- 2 Ağustos 2018
- 2.726
- 7.373
- 158
- Konu Sahibi heartless-
-
Duygularimi şuan ifade etmekte cok zorlaniyorum dediklerinizde daha da gozumu aciyor ki ne desenizde haklisiniz biri benimle ayni seyi yasasa bende aynilarini derdim anneme anlaticam her seyi olan biteni cok canim yaniyor ya oyle boyle degil hayatta ne acilar var orasi ayri benimki ne ki onlarin yaninda evet ama yasamayan gercekten bilemez cok kotuyum bir yandan ne hali varsa gorsun gebersin ne halt yerse yesin diyorum asla bu yaptigini affedemem yaziklar olsun diyorum diger yandan da kac senemi verdim (verdi) bu kadar kolay mi bitirmek diyorum acinacak haldeyim.Biliyorum cok zor, sadece ayrilik acisi degil siniriyle basa cikamaz insan cok iyi anliyorum
Ama sinirinle acınla mantigini devre disi birakma
Ne yuzuk ne baska bi sey hicbi turlu mesaj atma ne ona ne bi akrabasina ne bi tanidigina
Gonder yuzugu biriyle ya da git kapisina birak bitsin gitsin
Ne onla ne onsuz oluyo evet ayrilinca kafam rahat olacakta kolay degil iste anlatamiyorumMesajları okuyamadım
Pek vaktim yok şimdi ama eğer olmuyorsa zorlama
Ayrılınca rahatlarsın
Önemli olan huzur
Annesinin tabikide haberi vardir o aksam aradim cunku oda anlamistir mutlaka biliyordur telefonlarima bakmiyo dedim , ama kadinin beni aramamasina cok sasiriyorum ben ben illa aramizi biri yapsin duzeltsin kafasinda degilim istemem de ama sonucta bi insan hic mi aramaz ben zaten asla ama asla aramam o kadar buyuk ve net konusuyorum aramam anneme de kendimi kafami biraz daha toparliyim diyecegim tek umudum yıldonumumuzdu oda olmadi birde kac ay oncesinden sunu bunu yapariz diye planlar yapmistik oysaki sans iste beni yoran bunaltan sadece bu sessizlik geri donsun barisalim degil tamam ozledim canim yaniyo orasi ayri ama bana desin ki ne diyecekse artik bitsin olmuyo bilmem ne vs bunu desin bari ya boyle sessiz kalmaktansa vallahi kafayi yedim sevgiliyken tartistigimizda ettigimizde solugu bizim evin onunde alirdi kardesime yazardi ablan telefonlarima baksin diye annemi dahi arardi simdi ne degisti ya aklim almiyomadem bu kadar yakın oturuyorsunuz, illa ki annesi aranızdaki iletişimsizliği biliyordur. hiç mi anasının sesi çıkmadı. yıldönümünde bile aramamış ya kafasında bitirmiş. son olayı bahane etmiş ama kafasında mutlaka son olaydan öncesi vardı.
şimdi onu ararsan ki sakın arama, tamamen seni suçlar, ben aramıştım açmadın, yıldönümünde bile aramadın diye zeytinyağlık yapar. barışmak isteyen adam, gelir kapında yatar, kim suçlu diye aramaz ne yapar eder gönlünü alır, barışır. hele ki yıldönümü fırsatını hiç kaçırmaz.
önce annene söyle derim, annen zaten ne yapacağını bilir, babana da o haber verir. yüzüğü göndericem diye de uğraşma, bırak onlar kafa yorsun. sen kafanda bitti de umudunu kes. senin zorlamanla barışsanız bile ilk tartışmada yine aynı noktaya getirecek.
bu kadar araya zaman girmiş, ben annesinin de bildiğini ve ayrılmanızı desteklediğini düşünüyorum.
Kizlarla gorusup birileriyle takilip etmistir mi diyosun birde biz sozluyken sozluykende suan yanlis bi kelime olcak belki ama ne bilim yaparmi oyle bir sey belkide ondan mi aramiyor yoksa ay bana fenalik geldi yeminle sıyırcam yakındaSizi üzmek gaz vermek istemiyorum ama seven saygı duyan insanda 10 gündür aramamazlik yapmaz malesef. Bitmiş gibi geldi bu ilişki ve içimden bir ses daha kötüsü bu 10 günlük süreçte bence sozlunuz bi haltlar yiyor yakında sizi arar ama sizin bu süreçte ona iyi bir şekilde haddini bildirmeniz lazım. Yani canı her istediğinde sizi böyle bırakıp hayatını geçiremez. Birde bi haltlar karistirdiysa umarım ortaya çıkar çabucak. Uzmeyin kendinizi ve onun aramasını bekleyin bence
Sinirden kuduruyorum cunku yuzugunu suratina firlatmak istiyorum bi sinirliyim bi uzuluyorum en cok zoruma gidende sessizlik bi arayip bitti de bari adam yemin ederim bitti demek icin arasa iyi hadi eyvallah deyip kapaticam ya uzatmicam bile lafiyüzük gönderme merasimine hiç gerek yok . adam ayrılık konuşması bile yapmıyor siz de yüzük derdine düşmeyin.
