sözlüm beni terk etti:((

sözlümü sevmediğimi sanıordum takii bugüne kadar.ama bunu ona asla yansıtmadım ona hep sıcakdım sevgi doluydum.çarşamba aksamı ayrı ev istedim.tartıştık.2 gündür konuşmuyorduk.ve bugün bana senden ayrıldım dedi.beni o kadar cok seviordu ki.bende onu sevdiğimi anlamıştım şu iki günde.yapma dedim bak bi daha ayrı ev konusunu acarsam ayrılırsın.hayır dedi sevmiorum seni.nefret ediorum senden.bi şans dedim asla dedi ben bi sildiğimi bi daha yazmam dedi.özür diledim affet dedim.hayır dedi.anneside demiş bu şimdden ayrı ev istiorsa yarın neler etmez basımıza.ya bu kadar kolaymı yaa bu kadar basitmi söz atmak.senn için canımı veririm diordu.bi insan severse hemen bitirebilirmi ?bu sürecde beni neler beklio canım cok sıkkın aranızda söz atan varmı?

tatlım sözlünü anası bir güzel şişirmiş anasının aklıyla hareket ediyor. böyle erkeklere sinir oluyorum anası ne derse papağan gibi tekrarlıyor sanki kendi beyinleri yok gibi. zaten ayrı evde oturtmayan adamla evlenmen kabahat. evliliğin en güzel günleri ilk aylarda o ne öyle kaynanayla beraber. nası sevişcen nası öpüşcen. ilk günler insan farklı oluyor.. napacak yani kaynanan siz şey yaparken başınızı mı tutcak . herkes ayrı olsun huzurlu olsun.
boşver böyle birşeyden bitiriyorsa ardına bile bakma ve kendinden asla taviz verme yoksa çok ezerler seni. hiç özür dileme ,
onun özür dilemesi gerek. asıl o şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum artık anası evi yönetir.
boşver kurtulduğuna sevin.

evet henüz 18 yasındayım.benimde aklımdan gecen tek sey üniye gidip kendi ayaklarım üstünde durmak.ama bende hiç şans yokdu eski sevgilimi cok seviordum cokda deger verdim ama oda beni aldattı.hiç yüzüm gülmedi.2 gündür msj atmıodu dun aradı bana fikrimi bile sormadan bitti dedi.onda öle bi karakter varki insan deil zaten.annesi annemle yakın arkadasdı insan bi der hakkınızı helal edin ayrılmanında bi adabı wardır.evlenip o kadınla aynı evde yasasaydım eger hayatımı mahvederdi.annesi ne diosa onu yapıo.ben şimdi 18 yasındayım nisanda 19 olcam ve seneye hazırlanmak istiyorum sınava yani 20 yasında gidecem üniye.sizce cokmu gec kalmıs olurum?anladımki hiç kimse için degmezmiş üzülmeye.zaten dün bana söyledikleriyle tam anlamıyla nefret ettim.annesi illa dedi yatak odası beyaz olcak bende mürdüm istiyodum ama öle cahil bi annesi varki düşman basına lafdan anlamıo.desteğiniz için cooook saolun inanın bu zor günümde su dedikleriniz ilaç gibi.insan moral buluo.inşallah cok mutlu bi evlilik hayatım olur(tabi üniyi bitirmeden düşünmüorm artık asla)bende bunu size bildiririm.doğru insanlayım aartık diyebilirim inşallaaahh

benim teyzemin kızı evlendi 3 yıl sonra boşandı( boşandığında 25 yaşındaydı ) . sonra ailesi evde bunalmasın diye okuttu 2 yıllık üni. kazandı işletme bitirdi. kız şimdi 29 yaşında ve geçen yıl istanbulda bir bankada işe girdi. fıstık gibi hayatını yaşıyor kimse evlenip boşandığını bile bilmiyor .sen sözlünden ayrıldın daha 18 yaşındası geç kaldım mı diyorsun.daha yolun eeeeeen başındasın ..
ben 26 yaşındayım evliyim ve dışarıdan üni. okuyorum. hayat ekmeğin ağzında .
erkeğin eline bakmak zor olur ,her erkek yiğit değildir 1 lokma ekmeğini verir binkere boğazından kan getirir

Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama ayrı evde oturmayı kabul etmeseydi ayrılırdım .. Bunu başka yöntemlerle analtabilridin ..
Benim erkek arkadaşımın 2 erkek kardeşi var kendinden küüçük ama brisi 17 birisi 21 yaşında .. erkek arkadaşım 23 yaşında ..
Bi keresinde evlerine kahvaltıya gittim anneside kardeşleride vardı oturduk tv izliyoruz hep beraber .. Birbirimizi o gün çk özlememize rağmen yüzümüze bile bakamadık insanlar var diye .. Sonra herkes gidince ben dedim ki ona .. Bak gördün mü böyle evlilik olur mu sence ? aynı evin içinde birbirimizin yüzüne dahi bakamayacaksak ne anlamı var dedim .. Evlenincede böyle olacak farkında değil misin bir de aynı evdede yaşayabilriz diyorsun iyi misin sen dedim .. Hem senin 2 tane erkek kardeşin var ben kendi evimde bile rahat rahat koltuğuma uzanamayacaksamm o ev de yaşamamın orda kalmamın ne anlamı var dedim .. dahada bir sürü şey söyledim .. Gerçekten haklı olduğumu gözleriyle gördü ve kabul etti .. İnşallah evlenirsek ayrı evde yaşayacağız .. Aynı evde yaaşaamak boşanmaya kadar gider bence .. Sonuçta sen eşinle evleniyorsun onunla yaaşamak için evleniyorsun ailesiyle yaşamak onlara hizmetçilik etmek için değil .. Taabiki misafirlğe gidersin haftada 1 kere mi 2 kere mi kaç kereyse onlarda gelirler kalabilriler sizde kalırsnz 1-2 gün tamam ama aynı evde yaşamak çok farklı şeyler gerçekten .. Bence evlenirken erkeğe söylenmesi gereken şartlar bunlar ... Eğer kabul etmiyorsa yol orda diyceksinn ... Kabul ettirmek için başka sebepler ileri sürebilirsin .. Mesela yeni evli çiftler arasında cinsellik çok fazla olur ilk dönemlerde .. Ailesiyle aynı evde yaşarsan da bu sorun olabilir .. Çekinebilirsin .. Raahatsız olursun onlar evde olduğu için .. Bu şekilde şeyleri söyleyerek bu fikirden onu vazgeçrieblirdin üstelik yalan değil doğru şeyler bu öne sürdüklerin ..

Çok güzel yazmışsınız gerçekten. :)

Bence ev konusunu sadece bir bahane olarak kullandı. Yol yakınken ayrılmanız daha mantıklı olmuş.

evet henüz 18 yasındayım.benimde aklımdan gecen tek sey üniye gidip kendi ayaklarım üstünde durmak.ama bende hiç şans yokdu eski sevgilimi cok seviordum cokda deger verdim ama oda beni aldattı.hiç yüzüm gülmedi.2 gündür msj atmıodu dun aradı bana fikrimi bile sormadan bitti dedi.onda öle bi karakter varki insan deil zaten.annesi annemle yakın arkadasdı insan bi der hakkınızı helal edin ayrılmanında bi adabı wardır.evlenip o kadınla aynı evde yasasaydım eger hayatımı mahvederdi.annesi ne diosa onu yapıo.ben şimdi 18 yasındayım nisanda 19 olcam ve seneye hazırlanmak istiyorum sınava yani 20 yasında gidecem üniye.sizce cokmu gec kalmıs olurum?anladımki hiç kimse için degmezmiş üzülmeye.zaten dün bana söyledikleriyle tam anlamıyla nefret ettim.annesi illa dedi yatak odası beyaz olcak bende mürdüm istiyodum ama öle cahil bi annesi varki düşman basına lafdan anlamıo.desteğiniz için cooook saolun inanın bu zor günümde su dedikleriniz ilaç gibi.insan moral buluo.inşallah cok mutlu bi evlilik hayatım olur(tabi üniyi bitirmeden düşünmüorm artık asla)bende bunu size bildiririm.doğru insanlayım aartık diyebilirim inşallaaahh

