sözlüme tepki göstermeli miyim?

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var.sözlüm beni istemeye geldikten sonra bi erkek arkadaşıyla tatile gitmişti.işte erkek arkadaşı eskiden orada okuduğu için tanıdığıda çokdu.işte sözlümle arkadaşı gezerken bu arkadaşı oralı bir kız arkadaşınıda çağırmış.sözlüm bana diyorki pek onlarla kalmadım ben.neyse işte bunlar hepsi ayakta iken bi fotoları var.ve kız bunu kapak fotosu yapmış..ben gördüm çıldırdım tabi sözlümde face.şifresini bana verdiki ben görmedim o fotoyu ama sil istersen o kızı sil dedi.ben de sildim neyse bu olay 6 ay önce oldu.ben sözlüyüm şuan ve kızın kapak fotosu halaaa o resimm şimdi ben napayım.çıldırıyorum..bu kız sözlüm ve arkadaşı ayakta duruyorlar.6 aydır insan kapak fotosunu değişmezmiii..napmalıyım?kıza msj atsam kendimi küçültmekten korkuyorum.sözlümün face.sinden msj atsam onun adına onuda bilmiyorum nasıl olur??kendi kendime diyorumki yoksa bişemi var aralarında.eee ama sözlümün taaa eskiden tel.şifresi bendeydi fatura detayını görebiliyorum.ve haberi yok hatta ben bile unutmuştum.geçende girdimde gördüm.faturasında hiç beni rahatsız edecek bişe yok.demekki görüşme falan yokkk...peki sessizmi kalmalıyım o fotoya????

arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var.sözlüm beni istemeye geldikten sonra bi erkek arkadaşıyla tatile gitmişti.işte erkek arkadaşı eskiden orada okuduğu için tanıdığıda çokdu.işte sözlümle arkadaşı gezerken bu arkadaşı oralı bir kız arkadaşınıda çağırmış.sözlüm bana diyorki pek onlarla kalmadım ben.neyse işte bunlar hepsi ayakta iken bi fotoları var.ve kız bunu kapak fotosu yapmış..ben gördüm çıldırdım tabi sözlümde face.şifresini bana verdiki ben görmedim o fotoyu ama sil istersen o kızı sil dedi.ben de sildim neyse bu olay 6 ay önce oldu.ben sözlüyüm şuan ve kızın kapak fotosu halaaa o resimm şimdi ben napayım.çıldırıyorum..bu kız sözlüm ve arkadaşı ayakta duruyorlar.6 aydır insan kapak fotosunu değişmezmiii..napmalıyım?kıza msj atsam kendimi küçültmekten korkuyorum.sözlümün face.sinden msj atsam onun adına onuda bilmiyorum nasıl olur??kendi kendime diyorumki yoksa bişemi var aralarında.eee ama sözlümün taaa eskiden tel.şifresi bendeydi fatura detayını görebiliyorum.ve haberi yok hatta ben bile unutmuştum.geçende girdimde gördüm.faturasında hiç beni rahatsız edecek bişe yok.demekki görüşme falan yokkk...peki sessizmi kalmalıyım o fotoya????

sözlüne güven bence arada birşey olsa sonuçta ortaya çıkar kız belki öbür oğlana yanık o yüzden foto facede duruyor olblr

canım diğer kızın çocukla başka fotoları var yalnız çekilmişler.ona aşıksa onları koysa ya ya sözlümün fotosunun hiç tanımadığım bi kızın face.sinde olması beni çıldırtıyor.sessiz mi kalmalıyım sizce

canım diğer kızın çocukla başka fotoları var yalnız çekilmişler.ona aşıksa onları koysa ya ya sözlümün fotosunun hiç tanımadığım bi kızın face.sinde olması beni çıldırtıyor.sessiz mi kalmalıyım sizce

kızın facesini şikayet et bakarsın kapanır

öyle mi dersin?şikayet edince kim tarafından edildiği anlaşılmıyor mu?offf çok gergginim yaaa.arkadaşlarım fikir verinn

Sessiz kalın, direk ikisinin olduğu fotoğrafı koymaya çekinmiş olabilir, ben sözlünüzle alakası olduğunu sanmıyorum, yok yere sulu bulandırmayın derim, sözlünüzü takip edecekseniz gene edin ama kızla iletişime geçmeyin.

Ya kızlar güldürdünüz beni :D. Ne kadar kuruntulusunuz. Birisi de şikayet et demiş, kızın ne suçu var yahu toplu bir fotoğrafı koymuş kapak olarak. Sevgilinin face'inden mesaj atmayı falan düşünüyorsun, biraz sakin olun böyle durumlarda. Vallahi ondan sonra niye erkekler terketti, niye aldattı, niye benden uzaklaştı diye başlıklar açıyoruz burada :D. Adamı bu kadar sık boğaz edersen kaçar. Düzgünce sorarsın sevgiline, verdiği cevaba güvenmekten başka yapacağın bir şey yok. Zaten kendisi de sil o kızı demiş, daha ne?

