- 4 Ağustos 2018
- 191
- 43
- 13
- Konu Sahibi heartless-
-
Haklisiniz ama askimdan da ölsem asla yalvarip yakarmam icimde yasarim kac gunlerdir delirdim sinirimden bagirip cagirmamak icin kendimi zor dizginliyorum bittiyse de bitti de bari diye ama demicem yapmicamda ne olacaksada olsun artıkAynisini bilmemkac senelik sevgilim yapmisti. Her yerden engellemisti falan bi de. Dayanamayip yalvardim, yakardim. En sonunda yine ayrildik. Simdi cok pismanim taa o zaman niye anlayip birakmadim diye. Adam sizi gozden cikarmis. Benimkinin cikarmasi gibi. İnsan senelere uzuliyor ama yapacak sey de yok. Sizi gozden cikaran birine sans vermeyin. Sonuc hep ayni olacak, sadece daha cok sene gececek ve daha cok uzuleceksiniz.
O askerden gelen akrabalarini bende biliyorum taniyorum cocugu asker eglencesine bile gitmistik gecen seneBen pek inanamadım askerlik arkadaşı hikayesine.
Her insanın evlense de bir özel hayatı olmalı ki daha evlenmemişsiniz bile daha sözlüsünüz,aynısı ben yaptım kendimden bildiğim için konuşuyorum "niye aramıyorsun,niye cevap vermiyorsun" diye diye kendinden uzaklaştırırsın adama nefes alabilecek bir damla özel hayat bir yer bir mekan birşey bırakman gerek sözlüsünüz diye 24 saat sizi arayacak değil,dalgındır canı sıkkındır ya da başka birşey lütfen bu kadar baskıcı otoriter olmayın,ileride çok sıkıntı yaşarsınız. Kendini serbest sansın ama ipler sizin elinizde olsun ona onu kontrol ettiğinizi hissettirmeyin.Bunun sahiplikle ne alakasi var arkadasim ben onun neyiyim de o kafasina gore hareket edemez sorumlulugu yok mu da bana karsi hic ?
Olmaz böyleAynen oyle alsin karsisina almiyomu bari telden desin bu hareketleri tuhaf hic boyle olmamisti bizim sevgililik hayatimizda konusurduk ederdik
Anlatmak istediğim o değildi aslında benim, senelerce ilişkiniz var bazı şeylerin aşılması gerekti. Adam sizi arayıp sormuyor sizde gururdan noluyo bize diyemiyorsunuz. Tek sorun sizi arayıp aramaması değil yani. Umarım her şey çözülür de sizde rahatlarsınız yoksa kendinizi tüketeceksiniz. Her kadın böyle arıza bi erkeğe maruz kalmıştır.O aksam hic telefonlarima bakmadi ki ben o gunden sonra kalkip ne bakmiyon len gibi konusamam istersen 10 senelik iliski olsun sinirlendiysem ve de hakliysam asla aramam
Ne deseniz haklısınız şuan zırt pırt durmadan arayan biri de degildim bana gore ama olanlar oldu kacinci gun olmus bugun zaten bitti işte her şey bittiHer insanın evlense de bir özel hayatı olmalı ki daha evlenmemişsiniz bile daha sözlüsünüz,aynısı ben yaptım kendimden bildiğim için konuşuyorum "niye aramıyorsun,niye cevap vermiyorsun" diye diye kendinden uzaklaştırırsın adama nefes alabilecek bir damla özel hayat bir yer bir mekan birşey bırakman gerek sözlüsünüz diye 24 saat sizi arayacak değil,dalgındır canı sıkkındır ya da başka birşey lütfen bu kadar baskıcı otoriter olmayın,ileride çok sıkıntı yaşarsınız. Kendini serbest sansın ama ipler sizin elinizde olsun ona onu kontrol ettiğinizi hissettirmeyin.