inşallah canım benım hıc merak etme emın ol daha ıyı nıcelerı cıkacak karsına:1:.bırak eskılerı artık kendı degerını kendın belırle kımsenın ellerıne bırakma senı aldatan oldugunda oz guvenını kaybetme aldatılmak senın sucun da degıl eksıklıgınde karsı tarafın karakter eksıklıgı boyle dusun:19:. bitti dedi ya tamam bıttı bı daha ararsa acma bıle acarsanda sen soyle bu ılıskı bıttı arama artık benı ıstemıyorum de kapat gıtsın onemseme ve senı yaralamasına ızın verme askından gebersende ona malzeme verme o senı kaybettıgıne yansın sen yanma:4: 20 yas gec mı? ben unv. gıderken 45 yasında 3 cocuk annesı bı bayan vardı sınıfımızda okul bırıncısıydı elı opulesı kadın hayatta hıc bısey ıcın gec kalınmaz bunu aklından cıkar hele kı 20 hıc bısey degıl tam zamanı ayrıca okumanın yası yok zaten unıversıte ogrencılerının cogunun yası 20-30 arasında liseden cıkıp unı. ye baslayanların sayısı dıgerlerının yarısı kadar hıc tedırgın olma. mutlu kal:3:

bence onunla şu an görüşme yokluğunu iyice hissetsin seviyosa zaten emin ol dayanamaz

Son düzenleme:
Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama ayrı evde oturmayı kabul etmeseydi ayrılırdım .. Bunu başka yöntemlerle analtabilridin ..
Benim erkek arkadaşımın 2 erkek kardeşi var kendinden küüçük ama brisi 17 birisi 21 yaşında .. erkek arkadaşım 23 yaşında ..
Bi keresinde evlerine kahvaltıya gittim anneside kardeşleride vardı oturduk tv izliyoruz hep beraber .. Birbirimizi o gün çk özlememize rağmen yüzümüze bile bakamadık insanlar var diye .. Sonra herkes gidince ben dedim ki ona .. Bak gördün mü böyle evlilik olur mu sence ? aynı evin içinde birbirimizin yüzüne dahi bakamayacaksak ne anlamı var dedim .. Evlenincede böyle olacak farkında değil misin bir de aynı evdede yaşayabilriz diyorsun iyi misin sen dedim .. Hem senin 2 tane erkek kardeşin var ben kendi evimde bile rahat rahat koltuğuma uzanamayacaksamm o ev de yaşamamın orda kalmamın ne anlamı var dedim .. dahada bir sürü şey söyledim .. Gerçekten haklı olduğumu gözleriyle gördü ve kabul etti .. İnşallah evlenirsek ayrı evde yaşayacağız .. Aynı evde yaaşaamak boşanmaya kadar gider bence .. Sonuçta sen eşinle evleniyorsun onunla yaaşamak için evleniyorsun ailesiyle yaşamak onlara hizmetçilik etmek için değil .. Taabiki misafirlğe gidersin haftada 1 kere mi 2 kere mi kaç kereyse onlarda gelirler kalabilriler sizde kalırsnz 1-2 gün tamam ama aynı evde yaşamak çok farklı şeyler gerçekten .. Bence evlenirken erkeğe söylenmesi gereken şartlar bunlar ... Eğer kabul etmiyorsa yol orda diyceksinn ... Kabul ettirmek için başka sebepler ileri sürebilirsin .. Mesela yeni evli çiftler arasında cinsellik çok fazla olur ilk dönemlerde .. Ailesiyle aynı evde yaşarsan da bu sorun olabilir .. Çekinebilirsin .. Raahatsız olursun onlar evde olduğu için .. Bu şekilde şeyleri söyleyerek bu fikirden onu vazgeçrieblirdin üstelik yalan değil doğru şeyler bu öne sürdüklerin ..
beni aradı herşey farklı olabilirdi dedi yeniden baslayabiliriz dedi.hayır dedim senden nefret ediorm dedim.kapattım yüzüne.su andada hattım kırık zaten .ya fark ettimde benim üzüldüğüm konu onun olmaması deil sözlendiğim için o kadar pişmanımki...elimden bişey gelmior hiç:((kesşkeee hiç sözlenmemiş olsaydım.benden sana tavsiye gercekden aynı eve gideceksen basda acı cek.zaman gecdikce kurtulduguma sükrediorm hep ona karsı öle kin varki içimde.nefret ediorm yaa