Siz kac yasindasiniz? Gercekten daha liseye giden kizlar gibi konusuyorsunuz.
Siz evlenmek istiyorsunuz ve erkek arkadasinin face ve telefon faturalariyla ograsiyorsunuz.
Bence siz evlilige hic hazir degilsiniz. Piskopat bir sekilde 6 aydir bi tanimdiniz kizi facete takip ediyorsunuz.
Bir fotoraftan dolayi erkek arkadasiniza guvenmiyorsunuz. Guven yoksa,iliski olmaz ve evlilik hic olmaz

Nişanlınız o resimde tek değil mi sadece kızla değil başka arkadaşları da var
Bu arada bu kadar rahatsız oldun madem nişanlına durumu anlat onunla konuş yinede için rahatlar ama çocuk yanlış bişey yapsa ne facee şifresini verir nede telefon

Şimdiden böyleysen evlenince bilmiyorum
Biraz free takıl
:ssz:

Siz kac yasindasiniz? Gercekten daha liseye giden kizlar gibi konusuyorsunuz.
Siz evlenmek istiyorsunuz ve erkek arkadasinin face ve telefon faturalariyla ograsiyorsunuz.
Bence siz evlilige hic hazir degilsiniz. Piskopat bir sekilde 6 aydir bi tanimdiniz kizi facete takip ediyorsunuz.
Bir fotoraftan dolayi erkek arkadasiniza guvenmiyorsunuz. Guven yoksa,iliski olmaz ve evlilik hic olmaz

Tamam güven elbette çok önemli birşey sevginin temeli hatta..
Ama birine güvenmekte çok kolay birşey değil. Geçmişte ne yaşadığını bilemeyiz arkadaşın belki de bu yüzden bu kadar güvenmekte zorluk çekiyor.
Kaç yaşındasınız, liseye giden kız çocuğu ithamları hoş değil bence
Uslübunuzu biraz yumuşatabilirsiniz.

kız diğer çocukla ilişkisi çok belli olmasın diye toplu fotograf koymuştur belki profılıne,sonra da facebookla cok ılgılenmedıgınden o fotograf kalmış olabilir. başka telefonda vs görüşmeleri yok diyorsunuz, e o zaman sadece bir fotograf ıcın de bu kadar yıpranmayın,sözlunüzü de yıpratmayın bence boşa. siz de kendi birlikte oldugunuz fotografları koyun facebookunuza. o kız dıger çocukla resmi olarak çıkmıyor muymuş hala?

Tamam güven elbette çok önemli birşey sevginin temeli hatta..
Ama birine güvenmekte çok kolay birşey değil. Geçmişte ne yaşadığını bilemeyiz arkadaşın belki de bu yüzden bu kadar güvenmekte zorluk çekiyor.
Kaç yaşındasınız, liseye giden kız çocuğu ithamları hoş değil bence
Uslübunuzu biraz yumuşatabilirsiniz.

Gecmiste bir takim seyler yasadiysan,bunlardan dolayi simdiki erkek arkadasini rahatsiz etmekte iyi birsey degil.
Eger yeni bir iliskiye hazir degilseniz,baslamiyacaksin bence.

Liseli diyorumda ama bu face,faturalari incelemek bana cok cocukca geldi.
Sözlü olan birinin daha olgun olmasini beklerdim.

Sozlunle degil yanindaki arkadasiyla arasinda birsey vardir belki?
Hem o fotograf o kizin fotografi istedigi gibi kullanir, sozlun fotoya girmeseydi eger bu konuda size hak verecek kadar bunun yanlis oldugunu dusunuyorsa.
Inanamiyorum ya bu nasil bi kiskancliktir. Benim face im de suanda gorusmedigim ama eskiden cok samimi oldugum bi erkek arkadasimin bir suru fotografi, yorumlari, kalpli yazismalarimiz var. Ve eger onun sevgilisi simdi cikip onlari kaldir dese, agzinin payini alir :34:

arkadaşlarım teşekkür ederim yardımlarınız için tamam sizin dediğinizi dinliycem. kızla iletişime geçmiycem.şimdi bazı arkadaşların yorumlarına cevap yazayım:kızın diğer çocukla şuan resmi bir çıkması yok.kanka takılıyolar.6 aydır takip etmiyorum kızı ilk koyduğunda görmüştüm sözlümle konuşmuştum.sil kızı demişti silmiştim ve geçende diğer arkadaşına bi yorum yazmıştı okurken tesadüfen gördüm..hayır kız face.yi aktif kullanıyor ama bi türlü o kapak değişmiyor:((benim gıcık olduğum.hiç tanımadığımm.sözlümünde bir kez gördüğü kızın face.sinde resmi var yaaa.sinir oluyorum:(bu arada evet çok kıskancım.

