Sözlümle aramda cinsel problem var

Daha sözlüyken ne zorlaması Allah aşkına. İnsan kocasından bile anlayış bekler bu konuda. Ki sozlunuze herhangi cinsel bir şey yaşatmak zorunda degilsiniz. Hadi kocanız olsa adam evlendiniz istiyor derim ama kocanız bile bu konuda anlayışlı olmak zorunda. Aşk , sevgi denen şeyler tenle olmuyor kimse kusura bakmasın. Önce karsindakinin kalbine dokunabilmeyi onu her şeyiyle sevmeyi öğrensin sozlunuz.

Bana kalırsa bu adamdan ayrıl. Bu baskıyla evlenince çok problem yasarsin. Kimse istiyor diye cinsellik yaşamak zorunda değilsin. Psikolojik olarak destek olması gereken adamın zorlaması nedir yahu!!

Son düzenleme:
Konunun bir kadin tarafindan acildigini varsayarak sunlari diyorum sana;

Seni zorluyorsa bu tecavuzden farksizdir.
Istemiyorsan yapma. Bu kadar basit

Evet güvende hissetmiyorum. Aileler
Zorluyor derken?Yani tecavuz mu ediyor o kismi anlamadim. Ayrilmayi dusunmez misin?Evliligi, arzuladigin ve hoduk olmayan biriyle dusunursun

Tecavüze dönüşmüyor ama başındaki her şey zorla oluyor.

Kendine hak görmesi konusunda haklısınız. Vücudum ona aitmiş, tanıması gerekiyormuş hep böyle söylüyor.
Zorluyor derken?Yani tecavuz mu ediyor o kismi anlamadim. Ayrilmayi dusunmez misin?Evliligi, arzuladigin ve
Zorluyor derken?Yani tecavuz mu ediyor o kismi anlamadim. Ayrilmayi dusunmez misin?Evliligi, arzuladigin ve hoduk olmayan biriyle dusunursun

Son kısım olmuyor ama oraya kadar zorluyor. Bu durum bile o kadar rahatsız edici ki. İlla içinize bir şeyler sokulması gerekmiyor. Aylarca görüşmedim bu olay ilk olduğunda. Kendi ailemden bile tedirgin olmuştum. Düşünün ne kadar iğrenç bir his olduğunu. Şimdi toparlar gibi oldum ama yine aynı şeyi hissettim. Bütün hayatım böyle mi geçecek diye korkuyorum artık. Anlamıyorum yaşadığım normal mi, ben mi suçluyum, o mu suçlu bilmiyorum. Durumu kanıksamaktan da çok korkuyorum aslında.

Evet rengi belli oldu.

Ben 10 yıllık evliyim; bir kez bile zorlamadı. Fiziken zaten söz konusu olamaz, sözle bile imâ etmedi.
Atama için nikah ve düğün arasında uzun süre bekledik, o zaman bile ben ne kadar istediysem, o kadar oldu. Olması gereken tam olarak bu. Derhal o adamdan ayrılmalısınız.

'Kendine hak görmesi konusunda haklısınız. Vücudum ona aitmiş, tanıması gerekiyormuş hep böyle söylüyor.'

Bu yazdiginiza şok oldum.Vucudun evlensen dahi kimseye ait değil sadece sana ait. Bu nasıl bir söz ya? Sen bir mal mısın eşya misin da ona ait oluyorsub ne sanıyor bu adam pes yani. Onun senin vücudunu tanımasi gerekmiyor kalbini tanısa yeter, biz ona aşk diyoruz.

Bence uzak dur bu şahıstan!

Sanırım benim sorunum da bu. Bana hep bedenimim ona ait olduğunu söyledi. Görmesi, tanıması gerektiğini söyledi. Şaşırıyorum da bunları okurken.
Harita mı bu,yol mu antilop mu ?
Neyine tanıyıp bilmesi gerecekmiş
Senin müsade ettiğin kadar tanıyabilir
Hem o nasıl saçma bir sebepmiş
İstemiyorum demelisin ,ve orda durmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…