inşallah canım benım hıc merak etme emın ol daha ıyı nıcelerı cıkacak karsına:1:.bırak eskılerı artık kendı degerını kendın belırle kımsenın ellerıne bırakma senı aldatan oldugunda oz guvenını kaybetme aldatılmak senın sucun da degıl eksıklıgınde karsı tarafın karakter eksıklıgı boyle dusun:19:. bitti dedi ya tamam bıttı bı daha ararsa acma bıle acarsanda sen soyle bu ılıskı bıttı arama artık benı ıstemıyorum de kapat gıtsın onemseme ve senı yaralamasına ızın verme askından gebersende ona malzeme verme o senı kaybettıgıne yansın sen yanma:4: 20 yas gec mı? ben unv. gıderken 45 yasında 3 cocuk annesı bı bayan vardı sınıfımızda okul bırıncısıydı elı opulesı kadın hayatta hıc bısey ıcın gec kalınmaz bunu aklından cıkar hele kı 20 hıc bısey degıl tam zamanı ayrıca okumanın yası yok zaten unıversıte ogrencılerının cogunun yası 20-30 arasında liseden cıkıp unı. ye baslayanların sayısı dıgerlerının yarısı kadar hıc tedırgın olma. mutlu kal:3:

sanırım dogumunuza cok az kalmış.net kotam bittiği için siteye giremiordum.öncelikle sizin gibi iyi bi anne adayına rabbim hayırlı evlat nasip etsin.allah size bağışlasın.dönüp kendime baktıgım zaman hep yaralarla doluyum hayatta tek birini sevdim canımdan cok..o gidip beni aldattı.onun inadına baskasıyla nişanlandım dedim belki iyi olurda zamanla severim e oda hep ana lafında bi darbede ondan yedim.su an kendimi cok gücsüz hissediorm yaralarımı nası onarcam bilmiorum.sözelciyim inşallah geleceğin bi türkce öğretmenide ben olurum.sizinle hep baglantıda kalmak isterim.üniyi bitirdiğimde ilk size haber vermek için:)gercekden cok iyisiniz.fikirleriniz bana cok iyi gelior.su an tek üzüldüğüm konu keskeeee sözlenmeseydim bunun üzüntüsü hep içimde olcak.malum bizim memleket küçük yer hersey laf söz oluyor su an memleketde deilim ama gittiğim zaman eminim cok dedikodu olcakdır.bu yasda bu kadar yük cok agır gelior bana.umarım karsıma öle biri cıkarki bütün yaralarımı sarar:(((

bence onunla şu an görüşme yokluğunu iyice hissetsin seviyosa zaten emin ol dayanamaz

sadece 1 kez aradı yeniden baslayalım die ben hayır deyince dahaada aramadı.gerci hattımıda kırdım ama seven insan her türlü ulaşır bu ne biçim sevgi yaa

