Sözlümden dayak yedim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok daha neler sülalesini toplasın ıstersen gurba kafa:mymeka:
sonra oglanın aile toplanır telliogulları ve seferogulları gıbı bırbırıne gırsınler:mymeka:

girsinler
çok da tın yani...
bana tekme tokat saldıran bi adamın kırılmadık yerini bırakmaz benimkiler

zuzucum
annen senin daima mutlu olmanı ister
zaten senin mutlu oldugunu sandıgı için sözlün olacak o erkek müsvettesini seviyor bence
paylaşacak kimsen yoksa annene sıgın
onun desteğiyle kurtul bu heriften
yoksa ilerde evlenince mutsuzlugun ayyuka çıkarsa annen daha çok üzülür daha çok yıkılır....

:1shok::1shok::1shok:
hemen uzaklaş bence o kişiden
daha sözlüsünüz bide bu cesareti nirden alıyo pek annamadım dogrusu

Olan olmus...yasanan yasanmistir...umarim bu olaydan ders almisindir güzelim.

Öfke ile kalkan zararla oturur....bir sonraki iliskinde sinirlerini daha iyi kontrol etmeni tavsiye ederim...ex sözlünün yerinde bende olsaydim bana tokat atan birinin karsisinda put gibi durmazdim muhtemelen.....allah yarati demezdim...

Gecmis olsun:teselli:

bu ne ya hangi devirdeyizde kadın hala dayak yiyor helede hiçbir bağı yokken bu ne cürret yazık hayatına mahfolursun güzelim hayat senin sandığın kadar kolay değil evlensen daha zor olur bu meseleyi bir an önce kapatıp yoluna devam et bence başka bir iş bak bir taraftanda bulurbulmazda çık işten maddi imkanın elvermediği için sanırım çıkamıyorsun o işten ama unutma gururunada ihtiyacın var

Allah seni sevmiş gerçekten canım şimdiden göstermiş evlenince neler olacağını,sakın geri dönme evlenince daha beterini yapar,dayak yemek istiyorsan evlenirsin güzelim.
sevgiler..

geri dönüş imkansız artık bu saatten sonraa..hepimizi için hayırlısı dualarınız dikeleriniz için sağolun kızlar..geri dönmeyi asla düşünmüyorum

öncelikle sizin ona tokat atmanızda en az onun yaptığı kadar yalnış hatta bunu yapmasına siz zorlamışsınız
elbetteki onunkide büyük yalnış ama karşılıklı yapmışsınız bu hatayı siz ne için tokat atıyorsunuz
kim bu hakkı veriyor resmen saygınlığınızı yitirmişsiniz
madem bana tokat atarsın al o zaman demiş ne yalnış..
zaten bundan sonra devam etsenizde aranızdaki itibar bitmiş anacım sizin
hep diyorum yine diyeceğim
ilişkilerde sürekli ayrılık lafı ve ayrıl barış olaylar ilişkiyi yavas yavas bitiren en önemli sebep
bir kere ayrlık lafı geçtiyse o ilişkide elinde sonunda o ilişki biter ..

(neyse zaten ayrılmışsınız bitmiş yani yazılanları yeni okudum
gülsüm sultanında dediği gibi bundan sonraki ilişkilerinde kendine hakim olmalısın
bir tokatın karşılığı tekme olarak geri dönüyor görüyorsun ki..)

Son düzenleyen: Moderatör:
Saygının bittiği yerde sevgide barınamıyor maalesef,sizin birlikteliğinizde anladığım kadarıyla saygıdan eser kalmamış,yol yakınken ayrılmanız ikiniz içinde en doğrusu gibi görünüyor.

bayanların erkege tokat atmasına hiç anlamam veremem
ki ben çok sinirliyimdir seni eleştirmek için söylemedim
eger sen bu tokadı evlenmeden önce yediysen evlendikten sonra daha çok yersin
bence bırak arkadaşım evlendikten sonra aşk denen şeyden önce saygı geliyor

bras kabaca olcak ama yuh yani
ne demek dışarda mı wurdu sana
yani ewde wursa da kabul edilemez
yapmayın yaa kabul etmeyin böle insanları
ne demek saldırmak ya
çok snrleniorum böle şeyleri okudukça
lütfen mantıklı olun affetmeyn
duygu sömürüleri yapacaktır kendinizi tutun kanmayın
yoksa sonu gelmez diye düşünüorum

Bugunlerde ne kadar cok konu acıldı dayakla ılgılı..

Bu erkeklerdekı saldırgan tavır sınırını kontrol edememe en ufak olayı buyutme alıskanlık mı oldu ne..

Dayak kolay affedılmemelı..
Ve cezda almalıdır.

Kısa ve öz ßir keLime..

Terket!

aynı ortam içinde önce hanımefendi atmış ama tokatı mirmirmirmir
o da yalnış evet ama karşılığını vermiş en büyük hata zuzu nun yani ben kızmadım delikanlıya çok fazla
en çok zuzu ya kızdım en büyük yalnış ve ayıbı zuzu yapmış mirmirmirmir

aman canım sakın affetme. demekki adamda şiddet eğilimi var.aynı şeyi en yakın arkadaşım yaşadı nişanlıyken ve affetti gözyaşlarına dayanamayarak. ama evlendiğinde devam etti şiddet. şimdi ayrılma aşamasında.

Adam dövmüşse hak etmişsin güzelim sen önce ona vurmuşsun..aynı ortamda ayrılan iki sözlü üstelik de çıldırtmak için msn degiştirmeler vb şeyler bilinçli yapılmış senin tarafından...
madem istemiyorsun silersin kendine de baska bi iş bulursun sanki o ortamda çok mu iyi çalışıyorsun onun karşısında hiç sanmam..zaten bu durumunuz fark edilir yakında ve ikiniz de atılırsınız...
davranışlarınız çok çocukça geldi bana bence zaten evlilik için olgun degilsiniz...

ııde bu konuda ben sızı bıraz haksız gordummm cocuk bısey demeden tokat yapıstırmıssınızzz sozde ılkel dusunce tavrıyla ortalarda savunup ovunup duruyoruss sızınkı hıc akla mantıga uymadan yapmıs oldugunuz bır hareket olmusss ee bıde haketmıssınız bencee durduk yere tokta atrsanız tokatda yersınız dayakda yersınızz ayrılmanız yerınde olmus zaten ılıskınızde sımdıden saygı kalammamıs evlenseydınızz ne olurdu dusunemem

iyide allah aşkına kız sinirlenmiş tokat atmış diye adamın tekme tokat girişmesimi gerekiyordu..? size katılmıyorum....

ve sana tek söyleyebilecğim şey canım arkana bakmadan kaççç.....:enbuyukkk:

Kaç kurtul ne derse desin bunu yapmaya sözlüyken cesaret edebilen adam evliyken neler yapar. Asla taviz verme, benim canım yandı ya okurken.

tamam işte ayrılmışsınız bitmiş sorun ne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…