- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Korkularınız yüzünden değil ama korktuğunuzu bildiği halde ısrarcı davranan bir sözlünüz olduğu için ayrılın. Yaptığı hiç insani değil, insanlar eşlerini senelerce bekliyor, siZ daha sözlüsünüz. Demek ki yeterince güvenmiyorsunuz ya da hazır hissetmiyorsunuz ki korku duyuyorsunuz.
Zorluyor derken?Yani tecavuz mu ediyor o kismi anlamadim. Ayrilmayi dusunmez misin?Evliligi, arzuladigin ve hoduk olmayan biriyle dusunursun
Ayrılın. Ve psikolojik yardım alın.
Bu adamla evliliğiniz sadece travmanızı tekrarlatacak gibi görünüyor.
Hayır sizi zorlayamaz.
İstemediğiniz bir şey yaptıramaz.
Ve bunu sözlü iken kendinde hak gören, evli iken daha çok üsteler. Daha anlayışsız olur.
Sizin durumunuzda normal değil.
Sevdiğiniz adamdan tiksiniyor olmamalısınız.
O yüzden tedavi olmalısınız ve daha anlayışlı partneriniz olmalı
Zorluyor derken?Yani tecavuz mu ediyor o kismi anlamadim. Ayrilmayi dusunmez misin?Evliligi, arzuladigin ve
Zorluyor derken?Yani tecavuz mu ediyor o kismi anlamadim. Ayrilmayi dusunmez misin?Evliligi, arzuladigin ve hoduk olmayan biriyle dusunursun
Bilmiyorum. Onun dışında biri ile böyle bir ilişkim olmadı ki.Cinselliğe genel yaklaşımın mı böyle yoksa onla olurken mi bunları hissediyosun?
Evet güvende hissetmiyorum. Aileler
Tecavüze dönüşmüyor ama başındaki her şey zorla oluyor.
Kendine hak görmesi konusunda haklısınız. Vücudum ona aitmiş, tanıması gerekiyormuş hep böyle söylüyor.
Son kısım olmuyor ama oraya kadar zorluyor. Bu durum bile o kadar rahatsız edici ki. İlla içinize bir şeyler sokulması gerekmiyor. Aylarca görüşmedim bu olay ilk olduğunda. Kendi ailemden bile tedirgin olmuştum. Düşünün ne kadar iğrenç bir his olduğunu. Şimdi toparlar gibi oldum ama yine aynı şeyi hissettim. Bütün hayatım böyle mi geçecek diye korkuyorum artık. Anlamıyorum yaşadığım normal mi, ben mi suçluyum, o mu suçlu bilmiyorum. Durumu kanıksamaktan da çok korkuyorum aslında.
Sanırım benim sorunum da bu. Bana hep bedenimim ona ait olduğunu söyledi. Görmesi, tanıması gerektiğini söyledi. Şaşırıyorum da bunları okurken.Vücudun ona ait değil
Senin bedenin bu
Buna saygı duyması lazım
Konuya fake demiyorum ama fake demek yasak ti sanirim.Fake kokusu aldım
Harita mı bu,yol mu antilop mu ?Sanırım benim sorunum da bu. Bana hep bedenimim ona ait olduğunu söyledi. Görmesi, tanıması gerektiğini söyledi. Şaşırıyorum da bunları okurken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?