Buluştuğumuzda yapmadığımız eğlence gezmediğimiz yer kalmıyo aslında canım ama arkadaşlarının yanında gece 1 2 farketmiyo kalıyo bnm yanımda ise çok yoruldum niye anlayış göstermiyosun falan diyo..
lirik güzel dediğin doğru ama onun yanınyaken yorgun olduğunu sölüyormuş arkadaşları ileyken bişey yok diyor sence bu kırıcı değilmi?
sana bi şey diyim yapılabilecek hiç ama hiç bir şey yok bu konuda !!! hep böyleler. mesela şehir dışına bikaö günlüğüne çıkıyorum ordayken çok özledim bilmem ne diye tutturup durur döndüğüm gün beni almaya gel derim şimdi arkadaşlarla okey oynuyoruz bitsin sen çarşya gel orda buluşuruz der !!! tabi ben deliririm. benimle gece mesajlaşırken pat diye uyuya kalır napayım çalışıyoru erken kalkıyorum diye bahaneler sıralar ama arkadaşlarıyla buluştuğunda sabaha kadar gözünü kırpmadan oturur. ben beni çok sevdiğini biliyorum arkadaşlarından daha önemli olduğunu da biliyorum ama yapıları böyle malesef. değişmiyolar değişmeyecekler ne kavgalar çıkarttım ama bi sonuca varamadım =) onu böyle kabullenmeye karar verdim. hele bi evlenelim zaten o zaman himayeme alıcam onu =)
O da ona göre davranmalı.Üstüne düştükçe havaya girer.Sinirlendiğini belli etmemeli.Onun dışında arkadaşları ile olması doğal.O konuda ders verilebilir.
O da ona göre davranmalı.Üstüne düştükçe havaya girer.Sinirlendiğini belli etmemeli.Onun dışında arkadaşları ile olması doğal.O konuda ders verilebilir.
Ben ve sinirimi göstermemek , boğasım geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?