O aksam hic telefonlarima bakmadi ki ben o gunden sonra kalkip ne bakmiyon len gibi konusamam istersen 10 senelik iliski olsun sinirlendiysem ve de hakliysam asla aramamüzgünüm ama zerre umrunda değilsin adamın, o kadar rahat ki. seven insan böyle davranmaz korkar kaybetmekten. yıllardır ilişkimiz var diyosun ama oturmamış ilişki bu zamana kadar. yıllardır sevgili olduğun, sözlü olduğun adama telefon açıp napmaya çalışıyosun len sen diyemedikten sonra o ilişki ötede dursun.
Dimi ben yuzuk olayini dusunmim onlar dusunsun zaten takmiyorumda o gunden beri sen gene aramissin ben net diyorum aramam annesi bize cok destek cikardi kadinin beni aramamasina hayretler icerisindeyimBizimde ayrılık hikayemiz buna benzer başlamıştı. Önce günlerce aramadı, ben arayınca çıkmadı çünkü ben belirsizlik olacağına ölürüm daha iyi diyen biriyim. Günler sonra, ben aradım yüzüğünü göndermek istiyorum diye onlara cevap vermiyordu, blöf yaptığımı düşündüğü icin. Hep böyle gel gitler yaşadık, en son ben ona yalvarırken buldum kendimi. Kendimi bile tanıyamadım ama en son yine bitti. O zaten ta o aramadığı zaman bitirmiş ama uzatmaları oynamışız. Sen ararsan şimdi seni suçlayacak, kendini suçlu hissettiğin için alttan alıp yalvaracaksın, Ağrı dağındaki burnunu Allahüekber dağına çıkaracaksın ama sonunda yine ayrılacaksın. Sonra oturup hergün kendine kızacaksın. Bide yakın oturuyormuşsunuz, ailesi falan aramadıgına gelmediğine göre o zaten bitirmiş. Sende yüzük müzük düşünme, ayrılan düşünsün yüzüğünü eşyasını
Ben pek inanamadım askerlik arkadaşı hikayesine.Herkese iyi gunler
Bu olay gecen hafta pazar günü yaşandı pazar gunu sozlumle beraberdik tartismadik bir sey olmadi gayette iyiydik aksama dogru 5 gibi eve birakti askerdende bi akrabasi gelmisti onun yanina gececegini soyledi.
Daha sonra aksam 7 de aradim askim ne yapiyosunuz gectinmi yanina diye evet dolaniyoruz dedi kapadik telefonu sonra saat gece 11 12 oldu benimki aramadi mutlaka bi sesi soluğu cikardi ben aradim bakmadi telefonlara 2 saatte bir arardi konusurduk ederdik kac saat sesi cikmayinca merak ettim dayanamadim annesiyle aramiz iyidir annesi aradim saatte 1 e geliyodu tutamadim kendimi telefonlara bakmiyo ulasamadim merakta kaldim dedim kadinada dakikasi bitmis benide yanindakilerden aradi kizim (askerden gelen cocuk icin onlarda kalcakmis) dedi. Eger gene konusursaniz beni aramasini soylermisiniz dedim ve kapadik telefonu oyle.
Hala arayan soran olmadı ve ben cok sinirlendim bozuldum annesini arayip haber veriyorda tamam annesi oda sonucta ama ben neyim kimimki beni arayip bir sey demiyo cok sinirlendim bozuldum o gece aramadi hic. digersi gun pazartesi de gunduz 1 kere aradi beni bende sinirli oldugum icin acmadim ve o gunden bu gune aradan kac gun gecti sözlendigim kac senedir beraber oldugum insan beni hala hic ama hic aramadi bu nedir ya bana bi akil fikir verin
Valla benimkinin annesi ayrıldıktan sonra bile telefonda hüngür hüngür ağlıyordu, çok destek çıktı oda bize zamanında ama yinede ailemle hiç, benimlede tekrar iletişime geçmediler. Eminim ailesine anlatmıştır, çünkü normal değil böyle davranmalarıDimi ben yuzuk olayini dusunmim onlar dusunsun zaten takmiyorumda o gunden beri sen gene aramissin ben net diyorum aramam annesi bize cok destek cikardi kadinin beni aramamasina hayretler icerisindeyim
Sözlüsü var,sahibi değil.Ya yemin ederim kac senelik sevgililik hayatimiz oldu bir iki kere daha oldu boyle seyler digersi gun olunca 20 30 kere aradi 1 kere aradi ya saka gibi daha hic aramadi boyle kafa izni mi olur kim var da karsisinda bunun
Bunun sahiplikle ne alakasi var arkadasim ben onun neyiyim de o kafasina gore hareket edemez sorumlulugu yok mu da bana karsi hic ?Sözlüsü var,sahibi değil.
Adama sahibiymiş muamelesi yapmazsanız belki baskılardan bunalıp sizden uzaklaşmaz.
Aynen oyle alsin karsisina almiyomu bari telden desin bu hareketleri tuhaf hic boyle olmamisti bizim sevgililik hayatimizda konusurduk ederdikBu şekilde gitmez bu ilişki
Otursun insanca ayrılsın
Lütfen sende dik dur sonrası senin için daha zor olur bu tip biriyle
Diyecek bir sey bulamiyorum artik yazik sadece şu cepte gorme olaylarindan da nefret ediyorum2 gun merak etmeden Duran omur boyuda durur hadi gule gule derdim cepte goruyor
Bunun sık aranmakla alakasi yok ki 5 6 saat aksam ulasamadim geceden digersi gune kadarErkekler sık aranmaktan sıkılıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?