Sözlüm bana ilgi göstermiyor!:(( ne yapmaliyimm?

Cansuek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
10
0
1
Almanya
1senedir sözlüyüz ve son 2-3 aydir beni pek umursamiyor. Tartistigimizda beni ciddiye almiyor cunku bu zamana kadar hep affetim onu ondan hep affedecegimi dusunuyo cok sıkıormusum onu halbükü onu sikmamin nedeni beni az arayip,az ilgilenmesinden ama bulustugumuzda hersey cok guzel iyiyiz.. Kizlar ne yapmaliyim ? Nasil ilgisini cekebilirim??

onu hayatının odak noktası yapmaktan vazgeçip ailene,arkadaşlarına,işine daha fazla zaman ayırarak bu ilgisizliği def edebilirsin.

Erkekler zaman zaman böyle bi ilgisizliğe bürünüyorlar canım üzerinde durma.
bak ben nişanlıyken eşim günde 1 kere dahi aramamaya başlamıştı beni.
bi de 1500 km uzakta benden. derdim hiç mi sevmiyosun merak etmiyosun diye
hooopp kavga tartışma çıkardı 1 oldu 2 oldu derken
ben aramadım onu hiç mesaj atmadım .
beni aradığın da da sitem etmedim aa canım nasılsın neler yaptın görüşmeyeli
bende şunları yaptım şuraya gittim diyodum.
hep bir meşgale buldum kendime.
sonuç : o gerilen bir lastik gibi geri döndü bana . uzaklaştı uzaklaştııı uzaklaştıııı
ben pas vermedikçe dönüşü muhteşem oldu

Aynen bende aynisini yapicam. Üstüne cok düsmicem yazmicam aramicam bizimde aramizda 1bucuk saatlik mesafe var.. bakalim artik insallah ise yararda o biraz arkamdan kosar :))

Aynen bende aynisini yapicam. Üstüne cok düsmicem yazmicam aramicam bizimde aramizda 1bucuk saatlik mesafe var.. bakalim artik insallah ise yararda o biraz arkamdan kosar :))

yarar merak etme ben nişanlımı senede 2 defa
1 hafta görebiliyorken benle ilgilenmemeye başlamıştı.
internette görüşelim diyincede lütfedip geliyormuş gibi bi havaya girmişti.
ay hiç çekemem gencim güzelim bir ailem ve arkadaşlarım var mutlu olmak benim de hakkım
değerimi bilmiyosa madem özletirim kendimi dedim.
nitekim de baya bi etkili oldu.
Hediyelerim , ucu yanık mektuplarım, izne gelince beni yere göğe koyamamalar filan işte
Önce kendine değer ver gerisi gelir zaten

:)) benimki biraz dik kafa bakalim .. Cok tesekkürler

Bunu askerdekilere uygulayamıyoruz değil mi? konu sahibi arkadaşım; sen de onun davrandığı gibi davran bakalım o zaman nasıl olacak. e tabii ki elinin altında beni bırakamaz düşüncesi var. kaybetmekten bi korksun bak nasıl U dönüşü oluyor

benim kocam hep asker canım tezkeresine bi 20 sene var galiba
Benim taktiğimi her meslek erbabındaki eş nişanlı sevgili hepsine uygulayabilirsiniz

Sen onu hangi konularda affettin

Kötü huylari yok cok sükür.. Mesela beni 3-4 saat sonra aramalari sonra bizim aramizda 1bucuk saat mesafe var sürekli diyoruz ortada bulsacaz ama beni hep bi türlü kandirip ayagina götürüyor..hep tartisiyoruz bu yuzden..

Peki gitmemen gerektiğinin farkındasın di mi?
Hem seni ciddiye almıyor,hem ilgielnmiyor hem de sözlüsünüz.
Düşme üstüne bırak kendi haline.

Peki gitmemen gerektiğinin farkındasın di mi?
Hem seni ciddiye almıyor,hem ilgielnmiyor hem de sözlüsünüz.
Düşme üstüne bırak kendi haline.

Tabi ama biz sade pazar gunleri görüsebiliyir 2haftada bir .. aksam 8 sabah 8 e kadar calisiyor onun icin öyle tartisioruz

Tabi ama biz sade pazar gunleri görüsebiliyir 2haftada bir .. aksam 8 sabah 8 e kadar calisiyor onun icin öyle tartisioruz

Hee iyi o zaman devam et.Günde 8 saat çalışıyor.Sana her saygısızlığı yapmaya ayağına getirtmeye hakkı var.12 saat 15 saat çalışan çoluğu çocuğu olan insnların vah haline.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…