E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
dayak olayına gelmeden önce;
bu nasıl bir ilişki yaa, ben anlamıyorum.
sizi dövmemiş olsa bile bunlar çekilecek şeyler mi?
ayrılalım diyorsunuz adam tamam diyor siz yok yok vazgeçtim mi diyorsunuz?
ne demek sizin bütün yazışmalarınızı okuması..
maşallah bir tasma takmadığı kalmış size.
niye bu kadar ödün veriyorsunuz kendinizden, adam bu yüzden herşeyi yapmayı kendinde hak görüyor..
sizi zaten gözden çıkarmış kendisi..
geçmiş olsu tabiki ama, bu olay olmasa belki de gene ayrılamayacaktınız siz..
herhalde hala özür dilemeyi falan düşünmüyorsunuzdur; ben tokat attım ben başlattım diye..
ben ona tokat atarken haklı değildim ama sinirlerimin tava yaptığını görerek ellerim sinirden titrerkekn hala beni sinir etmeye çalışması üstüme gelmesi beni teşvik ettii..bir tokatın geriye bu kadar geliceğini bilemedim..resmen kafamı duvarlara vurdu yere atıp tekme attı..elim çatladı..bilmiyorum bu kadarını haketmedim ben
ben ona tokat atarken haklı değildim ama sinirlerimin tava yaptığını görerek ellerim sinirden titrerkekn hala beni sinir etmeye çalışması üstüme gelmesi beni teşvik ettii..bir tokatın geriye bu kadar geliceğini bilemedim..resmen kafamı duvarlara vurdu yere atıp tekme attı..elim çatladı..bilmiyorum bu kadarını haketmedim ben
hayır işte ben ayrılalım diyorum oda tamam iyi olur diyor ama ayrılmıyor iş çıkışında gelip peşimi bırakmıyorr ayrılmıyorr..bende buna kızıyorum .. yazışmalarımı okumasına gelince zaten en çok buna kızyorum ben izin vermiyorum bir program kurmuş msndeki yazışmalrım onun bilgisayarına döküm oluşturuyor.. ben hiç bir zmaan hayır ayrılmayalım demedim .. bir aydırda ayrılıyorum ama yalvarıp yakarıp peşimi bırakmıyor..gizli gizi okuyorr.dün işten çıkarken bende kalan eşyaları masadına koyarken gördüm.. ayrılmıştım ve hala yazışmalarım onun bilgisayarında gözüküyordu buna deli oldum yeter artık peşimi bırak deidm bir tokat attım ve gerisi feci şekilde geldii. sözlenen kadarda çok ayrılmak istedim ama köpeğin olim nolur bırakma beni diye yalvardı
ehh be yavrum ehh be güzel kızımzuzu87 ben ona tokat atarken haklı değildim ama sinirlerimin tava yaptığını görerek ellerim sinirden titrerkekn hala beni sinir etmeye çalışması üstüme gelmesi beni teşvik ettii..bir tokatın geriye bu kadar geliceğini bilemedim..resmen kafamı duvarlara vurdu yere atıp tekme attı..elim çatladı..bilmiyorum bu kadarını haketmedim ben
ehh be yavrum ehh be güzel kızım
yok mu senin şu herifin ağzını yüzünü dagitacak bi abin kardeşin baban amcan???
bi başına mısın sen????
ehh be yavrum ehh be güzel kızım
yok mu senin şu herifin ağzını yüzünü dagitacak bi abin kardeşin baban amcan???
bi başına mısın sen????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?