arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var.sözlüm beni istemeye geldikten sonra bi erkek arkadaşıyla tatile gitmişti.işte erkek arkadaşı eskiden orada okuduğu için tanıdığıda çokdu.işte sözlümle arkadaşı gezerken bu arkadaşı oralı bir kız arkadaşınıda çağırmış.sözlüm bana diyorki pek onlarla kalmadım ben.neyse işte bunlar hepsi ayakta iken bi fotoları var.ve kız bunu kapak fotosu yapmış..ben gördüm çıldırdım tabi sözlümde face.şifresini bana verdiki ben görmedim o fotoyu ama sil istersen o kızı sil dedi.ben de sildim neyse bu olay 6 ay önce oldu.ben sözlüyüm şuan ve kızın kapak fotosu halaaa o resimm şimdi ben napayım.çıldırıyorum..bu kız sözlüm ve arkadaşı ayakta duruyorlar.6 aydır insan kapak fotosunu değişmezmiii..napmalıyım?kıza msj atsam kendimi küçültmekten korkuyorum.sözlümün face.sinden msj atsam onun adına onuda bilmiyorum nasıl olur??kendi kendime diyorumki yoksa bişemi var aralarında.eee ama sözlümün taaa eskiden tel.şifresi bendeydi fatura detayını görebiliyorum.ve haberi yok hatta ben bile unutmuştum.geçende girdimde gördüm.faturasında hiç beni rahatsız edecek bişe yok.demekki görüşme falan yokkk...peki sessizmi kalmalıyım o fotoya????
canım diğer kızın çocukla başka fotoları var yalnız çekilmişler.ona aşıksa onları koysa ya ya sözlümün fotosunun hiç tanımadığım bi kızın face.sinde olması beni çıldırtıyor.sessiz mi kalmalıyım sizce
Siz kac yasindasiniz? Gercekten daha liseye giden kizlar gibi konusuyorsunuz.
Siz evlenmek istiyorsunuz ve erkek arkadasinin face ve telefon faturalariyla ograsiyorsunuz.
Bence siz evlilige hic hazir degilsiniz. Piskopat bir sekilde 6 aydir bi tanimdiniz kizi facete takip ediyorsunuz.
Bir fotoraftan dolayi erkek arkadasiniza guvenmiyorsunuz. Guven yoksa,iliski olmaz ve evlilik hic olmaz
Tamam güven elbette çok önemli birşey sevginin temeli hatta..
Ama birine güvenmekte çok kolay birşey değil. Geçmişte ne yaşadığını bilemeyiz arkadaşın belki de bu yüzden bu kadar güvenmekte zorluk çekiyor.
Kaç yaşındasınız, liseye giden kız çocuğu ithamları hoş değil bence
Uslübunuzu biraz yumuşatabilirsiniz.
arkadaşlarım teşekkür ederim yardımlarınız için tamam sizin dediğinizi dinliycem. kızla iletişime geçmiycem.şimdi bazı arkadaşların yorumlarına cevap yazayım:kızın diğer çocukla şuan resmi bir çıkması yok.kanka takılıyolar.6 aydır takip etmiyorum kızı ilk koyduğunda görmüştüm sözlümle konuşmuştum.sil kızı demişti silmiştim ve geçende diğer arkadaşına bi yorum yazmıştı okurken tesadüfen gördüm..hayır kız face.yi aktif kullanıyor ama bi türlü o kapak değişmiyor(benim gıcık olduğum.hiç tanımadığımm.sözlümünde bir kez gördüğü kızın face.sinde resmi var yaaa.sinir oluyorum bu arada evet çok kıskancım.
Bestecim acı konuşacağım konuşmalarından pek de olgunlaşmadığını görüyorum. Hakaret olarak algılama daha hayata bazı şeyleri görüp yaşamamışsın o açıdan. 25 yaşın altında mısın canım?
Neyse sana tavsiyeme gelince canım hepsi beraber ayakta duruyorlarmış. Sadece senin sözlünle yan yana durmamışlar bunda abartılacak birşey yok. Eğer öyle bir eski kız arkadşını yok bilmem kapı komşusunu görünce seni unutup hovardalık yapacak bir tipse yüzük takma canım bu tür şeyleri kendine bir fırsat olarak bil onu test etmek için bir fırsat.
Ayrıca nedir bu psikopatlığa varan hayatı kontrol etme çabası. Yok sim kartının şifreisini vermiş yok facenin şifresini vermiş. Birbirinize karşı özeliniz olmalı. Bu kadar güvensiz olmayın. Madem güvenmiyorsun yola devam etmeyin. Erkek erkeğe konuştuğu özel şeyleri de mi okuyorsun faceden ne kadar ayıp.
Anneannem kızım kaşınızı bile kocanızın yanında almayın hep bir gizli tarafınız kalsın derdi. Elinizin dışını gösterin avucunuzun için gözükmesin derdi. Siz de maşallah şimdiden şifrelerle birbirinizi takip ediyorsunuz.
Kızı da sakın arama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?