ağzından bir şey kaçırdı bana dedi ki = biliyormusun sen Türkiye'ye geldiğinde ben bu 22 günde tam 1.5 milyar harcamışım dedi...
Bak canım konuyu anlatırken baştan ağzından kaçırdı demişsin, demek ki sen de isteyerek söylemediğine inanıyorsun, ya da inanmak istiyorsun bilemiyorum. Ama arada sırada böyle şeyler olur bence, sonuçta yok yok alcam diyen o, sen istemesen de hayır sen karışma ben alcam yapcam diyen o.
Ancak birden 1.5 milyarın azaldığını görmesi hesabında onu bir an şaşırtmış olabilir.
Ben eşimi çok severim, çok da iyi anlaşırız ama çok nadir de olsa bazen para konusunda yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Ve o da senin sözlün gibidir, herşeyin en güzelini en iyisini bana almaya çalışır, benim için para harcamaktan hiç kaçınmaz....
Çok büyütmemek lazım. Arada kavgada tartışmada ya da normal bir zamanda çıkabilir ağızdan böyle şeyler.
Hele evlenirken daha zor, senin ailen benim ailem , o ne yaptı bu ne yaptı mevzuları oluyor....Sen onun aslında para mevzusu yapmayacak bir insan olduğuna inanıyorsan, şaşkınlık ve sinirden böyle nadiren oluşan olayları da çok büyütme derim..:)