Sözlüm ve arkadaşları..!

pembeojem

Ya Sabır ya Rabbim...!
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
545
3
46
İstanbul
Merhaba kızlar bi sorunumu paylaşıcam yardım ederseniz gerçekten sevinirim.10 aydır bi erkek arkadaşım war ve sözlüyüz.Biliyorum beni çok seviyor.Ama güvenemiyorum sorunum bu.Ailevi sorunlarım var(babamla ilgili)ondan kaynaklanıyo sanırım.Bide canımı sıkan erkek arkadaşımla buluştuğum zaman erkenden ayrılmak istiyo çalışıyo iş çıkışı buluşuyoruz tamam hak veriyorum çok yoruluyorum dio bişey demiyorum ama söz konusu arkadaşları olduğu zaman yorgunluğu falan kalmıyo.Geçen buluştuk yine iş çıkışı oturduk bi cafede çay içiyorum hadi kalkalımmı dedi daha erkendi saat 10falandı(akşam)bu başladı hiç ben düşünmüyosun bilmem ne bende arkadaşlarına gelince bişey demiosun ama diye yüzüne vurdum.ve her zamanki gibi kawgalı ayrıldık.Sonra özür diledi yine barıştık.Sürekli arkadaşlarıyla takılmak istiyo.Ben rest çektim arkadaşlarınla evlenceksin galiba onlarla takılmaya dewam et demiştim 1 2 konuşmamda.Yok onları silerim senn için bilmem ne.Hep lafta şeyer.Kaç gündür gerçekten canımı sıkıyo.Akıl verin..Neden bu böyleeee..!:2:

canım ya sözluyken boyleysenız evlıyken hıc heycan kalmaz hep arkadaslarını ıster ,acaba monoton mu oldu ılıskınız bıraz heycan katın o zman yanınzdan ayrılmayacaktır yoksa boyel gıderse ıyıce sıkılır

canım ya sözluyken boyleysenız evlıyken hıc heycan kalmaz hep arkadaslarını ıster ,acaba monoton mu oldu ılıskınız bıraz heycan katın o zman yanınzdan ayrılmayacaktır ya da eglencelı yerlere gıdın eglenenın ıkınızınde hoslancagı yerlere,hem sözlusunuz de rahatsınız yanı,yoksa boyel gıderse ıyıce sıkılır

Buluştuğumuzda yapmadığımız eğlence gezmediğimiz yer kalmıyo aslında canım ama arkadaşlarının yanında gece 1 2 farketmiyo kalıyo bnm yanımda ise çok yoruldum niye anlayış göstermiyosun falan diyo..

demek kı sözlün arkadaslaına cok baglı olan gruba gırıyo bazı erkekler cok zevk alır erkek arkadaslarıyle eglenmekten saatın onemı yoktur benım bı sevgılımde oyleydı sabah 7 de ıse gıderdı ama arkadaslarıyla 3 e kaadr eglenırdı hayatı boyleydı ama sımdı kı erkeek arkadasımda sabah iş varsa hıc kımseyle ılgılenmezdı dırek uyurdu,siz bıraz tavır yapın cok ısrar etmeyın cnm o zman ,

cnm yaa çok zor bir durum ama senin yanından kalkıp arkadaşlarına gitmesi çok saçma ewlenncede aynı sorun olursa naparsn tatlım yaaa

Hayatım tavır yapıorum ama dinlemiyo.İzin alıyo benden gidebilirmiyim aşkım kuaföre,gidebilirmiyim iznin olursa arkadaşımın cafesine hep böle.Aslında gitmesinde bişey yok tamam ama çok sinirleniyorum gidicem dediğinde yeteri kadar sevmiyomuyum...

peki cnm sordunmu neden böyle dawrandığını yanındayken mutlu görünüyomu pekiii

Sözlün tamam da,rehin alman gerekmiyor.Bırakın o da arkadaşları ile vakit geçirsin biraz.

lirik güzel dediğin doğru ama onun yanınyaken yorgun olduğunu sölüyormuş arkadaşları ileyken bişey yok diyor sence bu kırıcı değilmi?

