Sözlüm aramıyor ?

Sizi üzmek gaz vermek istemiyorum ama seven saygı duyan insanda 10 gündür aramamazlik yapmaz malesef. Bitmiş gibi geldi bu ilişki ve içimden bir ses daha kötüsü bu 10 günlük süreçte bence sozlunuz bi haltlar yiyor yakında sizi arar ama sizin bu süreçte ona iyi bir şekilde haddini bildirmeniz lazım. Yani canı her istediğinde sizi böyle bırakıp hayatını geçiremez. Birde bi haltlar karistirdiysa umarım ortaya çıkar çabucak. Uzmeyin kendinizi ve onun aramasını bekleyin bence

üzgünüm ama zerre umrunda değilsin adamın, o kadar rahat ki. seven insan böyle davranmaz korkar kaybetmekten. yıllardır ilişkimiz var diyosun ama oturmamış ilişki bu zamana kadar. yıllardır sevgili olduğun, sözlü olduğun adama telefon açıp napmaya çalışıyosun len sen diyemedikten sonra o ilişki ötede dursun.

Bizimde ayrılık hikayemiz buna benzer başlamıştı. Önce günlerce aramadı, ben arayınca çıkmadı çünkü ben belirsizlik olacağına ölürüm daha iyi diyen biriyim. Günler sonra, ben aradım yüzüğünü göndermek istiyorum diye onlara cevap vermiyordu, blöf yaptığımı düşündüğü icin. Hep böyle gel gitler yaşadık, en son ben ona yalvarırken buldum kendimi. Kendimi bile tanıyamadım ama en son yine bitti. O zaten ta o aramadığı zaman bitirmiş ama uzatmaları oynamışız. Sen ararsan şimdi seni suçlayacak, kendini suçlu hissettiğin için alttan alıp yalvaracaksın, Ağrı dağındaki burnunu Allahüekber dağına çıkaracaksın ama sonunda yine ayrılacaksın. Sonra oturup hergün kendine kızacaksın. Bide yakın oturuyormuşsunuz, ailesi falan aramadıgına gelmediğine göre o zaten bitirmiş. Sende yüzük müzük düşünme, ayrılan düşünsün yüzüğünü eşyasını

Duygularimi şuan ifade etmekte cok zorlaniyorum dediklerinizde daha da gozumu aciyor ki ne desenizde haklisiniz biri benimle ayni seyi yasasa bende aynilarini derdim anneme anlaticam her seyi olan biteni cok canim yaniyor ya oyle boyle degil hayatta ne acilar var orasi ayri benimki ne ki onlarin yaninda evet ama yasamayan gercekten bilemez cok kotuyum bir yandan ne hali varsa gorsun gebersin ne halt yerse yesin diyorum asla bu yaptigini affedemem yaziklar olsun diyorum diger yandan da kac senemi verdim (verdi) bu kadar kolay mi bitirmek diyorum acinacak haldeyim.
Mesajları okuyamadım
Pek vaktim yok şimdi ama eğer olmuyorsa zorlama
Ayrılınca rahatlarsın
Önemli olan huzur
Ne onla ne onsuz oluyo evet ayrilinca kafam rahat olacakta kolay degil iste anlatamiyorum
Annesinin tabikide haberi vardir o aksam aradim cunku oda anlamistir mutlaka biliyordur telefonlarima bakmiyo dedim , ama kadinin beni aramamasina cok sasiriyorum ben ben illa aramizi biri yapsin duzeltsin kafasinda degilim istemem de ama sonucta bi insan hic mi aramaz ben zaten asla ama asla aramam o kadar buyuk ve net konusuyorum aramam anneme de kendimi kafami biraz daha toparliyim diyecegim tek umudum yıldonumumuzdu oda olmadi birde kac ay oncesinden sunu bunu yapariz diye planlar yapmistik oysaki sans iste beni yoran bunaltan sadece bu sessizlik geri donsun barisalim degil tamam ozledim canim yaniyo orasi ayri ama bana desin ki ne diyecekse artik bitsin olmuyo bilmem ne vs bunu desin bari ya boyle sessiz kalmaktansa vallahi kafayi yedim sevgiliyken tartistigimizda ettigimizde solugu bizim evin onunde alirdi kardesime yazardi ablan telefonlarima baksin diye annemi dahi arardi simdi ne degisti ya aklim almiyo

Kizlarla gorusup birileriyle takilip etmistir mi diyosun birde biz sozluyken sozluykende suan yanlis bi kelime olcak belki ama ne bilim yaparmi oyle bir sey belkide ondan mi aramiyor yoksa ay bana fenalik geldi yeminle sıyırcam yakında

yüzük gönderme merasimine hiç gerek yok . adam ayrılık konuşması bile yapmıyor siz de yüzük derdine düşmeyin.
Sinirden kuduruyorum cunku yuzugunu suratina firlatmak istiyorum bi sinirliyim bi uzuluyorum en cok zoruma gidende sessizlik bi arayip bitti de bari adam yemin ederim bitti demek icin arasa iyi hadi eyvallah deyip kapaticam ya uzatmicam bile lafi

O aksam hic telefonlarima bakmadi ki ben o gunden sonra kalkip ne bakmiyon len gibi konusamam istersen 10 senelik iliski olsun sinirlendiysem ve de hakliysam asla aramam

Dimi ben yuzuk olayini dusunmim onlar dusunsun zaten takmiyorumda o gunden beri sen gene aramissin ben net diyorum aramam annesi bize cok destek cikardi kadinin beni aramamasina hayretler icerisindeyim

Ben pek inanamadım askerlik arkadaşı hikayesine.

Aynisini bilmemkac senelik sevgilim yapmisti. Her yerden engellemisti falan bi de. Dayanamayip yalvardim, yakardim. En sonunda yine ayrildik. Simdi cok pismanim taa o zaman niye anlayip birakmadim diye. Adam sizi gozden cikarmis. Benimkinin cikarmasi gibi. İnsan senelere uzuliyor ama yapacak sey de yok. Sizi gozden cikaran birine sans vermeyin. Sonuc hep ayni olacak, sadece daha cok sene gececek ve daha cok uzuleceksiniz.

Dimi ben yuzuk olayini dusunmim onlar dusunsun zaten takmiyorumda o gunden beri sen gene aramissin ben net diyorum aramam annesi bize cok destek cikardi kadinin beni aramamasina hayretler icerisindeyim
Valla benimkinin annesi ayrıldıktan sonra bile telefonda hüngür hüngür ağlıyordu, çok destek çıktı oda bize zamanında ama yinede ailemle hiç, benimlede tekrar iletişime geçmediler. Eminim ailesine anlatmıştır, çünkü normal değil böyle davranmaları

Ya yemin ederim kac senelik sevgililik hayatimiz oldu bir iki kere daha oldu boyle seyler digersi gun olunca 20 30 kere aradi 1 kere aradi ya saka gibi daha hic aramadi boyle kafa izni mi olur kim var da karsisinda bunun
Sözlüsü var,sahibi değil.
Adama sahibiymiş muamelesi yapmazsanız belki baskılardan bunalıp sizden uzaklaşmaz.

Bu şekilde gitmez bu ilişki
Otursun insanca ayrılsın
Lütfen sende dik dur sonrası senin için daha zor olur bu tip biriyle
Aynen oyle alsin karsisina almiyomu bari telden desin bu hareketleri tuhaf hic boyle olmamisti bizim sevgililik hayatimizda konusurduk ederdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…