benim teyzemin kızı evlendi 3 yıl sonra boşandı( boşandığında 25 yaşındaydı ) . sonra ailesi evde bunalmasın diye okuttu 2 yıllık üni. kazandı işletme bitirdi. kız şimdi 29 yaşında ve geçen yıl istanbulda bir bankada işe girdi. fıstık gibi hayatını yaşıyor kimse evlenip boşandığını bile bilmiyor .sen sözlünden ayrıldın daha 18 yaşındası geç kaldım mı diyorsun.daha yolun eeeeeen başındasın ..
ben 26 yaşındayım evliyim ve dışarıdan üni. okuyorum. hayat ekmeğin ağzında .
erkeğin eline bakmak zor olur ,her erkek yiğit değildir 1 lokma ekmeğini verir binkere boğazından kan getirir

cok haklısınız.sonradan mutsuz olmakdansa basda mutsuz olmak en mantıklısı.aslında okumanın yası yok da bende biraz takıntı varda herseyi dert ediorm işte.rabbim erkeklerin yanına bırakmasın ya ah bu kadınlar neler cekior ya.

tatlım sözlünü anası bir güzel şişirmiş anasının aklıyla hareket ediyor. böyle erkeklere sinir oluyorum anası ne derse papağan gibi tekrarlıyor sanki kendi beyinleri yok gibi. zaten ayrı evde oturtmayan adamla evlenmen kabahat. evliliğin en güzel günleri ilk aylarda o ne öyle kaynanayla beraber. nası sevişcen nası öpüşcen. ilk günler insan farklı oluyor.. napacak yani kaynanan siz şey yaparken başınızı mı tutcak . herkes ayrı olsun huzurlu olsun.
boşver böyle birşeyden bitiriyorsa ardına bile bakma ve kendinden asla taviz verme yoksa çok ezerler seni. hiç özür dileme ,
onun özür dilemesi gerek. asıl o şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum artık anası evi yönetir.
boşver kurtulduğuna sevin.

kaynana mübarek öle bi kaynanaki zaten ben sözlendim bi ay memleketde kaldım o bi ayda belki taş catlasın 4 kez gelmişdir sözlüm anası bırakmıomus yok günah falan.anası harbiden cok cahildi ben bu durumu nası göremedim anlamıorm.sonra geldim istanbula 3 ay etti veya etmedi bitti.ama sunu itiraf etmeliyim ki sözlendiğimden beri bu işi nası bitirebilirim die düşünüyorum.allah bi kapı acdı ama keske böle olmasaydı.erkek dediğin okadarda anasına düşkün olmayacak.o konusmadıgımız 2 günde anası nası doldurmus allah bilir.rabbime havale ettim

Sudan sebeb dedikleri bu olsa gerek. ..
ayri ev istemen gayet dogal , bunun icin söz atilmaz ...
bence sozlun ayeilmak icin sebeb ariyormus ve sebebini bulmus.

Birak arama sorma , sen suclu degilsin. Eger olay sadece bundan ibaretse ve oncesj yoksa..
iyiki simdiden gercek yuzunu gostermis .

ya biz öle aman aman tartısma yasamadık 3 kez ancak ondada konusup hallettik.ben bi kac kez sözledim ayrı evi hayır falan dedi.kapattım geldim istanbula tekrar söledim tartısma alevlendi .durumunu bahane etti yok benim durumum elvermez falan bende dedim paran yokdu nie geldin ?sen misin bunu dien erkeklik gururuna dokunmus falan o da bahane işte allahından bulsun

Vala yazdıklarını okuyudum güldüm nasıl bir mantıkmış,çok özürdilerim ama neden üzülüyorsun ki bence kurban falan kes ayrıldığına. Böyle sapkınlık mı olur annesine hizmetci arıyor demekki.

Vala yazdıklarını okuyudum güldüm nasıl bir mantıkmış,çok özürdilerim ama neden üzülüyorsun ki bence kurban falan kes ayrıldığına. Böyle sapkınlık mı olur annesine hizmetci arıyor demekki.

