- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 658
- 38
- Konu Sahibi aynalipabuc
-
bu insanlar birde anne baba olacaklar... aciyorum cidden!!! örnek ebeveyn böyle mi olur,??
bence onlarin dediklerinin tam aksini yap, git evlen çokta mutlu ol! dilerim Allah'tan yagmurdan kaçarken doluya tutulmazsin... seni su an için teselli edecek sözler söylemicem sadece çok beklemeden seni sevenle evlen ve mesut ol... simdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
evet canım artık istiyorum...sözlüme sadece şöyle dedim senin kadar insanlarla iyi anlaşamıyorum...tartışıp kavga ediyorum dedim.oda bana ben senin kalbinin iyi olduğunu biliyorum kötülük beklemiyorum dedi....Çok mantıklı aklı başında yazmışsınız,sakın kendinizi ezik,aşağı görmeyin,kendi eksiklik ve hastalıklarını sizin üzerinizden kapatmaya çalışmış anne ve babanız.Kimsenin başını da yakmazsınız,ama gerçekten seviyor ve istiyorsanız evlenin,anne-babadan kaçmak için değil,ve bence henüz daha sözlünüze anlatmayın bunları,bilmesine gerek yok,hem kafası karışır belki,hem de dediğiniz gibi başınıza kakabilir.
eğer sözlünüzü seviyorsanız bir an önce evlenin ve kurtulun..Annenizin "ben yanacağıma o yansın"demesi de ayrı bir gariplik..Allah korusun siz evlenseniz ve size bişey olsa kendisi üzülmeyecek mi,siz evlenene kadar mı onun kızısınız??Çok tuhaf bi durum...Allah yardımcınız olsun,birbirinizi seviyorsanız o evden kurtulun bir an önce...
uzza çok sağol yorumun için bana moral oldu..özelliklede son cümlelerinolumunekankayizsmile
paylaşabileceğimi sanmıyorum...yarın başıma kalkılabilir bu olaylar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?