Haberim yoktu sabahın kör saatinde sırtında çantalarla kaldığımız yere sevgilileriyle geldiler benim yaşadığım şoku düşünün artık
ya bukadar da düşüncesizlik olmaz ki yaa bu düpe düz terbiyesizlikksenin en mmutlu günün yaaa varya cinlerşm tepeme çıktı şuan sen naptın cnm yaa çok zorr eşin naptı bişi yapmamışki beraber tatil yapmışınzz
Eşimin zaten haberi varmış grup halinde tatil yaptık aguaparka falan gitmiştik gerçi eğleneceliydi fena değildi. Sana daha komik bir şey anlatayım bizden sonraki sene bu gruptan bir arkadaşı evlendi bu seferde yeni evlilerin kalacağı otelden yer ayırtıp gittik
siz başı çektiniz sora sıra sıra herkes ewlendi hep beraber balayııya nebilim millet kaynanadan çeker siz arkadaştan gerçi bebişin olmuş artıkk allah bağışlasın arkadaş dewri geçerr inş bebişine bakar
Eşimin zaten haberi varmış grup halinde tatil yaptık aguaparka falan gitmiştik gerçi eğleneceliydi fena değildi. Sana daha komik bir şey anlatayım bizden sonraki sene bu gruptan bir arkadaşı evlendi bu seferde yeni evlilerin kalacağı otelden yer ayırtıp biz gittikyine grup halinde
bu sene kocam, kızım baş başa ilk defa tatil yapacağız sonra birer hafta da ayrı takılırız o yine arkadaşlarıyla gider tatiline...
ya gitmek hakları tabi ama dozunda... sana bişi anlatim de güll benim 10 yıldır bi erkek arkadaşım var ve seçtiği meslekten dolayı çok zor bi okul dönemi geçirdi dediki ben arkadaşlarımla tatile gidicem antalyaya bende peki dedimm çünkü başına gelcekleri biliyorum gitti neyse 3.gün otelden atıldılarr
Ne yapmışlar ki otelden atılacak çok komik
bitane arkadaşı var çocuk gibi içmiş tabi otelde herşey bedava sen rus kıza asılrus kızında sewgilisi varmıymış bu tek başına yiyo bu haltları orda bunu biraz tartaklıyolar tabii buda geliyo sölüyo işte erkek arkadaşım ve arkadaşlarının olduğu yere kavga büyüyo 12milyarlık zarar olmuş ben oteli aradım falan komik ama
iyi olmuş hak etmişler
Msjı yeni gördüm canım..Ne gibi mesela..?
Yani her insan ister arasıra arkadaşlarıyla takılmak gezmek eğlenmek. Hani bende evleyim hiç arkadaşlarımla gezip dolaşmadım ama benim eşim mesela bensiz hiç bi yere gitmiyodiyorum hani git arkadaşlarınla takıl gez falan gitmiyo yani arkadaşlarından çok seninle vakit geçirmek istiyo olması bana daha doğal gibi geliyo sonuçta 10 ay hani yıl bile değil aklına yanlış bişi gelmesinn hani söylemek istediğim buydu canım... Şimdi sözlüsünüz hani çok takma dicem ama alışkanlık haline de gelebilr arkadaşları evlendikten sonra uğraşırsın zorlanırsın.. Umarım düzelir hayatımm..
Düzelir inş.şimdiki hayatında..Dün gece kavga ettik yine,bugunkü maçı birlikte izlicektik bana arkadaşlar ısrar ediyo aşkım trip atıyolarr dedi bende karışmıcam kimle izlemek istiyosun dedim sennle dedi sonra aşkım arkakadşlar yer ayarlamış dedi apaçık belliydi kiminle izlemek istediği kawga çıktı,bitsin dedi bende yazmadım bişey ve bitti dün gece..
Yok benim hayatım düzgün ben sana hayatım demiştimNeyse canım diyim daha anlaşılır sanırım Ya şaka maka üzüldüm senin adına ama olaya iyi tarafından bak ki daha az üzülesin. Seni değilde arkadaşlarını tercih eden bi insanın zaten senin hayatında olmasının anlamı neki heleki sen maç izlemeyi kabul etmişsin çoğu kız bunu istemez biz eşimle koyu beşiktaşlıyız hani zevkle izliyorum maçları hiç sıkılmadan oda benimle olmaktan dolayı benimle maç izlemekten dolayı aşırı mutlu ve hiç bir maç günü de arkadaşlarımla izleyebilir miyim demedi Sıkma canını sakın bu konudan dolayııı olurmuu??
Düzelir inş.şimdiki hayatında..Dün gece kavga ettik yine,bugunkü maçı birlikte izlicektik bana arkadaşlar ısrar ediyo aşkım trip atıyolarr dedi bende karışmıcam kimle izlemek istiyosun dedim sennle dedi sonra aşkım arkakadşlar yer ayarlamış dedi apaçık belliydi kiminle izlemek istediği kawga çıktı,bitsin dedi bende yazmadım bişey ve bitti dün gece..
Bak bu olmamış
Hangi erkeğe sorsan böyle bir maçı erkek arkadaşlarıyla izlemeyi tercih eder.
Bağırıp çağıracak,küfür edecek,taşkınlık yapacak.Kız arkadaşla izlenen maçın zevki olmaz.
Hak vermek lazım.Ama sadece maç için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?