• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sozlumle annem arasında sıkıştım kaldım kızlar yardım lütfen :(

Yok daha neler canım. Sözü at keyfim öyle istedi gibi bir şey olmuş bu. Bir şey bilse görse mutlaka söylerdi o zaman zaten atardın ne diye at diyor anlam veremedim. Ortada haksa senin de hakkın var. Kolay mı öyle vazgeçmek. Ben de etmem de olsun bitsin.

Bu ne ya hic bi gerekce gostermeden yuzuk mu atilir dogru duzgun anlat derdini yoksa kilimi bile kipirdatmam de

Iste bende bunu yapmak isterimde annemde cok serttir dedigini yapmadigim an o adamla evlensem coluk cocuga karissam bile bana hayati zindan eder nasil ogrenicem ben yaa

1 günde değişti annem diyorsun, hakkimi helal etmem dedi diyorsun. Demekki sevgilinin çok ciddi bir acigini yada hatasini yakaladi. Sana da üzülme diye soyleyemiyor. Kesinlikle anneni dinle derim. Anneler asla yanilmazlar mutlaka geçerli bir sebebi vardır..

Iste bende bunu yapmak isterimde annemde cok serttir dedigini yapmadigim an o adamla evlensem coluk cocuga karissam bile bana hayati zindan eder nasil ogrenicem ben yaa

Burada annenizi en iyi tanıyan sizsiniz müstakbel kv ile sıkı fıkı olduklarından bir şekilde konuşmaları sırasında inanmıştır bir şeye ama yaşınıza, ilişkinizin ciddiyetine bağlı olarak değişir tabi. Benimkini konuşturmasını bilirim ama sizinkini de siz bileceksiniz.

Anneler de insan, bildikleri fazla olabilir ama kusursuz değiller, sebebi size söylememesi de bir kusur ayrıca, yuvayı kuracak olan sizsiniz.

Son düzenleme:
1 günde değişti annem diyorsun, hakkimi helal etmem dedi diyorsun. Demekki sevgilinin çok ciddi bir acigini yada hatasini yakaladi. Sana da üzülme diye soyleyemiyor. Kesinlikle anneni dinle derim. Anneler asla yanilmazlar mutlaka geçerli bir sebebi vardır..

Valla orasi hic belli olmaz bence kesin konusmamak lazim

Atıyorum belki annesinin ogrendigi sey annesine göre kabul edilemez bisey ama evlenecek kisi icin kucuk bi problem

Anne kiz bile olsa hayat gorusleri bire bir tutucak diye bişey yok ki

Yada annesi psikolojik olarak farklı bi donemde olabilr. Kendimden ornek vereyim benim annem menapoz döneminde ruyasinda gördüğü seyleri bile ruya oldugunu bile bile gercekmis gibi davranirdi , babama bize az cektirmemistir o donem gecene kadar :)

Valla orasi hic belli olmaz bence kesin konusmamak lazim

Atıyorum belki annesinin ogrendigi sey annesine göre kabul edilemez bisey ama evlenecek kisi icin kucuk bi problem

Anne kiz bile olsa hayat gorusleri bire bir tutucak diye bişey yok ki

Yada annesi psikolojik olarak farklı bi donemde olabilr. Kendimden ornek vereyim benim annem menapoz döneminde ruyasinda gördüğü seyleri bile ruya oldugunu bile bile gercekmis gibi davranirdi , babama bize az cektirmemistir o donem gecene kadar :)

Verdiğiniz örnekler doğru ancak ihtimali daha düşük ornekler. Bir anne durup dururken hakkimi helal etmem, siz birlikte yapazsiniz diyecek kadar boşuna değişmez. Benimde annem iliskilerime karsi boyle bir anda degisimler yasamistir ama ben hep erkek arkadasimin tarafında olmusumdur simdi pismanliklarimi yok edemiyorum, ah annemi dinleseydim doğruyu biliyormus diyorum. O yüzden annelerin yanilmayacagina inancim tam. Allah doğrudan sasirtmasin ne diyelim..

Verdiğiniz örnekler doğru ancak ihtimali daha düşük ornekler. Bir anne durup dururken hakkimi helal etmem, siz birlikte yapazsiniz diyecek kadar boşuna değişmez. Benimde annem iliskilerime karsi boyle bir anda degisimler yasamistir ama ben hep erkek arkadasimin tarafında olmusumdur simdi pismanliklarimi yok edemiyorum, ah annemi dinleseydim doğruyu biliyormus diyorum. O yüzden annelerin yanilmayacagina inancim tam. Allah doğrudan sasirtmasin ne diyelim..

Amin.. Allah herkesin karsisina hayirlar cikartsin.

Kizlar durum gulunecek kadar basit bi noktaya vardi suan, annemle konustum az önce dedimki eger soylemezsen ne bildigini bende hayatim boyunca sana anne demem çünkü suan benim mutsuzlugumu istiyomussun gibime geliyo tarzinda demogoji yaptim. Gece hafta is toplantisi icabi restaurantta bi kahvaltidalardi. Is yerinden kiz arkadaslarida vardi gayet tabii olarak. Bundan benim haberim var. Tesadufen annemde komsulariyla gitmis o gun. Bayan arkadaslarla gorunce boyle saçma bi abarti icinde olaui kafasinda buyutmus. Yaklasik 10 dakikadir aglanacak halime gülüyorum :KK48:

Kizlar durum gulunecek kadar basit bi noktaya vardi suan, annemle konustum az önce dedimki eger soylemezsen ne bildigini bende hayatim boyunca sana anne demem çünkü suan benim mutsuzlugumu istiyomussun gibime geliyo tarzinda demogoji yaptim. Gece hafta is toplantisi icabi restaurantta bi kahvaltidalardi. Is yerinden kiz arkadaslarida vardi gayet tabii olarak. Bundan benim haberim var. Tesadufen annemde komsulariyla gitmis o gun. Bayan arkadaslarla gorunce boyle saçma bi abarti icinde olaui kafasinda buyutmus. Yaklasik 10 dakikadir aglanacak halime gülüyorum :KK48:

Anneler ve gariplikleri .. tatlıya bağlanmasına sevindim :KK53:

Annen ya şimdi konuşsun yada sonsuza dek sussun..

Neyse anne konuşmuş..

Ortada bi sebep yokken zaten ayrilik gibi bi durum soz konusu olamaz ama simdi hakki hukuku araya sokunca annem o zaman is cikmaza giriyor

sizde eğer gerçekleri söylemessen yıldırım nikahı kıyarım de ruhunuz bile duymaz de :)))))

Vallahi aklıma ya seni aldattığını öğrendi,yada kötü bir alışkanlığını öğrendi demekten baska bişey gelmiyor arkadaşım..Allah yardımcın olsun ne diyeyim

Back
X