• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm hep ailesini dinliyor ayrılmalı mıyım?

Cokcokca

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
269
50
318
sözlüm ve ailesi beni kaç gündür ağlatıyor hele bu ramazan günü hepsi ahımı aldı hepsi sözlüm denilen adam ailesinin sözünü dinleyip en ufak seyde face resmimden dolayı laf etmışler bana bagırıp cagırıp hakaret ediyor ve gönlümü almıyor

dayanamıyorum artık evlenince aynı devam eder mi kendisi polis aileden uzak olacagz ama gelırlerse bayagı kalırlar heralde yolun başındayken lütfen tecrubelerinizden samimi cevaplar verim mutsuzluk bekliyorsa ayrılmayı istiyorum

sözlüm ve ailesi beni kaç gündür ağlatıyor hele bu ramazan günü hepsi ahımı aldı hepsi sözlüm denilen adam ailesinin sözünü dinleyip en ufak seyde face resmimden dolayı laf etmışler bana bagırıp cagırıp hakaret ediyor ve gönlümü almıyor

dayanamıyorum artık evlenince aynı devam eder mi kendisi polis aileden uzak olacagz ama gelırlerse bayagı kalırlar heralde yolun başındayken lütfen tecrubelerinizden samimi cevaplar verim mutsuzluk bekliyorsa ayrılmayı istiyorum

canım daha yolun başındasın şimdiden böle yapıolarsa ilerde daha beter olurlar.. bi kere bir adam annesine seni savunmayıp , aksine onun yüzündeen seni azarlıyorsa hatta hakaret ediyorsa ondan hayır gelmes.

canım daha yolun başındasın şimdiden böle yapıolarsa ilerde daha beter olurlar.. bi kere bir adam annesine seni savunmayıp , aksine onun yüzündeen seni azarlıyorsa hatta hakaret ediyorsa ondan hayır gelmes.

bende öyle düşünüyorum bitmeli aslında boşuna çabalıyorum kader yüzük atmakta varmış:2:

kapalı kutu oldum eşime dostuma bile3 anlatamıyorum olmaz diyeceklerini biliyorum ben hala şans veriyorum kendimce acaba konuşsam aynı evde olsak nasıl olur bide arkadaşlar ben istanbuldayım o sivasta tek iletişim telefon msn falan ne kadar etkılı olur ki yüzyüze demek daha zor herseyi kaldım arada mesafeler ve mesafeler ve aileler arasında solup giden aşk var yardımmmm

Tabiiki kolay degil ama senin yerinde olsam devam etmezdim.Her seyi gectim daha simdiden hakaret etmeye baslamissa,gerisi gelir,gorduklerimden biliyorum.Ustelik ozur dilemeye tenezzul bile etmiyormus.Sadece senin savasmanla olmaz canim.Daha yolun basindayken iyi dusun lutfen,gelecegin soz konusu.

Tabiiki kolay degil ama senin yerinde olsam devam etmezdim.Her seyi gectim daha simdiden hakaret etmeye baslamissa,gerisi gelir,gorduklerimden biliyorum.Ustelik ozur dilemeye tenezzul bile etmiyormus.Sadece senin savasmanla olmaz canim.Daha yolun basindayken iyi dusun lutfen,gelecegin soz konusu.

balık baştan kokar canım rengini belli etmiş aslında..değişirmi bilemem ama ...peki sadece bu konudamı böyle davrandı başka konulardadamı aynı hep annecimi yani..

hep oyle bazen konusurken ağızından bizden diye coğul olarak soyluoyr ailesi ve o olarak aileinin ağızıyla konusuyor ve sadece ailesi ile ilgili seyler için kalbimi cok kırıyor dinlemiyor anlamıyor

konuşmaya denesem mi acaba değer mi?

Deger mi mi???? Bu nasil bir soru? Kardes naptin sen ya, evlilik için birlikte adim attigin insandan bahsediyoruz
tabi ki konusacaksin once. Belki hatasini farkinda degil sen konusunca duzelecek. Sorun cikti hooop ayrilalim moda mi oldu inanin anlamiyorum.
Cozmeye calisip, konusup, denemeden ayrilmak var mi...

Resim nasil ki resminden dolayi senin uzerine geldiler cumbur cemaat? Gerci bazilari normal resim olsa dahi nette teshir edilmesinden rahatsizlik duyuyorlar, belki de onlar da oyle. Ancak once uyarin ve konusun arkadasim, olmuyorsa son care olarak yollari ayirin, bu isler oyuncak degil... (Yaslarinizi da merak ettim dogrusu? tabii sakincasi yoksa)

Son düzenleme:
Deger mi mi???? Bu nasil bir soru? Kardes naptin sen ya, evlilik için birlikte adim attigin insandan bahsediyoruz
tabi ki konusacaksin once. Belki hatasini farkinda degil sen konusunca duzelecek. Sorun cikti hooop ayrilalim moda mi oldu inanin anlamiyorum.
Cozmeye calisip, konusup, denemeden ayrilmak var mi...

Resim nasil ki resminden dolayi senin uzerine geldiler cumbur cemaat? Gerci bazilari normal resim olsa dahi nette teshir edilmesinden rahatsizlik duyuyorlar, belki de onlar da oyle. Ancak konusun anlasin arkadasim, olmuyorsa son care olarak yollari ayirin, bu isler oyuncak degil lutfen... (Yaslarinizi da merak ettim dogrusu? tabii sakincasi yoksa)

ben 23 yaşındayım ve işletme mezunuyum aklım başımda oyuncak değil oda 26 yaşında polis ...tabiki konuşmayıda denedim konuştumda artık biziz ikimiziz benimle yaşayacaksın ben olucam yanında karın olucam dedım ufak tefek sorunlarda ama aynı aynı aynı

sadece üst kısmımın gözüktüğü askılı elbise vardı bide ben doğma büğüme istanbulluyum herzaman açık giyinmem ve face de sadece ailem var bide onun ablası

Hımmm..Sırf askılı giydiğin için... Şimdiden böyle yapıyorlarsa..............

Ayrılmalısın ..............

ben 23 yaşındayım ve işletme mezunuyum aklım başımda oyuncak değil oda 26 yaşında polis ...tabiki konuşmayıda denedim konuştumda artık biziz ikimiziz benimle yaşayacaksın ben olucam yanında karın olucam dedım ufak tefek sorunlarda ama aynı aynı aynı

Aslinda biliyor musun, erkekler cocuk gibiler esleri onlari her kivama rahatlikla getirebilir, iski girecek damari bileceksin. Su an mekan olarakta uzaktasiniz birbirinize o da buyuk etken. Eger bu tarz kusurlari, guzel huylarindan daha fazlaysa ayrilmaktan baska cozum yok. Ama ben onunla bas basa kaldigimizda yani evlendigimizde olumsuz taraflarini duzeltirim diyorsan bilmem...

Back
X