Demeye tenezzül dahi etmiyorum o desin sorsun bunu ben niye diyeyim kiO sizi aramıyorsa siz onu neden arayıp hayırdır demiyorsunuz?
Eğer ararsa yuz yuze konusalim derse konusurum sevgili olsaydik eger asla bulusmazdim ama durumlar farkli aileler de var işin icinde benimde aileme net bir sey cevap vermem de gerekli kafama gore hareket edemem ki edemiyorumda yuz yuze bi bulussak ben artik bu sekilde asla devam edemeyecegimi dile getiricem zaten ugrasamam cekemem bu hal hareketleriSözlünüz demişim yanlışlıkla. Bu saate kadar aramayan birinden anca ex olur. Ama birkaç gün sonra ararsa eğer sizi konuşalım buluşalım derse affedecekmişsiniz giib bir his var içimde. Tek temennim eğer affetme niyetiniz varsa öncesinde ona iyi bir ders vermeniz. Yoksa daha beterleri başınıza gelir. Evlendiğinizde de kavga ederseniz evi falan terkeder gelmez günlerce.tipik
Evet sevgili olsak neyse gene bunalir ederdim de gene az bucuk bende rahat olurdum ne yapiyosa yapsin derdim aka sozluyuz aileler var isin icinde ben kafama gore hareket edemiyorum ayril baris ayril baris da olmaz bi arasa bi netleşsek tamam mi devam mi diye karsilikli birbirimize bi bitti dahi desek kafam rahat olur ama bu yaptigi korkaklik geliyo banaUzun sure aramamak iliski litaraturunde ayrilmak istemenin bir versiyonu olarak da biliniyor.
Aramadi canim aramiyordaaa....Sözlünüz aradı mı hiç ses soluk yok mu merak ettiğimden konuya bir bakayım dedim
Bu adamdan size hayır gelmez,bitirin evlenince de böyle mi uğraşacaksınız,çekilmiyor bu tipler.Ne deseniz haklısınız şuan zırt pırt durmadan arayan biri de degildim bana gore ama olanlar oldu kacinci gun olmus bugun zaten bitti işte her şey bitti
Şimdiden tukenmislik sendromlarina girmis bulunmaktayim zaten oyle doldum ki birde her gecen gun daha da artiyo bi konussak kiyamet kopacak ki yapici olarakta konusmucam icimdekileri tutmucam kaybetme korkusu yasamadan inceldigi yerden koparsa kopsunAnlatmak istediğim o değildi aslında benim, senelerce ilişkiniz var bazı şeylerin aşılması gerekti. Adam sizi arayıp sormuyor sizde gururdan noluyo bize diyemiyorsunuz. Tek sorun sizi arayıp aramaması değil yani. Umarım her şey çözülür de sizde rahatlarsınız yoksa kendinizi tüketeceksiniz. Her kadın böyle arıza bi erkeğe maruz kalmıştır.
Sevgililik hayatimizda olsak bu kadar bu halde olmam da arada aileler var beni bunaltan aileme ne diyecegim nasil aciklayacagim kısmı birde ailem ilk basta istemiyordu eskiden tepkiliydi ne yalvarmalarla ikna ettim şimdi dedigimde bana neler neler diyecekler bu durum yetmiyormus gibi ailem de ustume cok gelecek hepsini kaldiracak gucu bulamiyorum ben artik yoruldumBu adamdan size hayır gelmez,bitirin evlenince de böyle mi uğraşacaksınız,çekilmiyor bu tipler.
Iliski iliskiden cikti zaten ortada iliskinin i si kalmadi asla da aramak gibi onu bi hataya dusmucem aslaOlmaz böyle
Sende kendini hazırla bir ayrılığa
Böyle aşk olmaz zaten
Aşk yoksa Ne gereği var
Daha fazla ezdirme kendini
Bu senin yüreğini tüketir
İterek nereye kadar gidecek
Gerçekçi ol sağlam dur üzgünüm ama böyle ilişki olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?