Sözlümden dayak yedim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben ona tokat atarken haklı değildim ama sinirlerimin tava yaptığını görerek ellerim sinirden titrerkekn hala beni sinir etmeye çalışması üstüme gelmesi beni teşvik ettii..bir tokatın geriye bu kadar geliceğini bilemedim..resmen kafamı duvarlara vurdu yere atıp tekme attı..elim çatladı..bilmiyorum bu kadarını haketmedim ben

artık bu ilişkiden hayır gelmez.ikinizde saygınızı kaybetmişsiniz baksana biriniz tokatlıyo diğeride tokatladı diye sudan sebeple tekme tokat dövüyor.geçmişler olusun bence bu ilişki son bulsun....:Saruboceq:

Keşke o iş yerinden o uzaklaşabilse sen uzaklaşamıyorsanda ayrılman en doğru kararın olmuş.Kafanda bitmiş zaten ama sana verdiği bu zararın devamı gelmeyeceği ne malum canım benim inşallah güzel bir iş bulur ondan uzaklaşırsın tamamen.

hayır işte ben ayrılalım diyorum oda tamam iyi olur diyor ama ayrılmıyor iş çıkışında gelip peşimi bırakmıyorr ayrılmıyorr..bende buna kızıyorum .. yazışmalarımı okumasına gelince zaten en çok buna kızyorum ben izin vermiyorum bir program kurmuş msndeki yazışmalrım onun bilgisayarına döküm oluşturuyor.. ben hiç bir zmaan hayır ayrılmayalım demedim .. bir aydırda ayrılıyorum ama yalvarıp yakarıp peşimi bırakmıyor..gizli gizi okuyorr.dün işten çıkarken bende kalan eşyaları masadına koyarken gördüm.. ayrılmıştım ve hala yazışmalarım onun bilgisayarında gözüküyordu buna deli oldum yeter artık peşimi bırak deidm bir tokat attım ve gerisi feci şekilde geldii. sözlenen kadarda çok ayrılmak istedim ama köpeğin olim nolur bırakma beni diye yalvardı

ben o anda vurmazdım belkide sinirden sende tutamadın kenndini belkide oda vurmak istemedi siz nasıl vurduysanız oda vurdu aynı şey biraz bencee ama tekme tokatüzüldüm hiçgeri dönme evlilikde daha çok dayak yersin canım

nasıl yani, daha azını mı hakettiğinizi düşünüyorsunuz?
yani haketmiştim ama bu kadarını değil mi?

tokata gelmeden ilişkiniz baştan beri yanlış zaten sizin.
dayaktan önce ben böyle bir ilişkiyi haketmiş miydim diye dorun bi kendinize..

hayatında sözlüsünden başka kişiyle arkadaşlık etmesi yasak olan,
eski msn yerine takipte olan yeni bir msn alınan,
her ayrılalım dediğinizde tamam denilen bir ilişkiyi haketmiş miydiniz?

bak bunu bir erkek dese ne kadar kızarız değilmi,karım yada sevgilim,üstüme geldi,beni sinir etmeye çalıştı ,ve beni teşvik etti,bende tokatı bastım dese ,o adamı burada bütün kadınlar benzetirdik. önce sen başlatmışsın . bunu bil.
sözlüne gelince ,bir tokat bu kadar dayağı hak ediyormu. elbette hayır. etkiye tepki vermiş ama çok kötü vermiş. içindeki şiddeti çıkarmış ortaya..
evet haketmedin elbette... ama bir şey yaparken neler olacağını arkasından ne gibi tepkiler alacağımızı düşünmek zorundayız.

bitmesi gerekenbir ilişkiymiş ve bitmiş, hayırlısı olmuş

ama ikinizinde birbirinizden farkı kalmamış ki..siz sinirliydim oldu işte diyorsunuz da o da sinirlenmiş demekki...o da derki bende sinirliydim bana vurdu oldu işte,kendimi kaybettim..siz kendinizi kaybetmişsiniz o da..
bende eşimle kavga ederim,hatta bazen çok sinirlenirim ama hiç birbirimize vurmadık...bence olay anında senin kafanda olan şey vurmak (onunda) ve siz bunu uyguluyorsunuz....arkadaşım eşine küfreder,o da ona...biz neden bunu yapmıyoruz sinirlenince..çünkü kafalarına böyle yer etmiş..bence kafana nasıl yer ederse öyle davranırsın o an..

kusura bakma ama bu olayı başlatan sen olmuşsun insanlara anlaşmak ve sorunlarını çözmek için allah konuşma yeteneği vermiş tokatlarla hiçbir sorun çözülemez

aksine ilişki laçkalaşır

ne demek ayılmıyor ya..
ne demek peşimi bırakmıyor..
gidin şikayette bulunun karakola rahatsız ediliyorum diye, gidin ailesine söyleyin biz ayrıldık oğlunuz peşimi bıralkmıyor diye.
hiç aile büyüğünüz yok mu, onlara söyleyin ayrıldık ama rahatsız ediyor diye..
daha onlarca çözüm söyleyebilirim size bir anda aklıma gelen..
baştan önleminizi alacaktınız.
ve sizin yerinizde olsam hala karakola gidip darp raporu alıp şikayetçi olurdum..

ehh be yavrum ehh be güzel kızım
yok mu senin şu herifin ağzını yüzünü dagitacak bi abin kardeşin baban amcan???

bi başına mısın sen????

şimdiden...
bu şekilde yaklaşabiliyorsa sana....sakın değişeceğini düzeleceğini düşünme....bitir...

geçmiş olsun canım
allah tez zamanda kurtarsın

zuzu cum şunu sakın unutma...nasıl başlarsa,öyle dewam eder...hele hele daha sözlüyken sana el kaldıran,evlendikten sonra da bunu hiç düşünmeden ve daha da rahat yapar bundan emin ol.

dayak atmayı aptal saptal kıskançlıklar yapıp koruma adına gereksiz kıskançlıklar yapmayı erkeklik sanıyolar kötükedihüso
çok iyi yapmışsın asla hayatına sokma bidaha bence geçmiş olsun canım :1hug:

bi başına mısın sen????

yok daha neler sülalesini toplasın ıstersen gurba kafa:mymeka:
sonra oglanın aile toplanır telliogulları ve seferogulları gıbı bırbırıne gırsınler:mymeka:

bi başına mısın sen????

annem babam ayrı benim ben annemle yaşıyorum babam oralı olmaz annem zaten hasta söylediğim anda biter kadınn ona anlatamam bana vurdu diye elim çatladı için düştüm dedim halde sabaha kadar uyumadı..doğru söyle düştünmü yoksa omu itti o yapmaz diyo ama söylersem annem yıkılır.. bugüne kadar btün zamnını bana harcadığı için sürkli etafımda olduğu için annemim gözüne girmişti.ben ona hiç arkaşlarınla görüşme demedim ben git görüş dedikçe sen yokken ben sıkılıyorum gidemiyorum diyodu..bugüne kadar geri dönüp barışmamnın sebebide annem zaten ..onu üzmemek..yoksa bir erkeğe ben eyvallah edecek biri değilim

yorumlaırnız için çok sağolun kızlarr...zorlu bir süreç olcuk ama bu dayak olayı ondan soğmam için bir vesile olmuş oldu.. teşükkler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…