Selam arkadaşlar .Benim çok güzel giden bir birllikteliğim var çok şükür,geçtiğimiz haftada evlilikle ilgili ilk adımımızı attık sözlendik.Sözlümü çok seviyorum,bana verdiği değer,davranışlarıyla gerçekten beni çok çok mutlu ediyor.Ama şöyle bir şey de var,annesine aşırı derece de bağlı.Ben annesini seviyorum,çok tatlı bir kadın.Bana yaklaşımları,davranışları çok güzel,bende ona gayet saygılı sevecen yaklaşıyorum,seviyorum da.Asla anne oğul arasına girme gibi bir niyetim yok.Ama şöyle ki sözlüm bana ne zaman hediye alsa ona da alıyor,sanki bana hediye alınca annesine ihanet etmiş gibi hissediyor kendisini.Sevgililer gününde annesine de hediyeLER aldı ve ben annesine aldığı hediyeleri daha çok beğendim.Sevgililer gününde buluştuğumuzda sabahtan beri anneme hediye bakcaz bugün deyip durdu,anneler gününde bana da alsın bari.Yani kıskanıyormuş gibi görünmek istemiyorum bu kıskançlık mı bilmiyorum.Daha önceden de bana hediye aldığında annesine almıştı gene. Hatta arada alıyor annesine böyle hediyeler.Bana aldığından daha çok alıyor.Annesini gezmelere götürüyor,tamam beni de götürüyor haksızlık etmeyeyim ama çok aşırı anneci.. Benim gitmek istediğim bir yer vardı bu akşam oraya annesini götürecekmiş bana da istiyorsan gel dedi figüran olarak çağırıyor resmen bende gitmicem.Kayınvalidem aradı az önce sende gel kızım diyor bende bu akşam müsait değilim dedim,sözlüm beni adabıyla davet etseydi giderdim ama istersen gel diyor,hani gelsen de olur gelmesen de olur anlamında, annesine böyle düşkün olması beni geriyor bazen , evlenince de haftasonları hep beraber olacakmışız , böyle şeyler diyor,zaten ikimizde çalışıyoruz hafta içi vakit ayıramıyoruz ,haftasonunu da ailesiyle geçircekmişim, böyle işte.Ben bir şey dediğimde abartıyor olduğum için artık bir şey demek istemiyorum yoruldum.Tabi annesiyle ilgili kötü bir şey demiyorum da hani benle de biraz ilgilenmesi gerektiğini söylüyorum falan . Sizce abartan ben miyim ?
Arkadaşlar bu hafta sonu nu ailesiyle geçirme konusunda buraya yorum yazayım çoğu arkadaş haklı olarak o konuya takıllmış :) Şöyle ki ben ona bunun mümkün olmadığını söyledim , biz kendimize vakit ayırmıcaz gibisinden laflar ettim surat yapıp bozuldum doğal olarak öyle deyincee, o da bu sefer kelimelere takılıyorsun tabi her hafta sonu olmaz ama ben aile bağlarını koparmayalım anlamında söyledim diyor. Zaten kendisi için aile ilişkileri oldukça önemli ,kendi ailesini ayırmıyor benimkilerle de böyle sık görüşmek istediğini söylüyor. Ama bence lafı kıvırdı beni kırmamak adına yoksa tamam desem dünden razı.