- 6 Nisan 2013
- 2.808
- 1.309
- 398
sözlümü sevmediğimi sanıordum takii bugüne kadar.ama bunu ona asla yansıtmadım ona hep sıcakdım sevgi doluydum.çarşamba aksamı ayrı ev istedim.tartıştık.2 gündür konuşmuyorduk.ve bugün bana senden ayrıldım dedi.beni o kadar cok seviordu ki.bende onu sevdiğimi anlamıştım şu iki günde.yapma dedim bak bi daha ayrı ev konusunu acarsam ayrılırsın.hayır dedi sevmiorum seni.nefret ediorum senden.bi şans dedim asla dedi ben bi sildiğimi bi daha yazmam dedi.özür diledim affet dedim.hayır dedi.anneside demiş bu şimdden ayrı ev istiorsa yarın neler etmez basımıza.ya bu kadar kolaymı yaa bu kadar basitmi söz atmak.senn için canımı veririm diordu.bi insan severse hemen bitirebilirmi ?bu sürecde beni neler beklio canım cok sıkkın aranızda söz atan varmı?
tatlım sözlünü anası bir güzel şişirmiş anasının aklıyla hareket ediyor. böyle erkeklere sinir oluyorum anası ne derse papağan gibi tekrarlıyor sanki kendi beyinleri yok gibi. zaten ayrı evde oturtmayan adamla evlenmen kabahat. evliliğin en güzel günleri ilk aylarda o ne öyle kaynanayla beraber. nası sevişcen nası öpüşcen. ilk günler insan farklı oluyor.. napacak yani kaynanan siz şey yaparken başınızı mı tutcak . herkes ayrı olsun huzurlu olsun.
boşver böyle birşeyden bitiriyorsa ardına bile bakma ve kendinden asla taviz verme yoksa çok ezerler seni. hiç özür dileme ,
onun özür dilemesi gerek. asıl o şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum artık anası evi yönetir.
boşver kurtulduğuna sevin.