• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözlümle ayrılmak üzereyiz fikirlerinize dualarınıza ihtiyacım var

okurken sinirlerim bozuldu...yorumları okumadım ama eminim herkes o kişiden sana hayır gelmeyeceğini söylemiştir.ben de diyorum ki kaç kurtul bunlardan.o kayınvaliden var ya öyle açıkgöz ki aklı sıra kendine ve oğullarına hizmet ettirecek hizmetçi arıyor.madem oğlu sanki matah bi iş bulmuş onun parasıyla hizmetçi tutsun o zaman.üstelik alavere dalavereyle o işe sahip olmuş.işi yokuşa sürüp duruyorlar.anlamıyor musun?kapanmak zorla olur mu?içinden gelirse kapanırsın ya da kapanmazsın.bunları kabul etsen de yarın bir gün başka bahaneler çıkarırlar.hem niye edeceksin ?aklın varsa bu işi sonlandır.bu aile yapısıyla mutlu olman çooook zor.

bence köyden bi kız bulsunlar,onların adabına uyacak.sen okumuş,eğitimli bir kızsın.hayatında tek hayalin bu çocukla evlenmek mi.?lisans yapıcam diyorsun.daha genceciksin.sevgin de biter gider bir gün o ailenin anormallikleri yüzünden. o aileye çoook fazlasın.kendi değerini düşürme.hak etmiyorlar.evlenip boşanmaktansa sabırlı ol,şimdi acı çek,sana uygun birini Allah karşına çıkarır elbet.

valla o kadın kafasına koymuş sizin ayrılmanızı hatta oğlunun mutsuzluğunu
siz evlenseniz de bi şekilde ayıracak sizi bu besbelli ortada
nişanlın epeydir annesinin dizinin dibinde kaldığı için duygu sömürülerine çok düşmüş belli
işin komik tarafı nişanlın günahlarını sana döküyor
vicdanın rahatsa etkilenme sözlerinden o sana diyor ya yarı yolda bırakan sensin
sen de o zaman nişanlına "dümdüz uzun bir yolu yarıya getiren sensin" de
hiçbir suçunun olduğunu düşünmüyorum annesi ortada bu adamın kendini yiyip bitirme
gelin ata binmiş ya nasip demiş hayat bu...
bu arada kaynının boşandığı kız nasıl biriydi okumuş biri miydi
belliki kv yıllarca evin tek kadını olduğu için başka kadın çekemiyor
ama durumu hiç iyi değil bunu söylemeliyim bir anne evlatlarının başına bu kadar bela olamaz

valla o kadın kafasına koymuş sizin ayrılmanızı hatta oğlunun mutsuzluğunu
siz evlenseniz de bi şekilde ayıracak sizi bu besbelli ortada
nişanlın epeydir annesinin dizinin dibinde kaldığı için duygu sömürülerine çok düşmüş belli
işin komik tarafı nişanlın günahlarını sana döküyor
vicdanın rahatsa etkilenme sözlerinden o sana diyor ya yarı yolda bırakan sensin
sen de o zaman nişanlına "dümdüz uzun bir yolu yarıya getiren sensin" de
hiçbir suçunun olduğunu düşünmüyorum annesi ortada bu adamın kendini yiyip bitirme
gelin ata binmiş ya nasip demiş hayat bu...
bu arada kaynının boşandığı kız nasıl biriydi okumuş biri miydi
belliki kv yıllarca evin tek kadını olduğu için başka kadın çekemiyor
ama durumu hiç iyi değil bunu söylemeliyim bir anne evlatlarının başına bu kadar bela olamaz

onun evlendiği kız okumamış köylerinden bi kızdı ama kız evleri ayırmak istedi ama kaynım olacak çoçuk çok yobaz kaba kıza iyi davrandığını sanmıyoru bir hafta sonrada ayrıldı anne evine gitti kız

canım bir şeyi çok merak ediyorum. tamam belli ki çok sevmişsin ama tüm bu olanlardan sonra o insandan ve ailesinden tiksinip soğumadın mı? bu durumda ondan tiksinmen ve hemen ayrılıp kurtulman lazımdı. çok güzel süslü püslü şeyler yapmışsın, hayaller kurmuşsun ama inan ki tüm bu yaptığın şeyleri hak edecek çok daha kaliteli insanlar çıkacak karşına

onun evlendiği kız okumamış köylerinden bi kızdı ama kız evleri ayırmak istedi ama kaynım olacak çoçuk çok yobaz kaba kıza iyi davrandığını sanmıyoru bir hafta sonrada ayrıldı anne evine gitti kız

onu değiştiren beynini yıkayanlardan ve ondan hakkım çıksın inşallar benim için dua ederseniz çok mutlu olurum

Güzel arkadaşım,şuanda ağlıyorsun ama verilmiş sadakan varmış ki evlenmeden önce bu ailenin gerçek yüzünü gördün.Bu insanla evlenirsen ileride daha çok ağlarsın.

