Sözlümle buluşmaktan bile çekiniyorum :(

sen de laf arasinda su kadar ucak biletim,su kadar otobüs biletim vs. seni özledigim icin yaptigim masraflara bak de saka yollu,insallah degersin debi dahaki görüsmelerinizde,cay bahcesi,simitci vs.dolasin bari,bazen erkek milleti patavatsiz oluyor arkadaslarin dedigi gibi seni üzmek amacli degildir bence de..ailenin alistigi ortami birakip türkiyeye yerlesmesi de cok büyük fedakarlik demeden gecemicem.esim tatillerde bile almanya ya dönmeyi bekliyor,alistigi düzen,cevre vs,burda oldugu icin..Allah mutlulugunuzu arttirir ve daim eder insallah canim.

ağzından bir şey kaçırdı bana dedi ki = biliyormusun sen Türkiye'ye geldiğinde ben bu 22 günde tam 1.5 milyar harcamışım dedi...

Bak canım konuyu anlatırken baştan ağzından kaçırdı demişsin, demek ki sen de isteyerek söylemediğine inanıyorsun, ya da inanmak istiyorsun bilemiyorum. Ama arada sırada böyle şeyler olur bence, sonuçta yok yok alcam diyen o, sen istemesen de hayır sen karışma ben alcam yapcam diyen o.

Ancak birden 1.5 milyarın azaldığını görmesi hesabında onu bir an şaşırtmış olabilir.

Ben eşimi çok severim, çok da iyi anlaşırız ama çok nadir de olsa bazen para konusunda yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Ve o da senin sözlün gibidir, herşeyin en güzelini en iyisini bana almaya çalışır, benim için para harcamaktan hiç kaçınmaz....

Çok büyütmemek lazım. Arada kavgada tartışmada ya da normal bir zamanda çıkabilir ağızdan böyle şeyler.

Hele evlenirken daha zor, senin ailen benim ailem , o ne yaptı bu ne yaptı mevzuları oluyor....Sen onun aslında para mevzusu yapmayacak bir insan olduğuna inanıyorsan, şaşkınlık ve sinirden böyle nadiren oluşan olayları da çok büyütme derim..:)

Canim ben cok buyutmemen gerektigini dusunuyorum cunku mesela biz 3gun gecirdik cok sey yaptik sevgilim oturdu hesapladi ne kadar harcamisiz diye 200lira harcamisim askim dedi ben bunlarda bir artniyet gormuyorum cunku biz hep beraber cok vakit gecirdigimizde su kadar harcamisim harcamisiz deriz aslinda hesabimizi bilmek lazim cok harcadiysak fren yapmak lazim sozlun art niyetle soylememistir cunku ben inan hediye aldigimda pahali biseyse aman o pahali bak saga sola atma derim svgilime :) ne biliyim cok takmamak lazim :)

Son düzenleme:
Turkıye'de bu 1500TL Maasa ev gecındırenler var..Belkı erkek arkadasınızında maddı durumu buna yeterlı degıldı..Ki daha once cuzdanını kaybettıgını ve babasıda bu konuda sıkıntıda oldugu ıcın destek alamadıgını,Üstelik bu konuda sızden tek kuruş istememıs olmasını yabana atmayın... Sadece laf arasında kabaca hesabını bıldırmıs.. Muhtmelen sızın buna alınacagınızı hesaba katamamıstır..Paylasması normal cunku sözlüsünüz.. Sonucta kasıtlı bı hareket olsaydı o zaman tersıne dusunun derdım..Hem daha acı lafları olurdu yanında yanı..özür dilermezdı..

Ben erkek arkadasımla yenı tanıstıgım zamanlarda butcesını bılmedıgım ıcın yemek yemezdım..Oturur cay ıcer kalkardık..Yanımda mahcup olmasın zor durumda kalmasın dıye.. Vardır/yoktur belli olmaz..Butcesını ogrenın sızde ona gore hareket edın...Sunu yapalım,bunu yapalım dıye emrıvakı tutum varsa yerıne yapsak nasıl olur bütcemize uyar mı dusuncesıne yonelmelısınız..Hesabınızı bılerek hareket edın ve bu dusuncenın sızı etkılemesıne mUsade etmeyın..

şimdi bunu nasıl dedi bilemem.

Eşim axelia 1 haftada 500 tl harcadın der bana.. ama cimriliğinden demez yada kıskandığından değil. sadece abarttığımı belirtir. Canın sağolsun der.

Çok ciddiye almam mesela.

binbeşyüz tl nedir, bir hayat kurmayı düşünüyorsa helali hoş olsun demesi lazımdı. Sadece bunun için ayrılma ama başka olaylar da varsa gözden geçir derim ben ilişkini. Mesela sana hakaret ediyor mu sinirlenince, kaba biri mi.Bunların hepsi önemli çünkü erkeklerin kötü bir huyu evlenince 10 katına çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…