Sözlüm bana değil de annesine aşık!!

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Selam arkadaşlar .Benim çok güzel giden bir birllikteliğim var çok şükür,geçtiğimiz haftada evlilikle ilgili ilk adımımızı attık sözlendik.Sözlümü çok seviyorum,bana verdiği değer,davranışlarıyla gerçekten beni çok çok mutlu ediyor.Ama şöyle bir şey de var,annesine aşırı derece de bağlı.Ben annesini seviyorum,çok tatlı bir kadın.Bana yaklaşımları,davranışları çok güzel,bende ona gayet saygılı sevecen yaklaşıyorum,seviyorum da.Asla anne oğul arasına girme gibi bir niyetim yok.Ama şöyle ki sözlüm bana ne zaman hediye alsa ona da alıyor,sanki bana hediye alınca annesine ihanet etmiş gibi hissediyor kendisini.Sevgililer gününde annesine de hediyeLER aldı ve ben annesine aldığı hediyeleri daha çok beğendim.Sevgililer gününde buluştuğumuzda sabahtan beri anneme hediye bakcaz bugün deyip durdu,anneler gününde bana da alsın bari.Yani kıskanıyormuş gibi görünmek istemiyorum bu kıskançlık mı bilmiyorum.Daha önceden de bana hediye aldığında annesine almıştı gene. Hatta arada alıyor annesine böyle hediyeler.Bana aldığından daha çok alıyor.Annesini gezmelere götürüyor,tamam beni de götürüyor haksızlık etmeyeyim ama çok aşırı anneci.. Benim gitmek istediğim bir yer vardı bu akşam oraya annesini götürecekmiş bana da istiyorsan gel dedi figüran olarak çağırıyor resmen bende gitmicem.Kayınvalidem aradı az önce sende gel kızım diyor bende bu akşam müsait değilim dedim,sözlüm beni adabıyla davet etseydi giderdim ama istersen gel diyor,hani gelsen de olur gelmesen de olur anlamında, annesine böyle düşkün olması beni geriyor bazen , evlenince de haftasonları hep beraber olacakmışız , böyle şeyler diyor,zaten ikimizde çalışıyoruz hafta içi vakit ayıramıyoruz ,haftasonunu da ailesiyle geçircekmişim, böyle işte.Ben bir şey dediğimde abartıyor olduğum için artık bir şey demek istemiyorum yoruldum.Tabi annesiyle ilgili kötü bir şey demiyorum da hani benle de biraz ilgilenmesi gerektiğini söylüyorum falan . Sizce abartan ben miyim ?
Arkadaşlar bu hafta sonu nu ailesiyle geçirme konusunda buraya yorum yazayım çoğu arkadaş haklı olarak o konuya takıllmış :) Şöyle ki ben ona bunun mümkün olmadığını söyledim , biz kendimize vakit ayırmıcaz gibisinden laflar ettim surat yapıp bozuldum doğal olarak öyle deyincee, o da bu sefer kelimelere takılıyorsun tabi her hafta sonu olmaz ama ben aile bağlarını koparmayalım anlamında söyledim diyor. Zaten kendisi için aile ilişkileri oldukça önemli ,kendi ailesini ayırmıyor benimkilerle de böyle sık görüşmek istediğini söylüyor. Ama bence lafı kıvırdı beni kırmamak adına yoksa tamam desem dünden razı.

Son düzenleme:
annesine cok duskun olması sorun olabilir. ama hediye konusunda birazcik sizi Kıskanmis olarak algiladim.

yaaa kıyamam aslında kötü niyetinden deil ama sevgililer günündede öyle yapması benimde canımı sıkardı. anladığım kadarıyla babası yok ve annesini yalnız bırkmak eksikliğini hissettirmemeye çalışıyor.. sözlünde ve annesinde bir kıskançlık kötü niyet yoksa normal karşıla canım sözlün merhametli vicdanlı birisi düşünceli birisi :) amaa evlenince kayınvaliden kısaknır huyu değişir ve sürekli kıskançlığı için sizle birlikte olmak isterse ozaman bu konu senin için sorun olabilir.

evlenince de haftasonları hep beraber olacakmışız

Hem kalınlaştırıp hem kırmızıya boyadığım yeri tekrar oku ve kaç diyorum. Sen olmayacağını söylediğin zaman yine uzlaşmaya yanaşmıyorsa ileride de değişmesini bekleme.
Şimdiden error veriyor senin gelecekteki kocan ve evliliğin.

'evlenince de haftasonları hep beraber olacakmışız' : bu sözden sonra kaç kaç kaç :KK35::KK35:

demesi kolay diceksin ama vallahi kaç hayatın , en güzel günlerin ,yapacağın evliliğin mahvolmak üzere :KK43:

bu erkekler evlenecekleri insan hayatlarına girince neden annelerine ihanet ediyorlarmış gibi moda girerlerki................zor işin güzelim çok zor hemde.....