Seni köye hizmetçi olasın diye çağırıyorlar.O kadın seni sevmemiş-sevmez de.Kendi kültürlerinden değilsin.Hem seni zorla kapandırmaya çalışmaları ne demek?Sana tercih hakkı bırakmamış ki,sen sadece nişanlının emirlerine göre hareket edeceksin.Böyle hayat sürmez.Nişanlın çok anneci,o kadının sözünden çıkmaz.Para değiştirmiş zaten nişanlını.

Bence hiç kendini üzme artık.Tamam heveslenmişsin,seviyorsun ama sevgi her zaman mutluluk getirmez.Kendin söylemişsin kavgalı bir evlilikte büyüdüm mutlu olmak istiyorum evlenince demişsin.Nişanlının söylediği şartlar altında mutlu olman çok zor.

Ayrıca 5 kardeşlermiş,hepsi de büyükmüş nasıl rahat ediceksin?Evlilik hayatını yaşayamazsın ki.Onların içinde nişanlına ne samimi davranabilirsin,ne romantizm yaşayabilirsin.Duvarlar örülür aranıza.

Bence nişanlına o köye gitmeyeceğini söyle,kapanmak istemiyorsan kapanmayacağını da ilet.Kabul edicekse etsin,etmiyorsa da böyle bir karaktersizden kurtulduğuna şükret bence.

canım bir şeyi çok merak ediyorum. tamam belli ki çok sevmişsin ama tüm bu olanlardan sonra o insandan ve ailesinden tiksinip soğumadın mı? bu durumda ondan tiksinmen ve hemen ayrılıp kurtulman lazımdı. çok güzel süslü püslü şeyler yapmışsın, hayaller kurmuşsun ama inan ki tüm bu yaptığın şeyleri hak edecek çok daha kaliteli insanlar çıkacak karşına

canım benim yanıma gelince susuyo beni çok sevdiğini söylüyo ama kendi evindeyken ve yanında baskaları varken değişiyo ben eskisi gibi olur diye sabrettim ama olmadı kalbim kırıldı bende ayrılmayı istiyorum artık tek dileğim hakkım çıksın

canım benim yanıma gelince susuyo beni çok sevdiğini söylüyo ama kendi evindeyken ve yanında baskaları varken değişiyo ben eskisi gibi olur diye sabrettim ama olmadı kalbim kırıldı bende ayrılmayı istiyorum artık tek dileğim hakkım çıksın

o kişiyi sevsen bile o aileyle yapamazsın canım çooook zor. ayrıl ve tertemiz bir hayata başla yeni biri çıkar karşına ve inan ki dua edersin kurtulduğuna

anasının ağzına bakan adamdan sana hayır gelmez güzel arkadaşım. evlensen evlendiğin güne lanet okursun. hayallerin var hedeflerin var. ayrıl kaybedeceğin birş ey yok asıl çocuk seni kaybettiğine üzülecek. önünde ne güzel günler var. yüksek lisans demişsin nasıl imrendim bende istiyorum yüksek lisans. evli değilim ama sözlüm erkek arkadaşım böyle şeyler dese hemen bitirirdim o ilişkiyi. "kapan" demiş. böyle diyen erkeklere de sinir oluyorum. bunlardan çok var. kız açıktır erkek arkadaşı kapan dediği için hemen kapanır. anası dese kapanmaz:D kadın kapanmak isterse Allah rızasıyla kendi isteğiyle kapanır başkasının demesiyle kapanmaz
canım ayrıca verilmiş sadakan varmış çocuk ve ailesi yüzünü evlendikten sonra da gösterebilirdi, kime ne iyilik yaptıysan Allahım karşına çıkarmış :))

Son düzenleme:
Kamış ses verince ney oldum sanır
İp gerilince yay oldum sanır
Aptal ata binince bey oldum sanırmış

Senin iş buna benzemiş.
Nişanlın küçük yerin büyük adamı sanıyor kendini.
Bazı şeylerin olduğu kadar olmadığıda hayırdır.Şartları fazla zorlama bence.

yazdıklarını okuyunca piraye aklıma geldi biraz benziyor. benim nişanlımda ilk zamanlar kapan kapan dedi snra ayakları yere bastıkça söylenmekten vazgeçti bnde kendmce uygun gördüğüm hazır olduğum zamanda kapandım zaten, karşı tarafı baskılama sewgi arttıkça azalan bişe bence. we biliyorm ki burdan kaç git demek kolay ama sizin için zor bir durum olsa geerek. ewli değilm ama sadece sewgi yetmiyor maalesef we ewlennce sadece onla değil ailesyle de ewleniyosunuz biyerde, koparamazsınız. zaten anladığım kadarylada annesinin sözünden çıkmayan birisi. diğer ark.ların dediği gibi kadın ayırmayı koymuş kafasına. sewginizi göstern o kadına ayıramasın mutlu etmeyin derdim ama hayat inatla yürümüyor maalesef, we ne yazk ki sözlünüz sizden yana değil. şimdi böyle olan ewlennce değişmez, tawiz wermeye başladığınız an önünü alamazsınız. beni sewiyorsan şunu yaparsın bunu yaparsın demeyi biliyorsa kendisi ne yapabilirmiş sewiyorsa onu bi görmek lazım. herşy gönlünce olsun. hayır bildiğimzde şer şer bildiğimzde hayır olabilr

