılıcam senden diyecek olan o olmasın.
Bu arada sen yüzüğü vermek istediğin için öyle dedim. Ben olsam yüzüğü çıkartır, elimin resmini çeker. Sosyal medyadan her yerden herşeyi silerdim. Yüzsüzlerse kendi gelip isterdi yüzüğü geri ver diye. İstemezse de satar yerdim valla bi güzel
Aramiyorum ki canim zaten en son gecen hafta pazar konustuk ondan sonra konusmadik hic sesini duymadim birde ayni mahallede oturuyoruz gormedimde hicKendini tut sende arama zırt pırt. Arkadaş popişkoyu rahata alıştırmış sanırım. Aranıyor nasıl olsa..
10 gündür hala ses yok mu? Hem kendi aramayıp hem de bunalımda gibi arabesk şarkılar paylaşması neyin kafası? Sahte davranıyor biraz.Aramiyorum ki canim zaten en son gecen hafta pazar konustuk ondan sonra konusmadik hic sesini duymadim birde ayni mahallede oturuyoruz gormedimde hic
Aramiyorum ki canim zaten en son gecen hafta pazar konustuk ondan sonra konusmadik hic sesini duymadim birde ayni mahallede oturuyoruz gormedimde hic
Resimleri kaldırmakla hata etmişsin, çocukça davranmışsın. Sözlüsünüz siz, hemen bir kavgada kaldırmışsın resimleri. O bitti derse hayır olamaz bitemez moduna girme tabi ki ama bu durum, şuan içinde bulunduğun belirsiz durum seni rahatsız ediyorsa, sen yaz, böyle olmaz, ne olacaksa, ne karar vereceksek konuşarak verelim fln de. Eskiden ben de böyle beklerdim, hiçbir şey yazmazdım ama artık beklemekten yana değilim, beklemek beni rahatsız ediyorsa. Ama umrumda değil, rahatım diyorsan arama, bekle.Madem bunca zaman aramadi aramiyo bitti diyorki kafasinda aramiyo zaten yuzugu ver gibisinden de aramiyo ki o konudan arayacagini da zannetmem ben sosyal medyadan fotograflarimizi sildim kaldirdim kendisi kaldirmamis hala giriyo damar sarkilar paylasip paylasip duruyo neyin kafasindaysa cozemedim benim suan aramamamin sebebi o gece cok aradim ettim annesini arayacak kadar o yüzden gene arayan bitti demek dahi olsun gene arayan ben olmak istemiyorum yediremiyorum ki beni arasa bitti dese se hayir olamaz bitemez modlarina da girmem girmicem de zaten bu gecen gunlerde cok dusundum bende ve ne acı ki yokluguna alistirdi
Evet sevgili olsak neyse gene bunalir ederdim de gene az bucuk bende rahat olurdum ne yapiyosa yapsin derdim aka sozluyuz aileler var isin icinde ben kafama gore hareket edemiyorum ayril baris ayril baris da olmaz bi arasa bi netleşsek tamam mi devam mi diye karsilikli birbirimize bi bitti dahi desek kafam rahat olur ama bu yaptigi korkaklik geliyo bana
neden korkuyor peki olay çıkmasından mi. taktik şu demek onu istemediğimi anlasın o bitirsin. aramaya dahi tenezzül etmiyor karaktersizZaten korkak insanlarin ayrilma sekli bu acik acik arayip sormuyorlar karsi taraf ne oldugunu anlamiyor.
Ayrıl o zaman, şimdi 10 gün aramayan adam evlenince bunun 100 misli olacak. Madem yokluğuna da alıştın. Belirsizlik olacağına ayrılmış olun.Madem bunca zaman aramadi aramiyo bitti diyorki kafasinda aramiyo zaten yuzugu ver gibisinden de aramiyo ki o konudan arayacagini da zannetmem ben sosyal medyadan fotograflarimizi sildim kaldirdim kendisi kaldirmamis hala giriyo damar sarkilar paylasip paylasip duruyo neyin kafasindaysa cozemedim benim suan aramamamin sebebi o gece cok aradim ettim annesini arayacak kadar o yüzden gene arayan bitti demek dahi olsun gene arayan ben olmak istemiyorum yediremiyorum ki beni arasa bitti dese se hayir olamaz bitemez modlarina da girmem girmicem de zaten bu gecen gunlerde cok dusundum bende ve ne acı ki yokluguna alistirdi
Kesin olarak ayrıldığını düşünmüyorum, şuan kafasını dinliyor, rahat rahat içip geziyor, bir yandan da düşünüp bakıyo olabilir, onsuz durabiliyor muyum diye deniyor.neden korkuyor peki olay çıkmasından mi. taktik şu demek onu istemediğimi anlasın o bitirsin. aramaya dahi tenezzül etmiyor karaktersiz
neden korkuyor peki olay çıkmasından mi. taktik şu demek onu istemediğimi anlasın o bitirsin. aramaya dahi tenezzül etmiyor karaktersiz
İki saatte bir konuşuruz demişsiniz ya onun için dedimBunun sık aranmakla alakasi yok ki 5 6 saat aksam ulasamadim geceden digersi gune kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?