Abartmıyosun.
Sende deki bende haftasonu kendi ailemle olmak istiyorum o zaman e haftasonuda iş güç böyle nasıl evlilik olcak de
Zaten ben demeden o dedi hem benim ailemle olacakmış hem kendi ailesiyle, aileler ile bağları koparmayalım diyor

Selam arkadaşlar .Benim çok güzel giden bir birllikteliğim var çok şükür,geçtiğimiz haftada evlilikle ilgili ilk adımımızı attık sözlendik.Sözlümü çok seviyorum,bana verdiği değer,davranışlarıyla gerçekten beni çok çok mutlu ediyor.Ama şöyle bir şey de var,annesine aşırı derece de bağlı.Ben annesini seviyorum,çok tatlı bir kadın.Bana yaklaşımları,davranışları çok güzel,bende ona gayet saygılı sevecen yaklaşıyorum,seviyorum da.Asla anne oğul arasına girme gibi bir niyetim yok.Ama şöyle ki sözlüm bana ne zaman hediye alsa ona da alıyor,sanki bana hediye alınca annesine ihanet etmiş gibi hissediyor kendisini.Sevgililer gününde annesine de hediyeLER aldı ve ben annesine aldığı hediyeleri daha çok beğendim.Sevgililer gününde buluştuğumuzda sabahtan beri anneme hediye bakcaz bugün deyip durdu,anneler gününde bana da alsın bari.Yani kıskanıyormuş gibi görünmek istemiyorum bu kıskançlık mı bilmiyorum.Daha önceden de bana hediye aldığında annesine almıştı gene. Hatta arada alıyor annesine böyle hediyeler.Bana aldığından daha çok alıyor.Annesini gezmelere götürüyor,tamam beni de götürüyor haksızlık etmeyeyim ama çok aşırı anneci.. Benim gitmek istediğim bir yer vardı bu akşam oraya annesini götürecekmiş bana da istiyorsan gel dedi figüran olarak çağırıyor resmen bende gitmicem.Kayınvalidem aradı az önce sende gel kızım diyor bende bu akşam müsait değilim dedim,sözlüm beni adabıyla davet etseydi giderdim ama istersen gel diyor,hani gelsen de olur gelmesen de olur anlamında, annesine böyle düşkün olması beni geriyor bazen , evlenince de haftasonları hep beraber olacakmışız , böyle şeyler diyor,zaten ikimizde çalışıyoruz hafta içi vakit ayıramıyoruz ,haftasonunu da ailesiyle geçircekmişim, böyle işte.Ben bir şey dediğimde abartıyor olduğum için artık bir şey demek istemiyorum yoruldum.Tabi annesiyle ilgili kötü bir şey demiyorum da hani benle de biraz ilgilenmesi gerektiğini söylüyorum falan . Sizce abartan ben miyim ?

Sevgililer gununde annesine hediye aldi kismindan sonrasini okumadim bu cocuk kac yasinda bilmiyorum ama belliki hala annesinin koynundan ayrilamamis omur boyu bu kv yi bu sekilde cekmek istemiyorsan ya bu ise son ver yada sozlunun bu davranislarinin normal olmadigini goster ikna et. Tamam annedir sevilir sayilir arada gonlu yapilir ama bu nedir yaaa resmen carpik bir iliski bana gore, anne sozlendirdigi evlilige hazirladigi oglunun hala kucuk bir oglan cocugu gibi ona sirnasmasindan onla ilgilenmesinden zevk aliyor dort kose oluyor erkek kocaman adam olmus yakinda evlenecek hala anneler gununde yatagin kenarinda tirmanip annesinin koynuna atlayan kucuk cocuk gibi kadinin eteginden ayrilmiyor..
Bunlar yasla birlikte asilmasi gereken seyler sayet belli bir yasa gelindiginde asilmadiysa o adamla evlenen kadinin vay haline
Tamam annelik kutsaldir tamam o adami o yasa ne cileler cekerek getirdin belki ama birak ozgur birak cocugunu, bazi kadinlarda boyle kompleks hatta psikolojik bozujluklar oluyor cocuklari buyuyup yetiskin ve bagimsiz olduklarinda resmen kendilerini sevgilileri tarafindan terkedilmis gibi gorup cocuklarina acindirip ilgi bekliyorlar..

Bana bu tarz iliskiler pek saglikli gelmiyor hayatta herseyin dengesini tutturmak lazim sevgililer gununde anneye hediye almak nedir yaa ??
Sozlune hediye aldiginda kumasi kiskanmasi diye anneye de almak nedir ya kuma gibi tovbe tovbe iliskilerinde ki carpikligi gormuyormusun ? Bu anne ogul hayati cekilmez hale getirir bende soylemesi...

Yolun basindayken aman diyim cok zararını görürsün gibime geliyo iyice tanı sorunları konuş başka şehirde yaşarsaniz belki yürür ama aynı semtte yaşarsaniz uzulebilirsin.
Başka şehirde yaşamıcaz ama oturacağımız yeri kararlaştırdık ailesine yarım saat uzaklıktaki mesefade.

Back
X