Benim yanımdayken çok mutlu herşey yolunda ama erken kalkmak istiyo hemen kuaföre atıyo kendisini..Lirik yeterince geziyo zaten arkadaşlarıyla,iş çıkışı kuaförde,buluştuktan sonra kuaförde...Gerçekten çok kırıcı..Sevmiyomu dicem ama her kavgada alttan alıyo ben sevdiğimi söylemiyorum o hep seni çok seviyorum diyo,öpüyo..Ama arkadaşlarıyla bu böle.. ((((

sana bi şey diyim yapılabilecek hiç ama hiç bir şey yok bu konuda !!! hep böyleler. mesela şehir dışına bikaö günlüğüne çıkıyorum ordayken çok özledim bilmem ne diye tutturup durur döndüğüm gün beni almaya gel derim şimdi arkadaşlarla okey oynuyoruz bitsin sen çarşya gel orda buluşuruz der !!! tabi ben deliririm. benimle gece mesajlaşırken pat diye uyuya kalır napayım çalışıyoru erken kalkıyorum diye bahaneler sıralar ama arkadaşlarıyla buluştuğunda sabaha kadar gözünü kırpmadan oturur. ben beni çok sevdiğini biliyorum arkadaşlarından daha önemli olduğunu da biliyorum ama yapıları böyle malesef. değişmiyolar değişmeyecekler ne kavgalar çıkarttım ama bi sonuca varamadım =) onu böyle kabullenmeye karar verdim. hele bi evlenelim zaten o zaman himayeme alıcam onu =)

sende ona aynısını yapmalısın bence onla buluştuğun zaman sende arkadaşlarınla buluşacağını söyleyip erkenden ayrıl bakalım hoşuna gidecek mi?

üzerine düşmeyin bir süre, buluşalım falan demeyin, o ne kadar isterse o kadar görüşün. sabredin.. ne değişcek hayatınızda,ya da onun tavırlarında..
bana kalırsa böyle tipler kadına fazla değer vermeyen erkek tipi. bu tipler genelde erkek arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok hoşlanır, futboldan,siyatten konuşmaktan,bişeyler oynamaktan.. kadın onlar için sadece canları istediği zaman vakit ayırılacak, onun ne hissettiğini fazla düşünmeyen, kendine daha fazla değer veren, evlenincede ev işlerini gören,çocuklara bakan, bazı ihtiyaçlarını gidereceği birisi.
değer veren erkeler ise hep sevgilisiyle vakit geçirmek için can atan, başka bi şehirde olsa bile her fırsatta otobüse atlayıp görmeye vakit geçirmeye gelen, süprizler yapan, o yeter ki mutlu olsun, onun mutluluğu benim mutluluğum diyen tiplerdir

erkekler ne zaman ne istediklerini bildiler şimdi bilsinler ozaman gitsin arkadaşlarıyla nişnalansaydı seni üzmeye ne hakkı varr sana adam gibi söylese benm biraz sıkıntım var bana biraz zaman ver dese amenna ama bune böle

lirik güzel dediğin doğru ama onun yanınyaken yorgun olduğunu sölüyormuş arkadaşları ileyken bişey yok diyor sence bu kırıcı değilmi?

O da ona göre davranmalı.Üstüne düştükçe havaya girer.Sinirlendiğini belli etmemeli.Onun dışında arkadaşları ile olması doğal.O konuda ders verilebilir.

Aynen buda uyur kalır sinirden deliye dönerim sabah olur özür diler uyumuşum diye.Ama arkadaşlarıyla olduğunda keyfine demeyin yani..Bende onun gbi davranınca sevmiyomusun artık benmle ilgilenmyosun diyo..Napcağımı şaşırdım..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…