özüre gerek yok hakkatten mantık dışı bi durum ya.anasıda oda olmaz olsun inşallah yaa mal resmen mal allahdan sevmemişim ogün bi an sevdim sandım ama gercekde sevdiğime inat sözlenmişdim.bakalım beni neler beklior artık

özüre gerek yok hakkatten mantık dışı bi durum ya.anasıda oda olmaz olsun inşallah yaa mal resmen mal allahdan sevmemişim ogün bi an sevdim sandım ama gercekde sevdiğime inat sözlenmişdim.bakalım beni neler beklior artık

Sevindim senin adına üzülmemene. İnat uğruna yapılcak şeyler değil ama bunlar..

Ayri bir bireysin, ayri ev istemen cok dogal...
Sevmedigimi dusunuyordum, ama sevgi doluydum demen, bana cok sacma geldi...
Belli ki pek bir sey hissetmiyormussun, ayrilik falan diyince kiymete binmis...
Bu kadar yalvarma, kendini de uzme, gercekten sevse oyle iki lafa ergen gibi dayilanip, bu kadar kucuk bir mevzuya ayrilamaz...
Insanlar cok daha agir konularda bile birbirlerine sans veriyolar, bu ne ki yahu...
Bu arada ayri ev istemeye de devam et...

kuzenimin nikaha 4 gün kala nişan attı oğlan.Ev alındı eşya alındı altınlar olındı.. olmayacak bu iş ben seni aldatırım sen aldatılmayı hak etmıyorsun demiş gitmiş oğlan...:47:

Ayri bir bireysin, ayri ev istemen cok dogal...
Sevmedigimi dusunuyordum, ama sevgi doluydum demen, bana cok sacma geldi...
Belli ki pek bir sey hissetmiyormussun, ayrilik falan diyince kiymete binmis...
Bu kadar yalvarma, kendini de uzme, gercekten sevse oyle iki lafa ergen gibi dayilanip, bu kadar kucuk bir mevzuya ayrilamaz...
Insanlar cok daha agir konularda bile birbirlerine sans veriyolar, bu ne ki yahu...
Bu arada ayri ev istemeye de devam et...
haklısın valla işte insan mal olunca böle oluyor.bitti geri dönüşü yok.asla istemiorm onu.bu 20 25 günde anladımki asla insan sevmediğiyle evlenmicek.ya nasıl oldu bilio musun hani sevmiodum ama onu kırcak bişede pek yapmıodum cunku sevmediğim için ne die tartısım cok fazla tartısmadık 3 ay sürdü zaten.sanırım ayrılık olunca böle bi hisse kapıldım ama o üç ay boyuncada sevdiğimi yine unutamamışdım.şimdi dönüp bakıormda cidden kimse için değmezmiş...

KEşke o kadar yalvarmasaydın seni affetmesi için. Çünkü affedecek bir şey yok ortada. Bir şey istiyosan istiyosundur. Senin belli şartların vardır. Seni terk ettiği noktada isteğinden vazgeçersen zaten ilişkiniz yeniden başladığında seni nereden vuracağını öğrenmiş olur beyimiz. Senin burda verdiğin mesaj beni terk edene kadar ne koparırsam gözüyle baktım. Terk ettiğim anda isteklerimden vazgeçtim gibi olmuş ne yazık ki. Böyle düşünmediğini biliyorum. Ama bir daha kimseye böyle yalvarmamanı temenni ediyorum..

kuzenimin nikaha 4 gün kala nişan attı oğlan.Ev alındı eşya alındı altınlar olındı.. olmayacak bu iş ben seni aldatırım sen aldatılmayı hak etmıyorsun demiş gitmiş oğlan...:47:

aiiahım ya bu erkekler neden bu kadar maalll ?sebebe bak gerizekalı ya.bu kadar kolaymı ortada bırakmak.ama sunu cok iyi biliormki boşanıp gelmekdense basdan bitse en iyisi olur.peki su an kuzenin nası yani bu dönemi etrafın dedikodusunu nasıl karsıladı?nası atlattı?(umarım atlatmısdır)

Back
X