yazdıklarını okuyunca piraye aklıma geldi biraz benziyor. benim nişanlımda ilk zamanlar kapan kapan dedi snra ayakları yere bastıkça söylenmekten vazgeçti bnde kendmce uygun gördüğüm hazır olduğum zamanda kapandım zaten, karşı tarafı baskılama sewgi arttıkça azalan bişe bence. we biliyorm ki burdan kaç git demek kolay ama sizin için zor bir durum olsa geerek. ewli değilm ama sadece sewgi yetmiyor maalesef we ewlennce sadece onla değil ailesyle de ewleniyosunuz biyerde, koparamazsınız. zaten anladığım kadarylada annesinin sözünden çıkmayan birisi. diğer ark.ların dediği gibi kadın ayırmayı koymuş kafasına. sewginizi göstern o kadına ayıramasın mutlu etmeyin derdim ama hayat inatla yürümüyor maalesef, we ne yazk ki sözlünüz sizden yana değil. şimdi böyle olan ewlennce değişmez, tawiz wermeye başladığınız an önünü alamazsınız. beni sewiyorsan şunu yaparsın bunu yaparsın demeyi biliyorsa kendisi ne yapabilirmiş sewiyorsa onu bi görmek lazım. herşy gönlünce olsun. hayır bildiğimzde şer şer bildiğimzde hayır olabilr

söylediklerinize kesinlikle katılıyorum yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim allah ğüç versin bana onu unutayım üzülmeyim

kv okumayan gelin bile ayrı ev dedi okuyanı neler ister kafasıyla el atmış işe belli
canım üzgünüm ama bu sorunlar aile temelli
kendi karısına iyi davranmayan bi adamla sen nasıl aynı evde yaşayacaksın hem bitane de değil 5tane
nişanlına hiç söyledin mi peki bizim özelimiz nasıl olacak diye 6erkeğin içinde
erkekler böyledir işte yüzeysel olarak akıllarına girilir onlarda o yüzeyde kalırlar
bu detayları hiç düşünmemiştir o..belki de fırsatı olmadı anasının dolduruşlarından
herşeyin hayırlısı olsun hakkında canım umarım su akar yolunu güzel bulur

giderkez sessizce gitmeyin bence. içinizde kalmasın hiç bişe, şunu deseydim bunu deseydim demeyin sonra. sewiyorsa sizi zaten annesi bi yere kadar etkiler, kalbine de hükmedemez ya. ama sen yarı yolda bıraktın gibi şeyler söylüyosa bu düşüncelerini de yıkın bi şeklde, kendisini haklı gören birine hiç bişe yapamazsınız çnkü. Allah yardım etsin size siz ne hayallerm wardı diyosunuz ya demek istediğim işte o bu hayalleri görsün, gösterin. Kalbinizi ferah tutun hayırlısı olsun

kv okumayan gelin bile ayrı ev dedi okuyanı neler ister kafasıyla el atmış işe belli
canım üzgünüm ama bu sorunlar aile temelli
kendi karısına iyi davranmayan bi adamla sen nasıl aynı evde yaşayacaksın hem bitane de değil 5tane
nişanlına hiç söyledin mi peki bizim özelimiz nasıl olacak diye 6erkeğin içinde
erkekler böyledir işte yüzeysel olarak akıllarına girilir onlarda o yüzeyde kalırlar
bu detayları hiç düşünmemiştir o..belki de fırsatı olmadı anasının dolduruşlarından
herşeyin hayırlısı olsun hakkında canım umarım su akar yolunu güzel bulur

söyledim canım ailem izin verirse ayrı eve çıkarız kardeslerim dikkat eder davranıslarına dedi o annesi yanında kalmayı koymus kafaya ama ayrılıp giden o olmazsa içi rahat olacak öyle inanıo belli bitmiş artık o çok değişti bu ğünden sonrada benim için bitti artık çok emek verdim allah görüyo hakkm çıksın ne diyeyim artık

Git kurban kes fakir fukara doyur arkadaşım bak önünde sözlünün kardeşinin karısı var örnek aile belli ki manyak kız dayanamamış kaçmış evden gitmiş sana kucak açacak tipte bir aile değil belli ki . Ya bu tür şeyleri şimdi gündeme getirmeyip senin, ailenin huyuna gidip evlendikten sonra gerçek yüzlerini gösterseydiler daha mı iyi olacaktı ? Aileni düşün biraz annen baban seni bu tiynetsiz insanlara köle ol diye mi yetiştirdi büyüttü niye bu tip insanlarla aileni muhattap ediyorsun ki ?

yarın aksam gelecekler cnm
Allah sana sabır versin, senin için en hayırlısı neyse o olsun inşallah. Ne olur uykusuz falan kalayım deme, dik dur, kendini ezdirme, istemediğin hiçbir şeye zorlayamazlar seni. Güçlü ol canım..

Back
X