arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var.sözlüm beni istemeye geldikten sonra bi erkek arkadaşıyla tatile gitmişti.işte erkek arkadaşı eskiden orada okuduğu için tanıdığıda çokdu.işte sözlümle arkadaşı gezerken bu arkadaşı oralı bir kız arkadaşınıda çağırmış.sözlüm bana diyorki pek onlarla kalmadım ben.neyse işte bunlar hepsi ayakta iken bi fotoları var.ve kız bunu kapak fotosu yapmış..ben gördüm çıldırdım tabi sözlümde face.şifresini bana verdiki ben görmedim o fotoyu ama sil istersen o kızı sil dedi.ben de sildim neyse bu olay 6 ay önce oldu.ben sözlüyüm şuan ve kızın kapak fotosu halaaa o resimm şimdi ben napayım.çıldırıyorum..bu kız sözlüm ve arkadaşı ayakta duruyorlar.6 aydır insan kapak fotosunu değişmezmiii..napmalıyım?kıza msj atsam kendimi küçültmekten korkuyorum.sözlümün face.sinden msj atsam onun adına onuda bilmiyorum nasıl olur??kendi kendime diyorumki yoksa bişemi var aralarında.eee ama sözlümün taaa eskiden tel.şifresi bendeydi fatura detayını görebiliyorum.ve haberi yok hatta ben bile unutmuştum.geçende girdimde gördüm.faturasında hiç beni rahatsız edecek bişe yok.demekki görüşme falan yokkk...peki sessizmi kalmalıyım o fotoya????