- 7 Şubat 2018
- 193
- 67
- 18
- Konu Sahibi Sibelarslan21
-
3 4 yıl öncr almıs fakat sıkıntu o degil 2 mizinde durumu ve maası iyi. Ben direk kullanmam demedim ama yrnı mı alsak dedim. Direk böyle bşr tepkı verdşYeni aldıysa kullanabilirsin nolcakki.2.el aldiysa kullanma
Evet ben de o yuzden sok oldum.Beyaz eşya kullanılır o dert değil ama asıl saygısızlığı kendisi yapmış. Bişey dememişsin ki bu ne şiddet bu ne celal.
Esya kullanmasında sıkıntı yok ama direk bagırması ki 2 mizinde maası iyi alınabılır bile ama ben tam bir sey demeden bagırması sok etti brnıEşya belki kullanılabilir di
Ama size bağırması hakaret etmesi çok ayıp ki daha evli bile değilsiniz
Ayrıl desek ayrılır mısınız bilemem ama
Ayrılman daha hayırlı görünüyor
Bilemedim simdi.durumlar iyiyse bende kullanmak istemezdim.3 4 yıl öncr almıs fakat sıkıntu o degil 2 mizinde durumu ve maası iyi. Ben direk kullanmam demedim ama yrnı mı alsak dedim. Direk böyle bşr tepkı verdş
Hemen aileyi ortaya katmak da ne demek yani. Sizi kötü gelin ilan edip aranızı bozacak, bide evlenecek öyle mi?Evet ben de o yuzden sok oldum.
Ki durumları da iyi diretmedim de. Direk bu cıkısı yappmasına sok oldum
Ben de onu sorun ediyorum esya sıkıntı degil gayet iyi birmaasım var onun da durumu iyi sok oldum bu tavruna ne yapsam bilemedimMaddi durum elvermiyorsa, insan ikinci el eşya bile alır kullanır. Biz de eşimle öğrenciliğimizden kalma bir sürü eşya kullandık evlendikten sonra. Paramız oldukça yeniledik. Bunlar sorun değil. Ama sevgilinizin tavrı feci sorun. Öfke kontrolü olmadığı gibi iletişim kurmayı da bilmiyor. Bu işin ailesine saygıyla filan ne alakası var? Şu meseleyi size hakaret etme boyutuna nasıl getirdi? Yani eşya alıp almamayı değil de, şu adamın karakterini sorun edin bence de.
Yok kendisi sürekli evlennek icin tutturdu yoksa ben bu yıl dusunmuyordum evlenmek cok istiyor ama sunu görüyorum onun her dediginin olmasını istiyorHemen aileyi ortaya katmak da ne demek yani. Sizi kötü gelin ilan edip aranızı bozacak, bide evlenecek öyle mi?
Acaba ayrılmak istiyor da böyle bir bahane mi buldu?
Onunla hic farklı bir görüste olmamam laxım. Farklı bir görüs belirtşnce her konuda direk bagırmaya baslıyorher kavgada böyle midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?