Sözlüm aramıyor ?

Madem bunca zaman aramadi aramiyo bitti diyorki kafasinda aramiyo zaten yuzugu ver gibisinden de aramiyo ki o konudan arayacagini da zannetmem ben sosyal medyadan fotograflarimizi sildim kaldirdim kendisi kaldirmamis hala giriyo damar sarkilar paylasip paylasip duruyo neyin kafasindaysa cozemedim benim suan aramamamin sebebi o gece cok aradim ettim annesini arayacak kadar o yüzden gene arayan bitti demek dahi olsun gene arayan ben olmak istemiyorum yediremiyorum ki beni arasa bitti dese se hayir olamaz bitemez modlarina da girmem girmicem de zaten bu gecen gunlerde cok dusundum bende ve ne acı ki yokluguna alistirdi

Kendini tut sende arama zırt pırt. Arkadaş popişkoyu rahata alıştırmış sanırım. Aranıyor nasıl olsa..
Aramiyorum ki canim zaten en son gecen hafta pazar konustuk ondan sonra konusmadik hic sesini duymadim birde ayni mahallede oturuyoruz gormedimde hic

Aramiyorum ki canim zaten en son gecen hafta pazar konustuk ondan sonra konusmadik hic sesini duymadim birde ayni mahallede oturuyoruz gormedimde hic
10 gündür hala ses yok mu? Hem kendi aramayıp hem de bunalımda gibi arabesk şarkılar paylaşması neyin kafası? Sahte davranıyor biraz.

2 saatte bir konuşuyormusunuz cidden ya? Adamları bu kadar darlandırmayın böyle kaçarlar arada. Seninki de kafa izni yapıyor muhtemelen şuan, arar.

Sizin söz zaman aşımına uğramış konu sahibi çok üzgünüm ama beklemenin, birşeyler olsun diye umutlanmanın manası yok. Aramayın, sormayın merak etmeyin. Eninde sonunda size ulaşacak o zaman güzelce konuşun bitirin.

Resimleri kaldırmakla hata etmişsin, çocukça davranmışsın. Sözlüsünüz siz, hemen bir kavgada kaldırmışsın resimleri. O bitti derse hayır olamaz bitemez moduna girme tabi ki ama bu durum, şuan içinde bulunduğun belirsiz durum seni rahatsız ediyorsa, sen yaz, böyle olmaz, ne olacaksa, ne karar vereceksek konuşarak verelim fln de. Eskiden ben de böyle beklerdim, hiçbir şey yazmazdım ama artık beklemekten yana değilim, beklemek beni rahatsız ediyorsa. Ama umrumda değil, rahatım diyorsan arama, bekle.

Zaten korkak insanlarin ayrilma sekli bu acik acik arayip sormuyorlar karsi taraf ne oldugunu anlamiyor.

Ayrıl o zaman, şimdi 10 gün aramayan adam evlenince bunun 100 misli olacak. Madem yokluğuna da alıştın. Belirsizlik olacağına ayrılmış olun.
Ailene anlat durumu ayrılmak istiyorum diye de söyle. Madem sen arayan olmak istemiyosun, annen annesini arasın biz attık sözü desin.

neden korkuyor peki olay çıkmasından mi. taktik şu demek onu istemediğimi anlasın o bitirsin. aramaya dahi tenezzül etmiyor karaktersiz
Kesin olarak ayrıldığını düşünmüyorum, şuan kafasını dinliyor, rahat rahat içip geziyor, bir yandan da düşünüp bakıyo olabilir, onsuz durabiliyor muyum diye deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…