arkadaşlarım teşekkür ederim yardımlarınız için tamam sizin dediğinizi dinliycem. kızla iletişime geçmiycem.şimdi bazı arkadaşların yorumlarına cevap yazayım:kızın diğer çocukla şuan resmi bir çıkması yok.kanka takılıyolar.6 aydır takip etmiyorum kızı ilk koyduğunda görmüştüm sözlümle konuşmuştum.sil kızı demişti silmiştim ve geçende diğer arkadaşına bi yorum yazmıştı okurken tesadüfen gördüm..hayır kız face.yi aktif kullanıyor ama bi türlü o kapak değişmiyor:((benim gıcık olduğum.hiç tanımadığımm.sözlümünde bir kez gördüğü kızın face.sinde resmi var yaaa.sinir oluyorum:(bu arada evet çok kıskancım.

sonuçta sözlünle samimiyetleri yokmuş, kız kendisi koymuş fotoğrafı,ona da karışamazsın ki. çocuk ne yapsın,kaldır fotoğrafı dıyemez ya kıza,kızın kendi düşüncesizliği,herkesi denetleyemezsin,sözlünün üzerine fazla gitme,kızın aklına bile gelmiyordur böyle bir şey,sen ise kendi kendini ve sözlünün başını yiyorsun boşa.

Bestecim acı konuşacağım konuşmalarından pek de olgunlaşmadığını görüyorum. Hakaret olarak algılama daha hayata bazı şeyleri görüp yaşamamışsın o açıdan. 25 yaşın altında mısın canım?

Neyse sana tavsiyeme gelince canım hepsi beraber ayakta duruyorlarmış. Sadece senin sözlünle yan yana durmamışlar bunda abartılacak birşey yok. Eğer öyle bir eski kız arkadşını yok bilmem kapı komşusunu görünce seni unutup hovardalık yapacak bir tipse yüzük takma canım bu tür şeyleri kendine bir fırsat olarak bil onu test etmek için bir fırsat.

Ayrıca nedir bu psikopatlığa varan hayatı kontrol etme çabası. Yok sim kartının şifreisini vermiş yok facenin şifresini vermiş. Birbirinize karşı özeliniz olmalı. Bu kadar güvensiz olmayın. Madem güvenmiyorsun yola devam etmeyin. Erkek erkeğe konuştuğu özel şeyleri de mi okuyorsun faceden ne kadar ayıp.

Anneannem kızım kaşınızı bile kocanızın yanında almayın hep bir gizli tarafınız kalsın derdi. Elinizin dışını gösterin avucunuzun için gözükmesin derdi. Siz de maşallah şimdiden şifrelerle birbirinizi takip ediyorsunuz.

Kızı da sakın arama.

Bestecim acı konuşacağım konuşmalarından pek de olgunlaşmadığını görüyorum. Hakaret olarak algılama daha hayata bazı şeyleri görüp yaşamamışsın o açıdan. 25 yaşın altında mısın canım?

Neyse sana tavsiyeme gelince canım hepsi beraber ayakta duruyorlarmış. Sadece senin sözlünle yan yana durmamışlar bunda abartılacak birşey yok. Eğer öyle bir eski kız arkadşını yok bilmem kapı komşusunu görünce seni unutup hovardalık yapacak bir tipse yüzük takma canım bu tür şeyleri kendine bir fırsat olarak bil onu test etmek için bir fırsat.

Ayrıca nedir bu psikopatlığa varan hayatı kontrol etme çabası. Yok sim kartının şifreisini vermiş yok facenin şifresini vermiş. Birbirinize karşı özeliniz olmalı. Bu kadar güvensiz olmayın. Madem güvenmiyorsun yola devam etmeyin. Erkek erkeğe konuştuğu özel şeyleri de mi okuyorsun faceden ne kadar ayıp.

Anneannem kızım kaşınızı bile kocanızın yanında almayın hep bir gizli tarafınız kalsın derdi. Elinizin dışını gösterin avucunuzun için gözükmesin derdi. Siz de maşallah şimdiden şifrelerle birbirinizi takip ediyorsunuz.

Kızı da sakın arama.

geçmişe dair yaşadığım güvensizlikleri yaşasaydınız emin olun siz daha fena olurdunuz..evet çok mükemmel gurur duyduğum şey değil tabiki ama..sinir oluyorum bçle kız tiplerinede

Back
X