- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Sibelarslan21
-
Bence hiçbir şey için acele etmeyin. "Aileme saygı" diye size bir çok konuda baskı yapabilecek bir adama benziyor. Şimdilik ayrılırsınız, ayrılmazsınız size kalmış ama iyi gözlemleyin.Ben de onu sorun ediyorum esya sıkıntı degil gayet iyi birmaasım var onun da durumu iyi sok oldum bu tavruna ne yapsam bilemedim
Cok haklısınız her konuda böylr yapıyor. Ondan farklı bir sey belirtirsem direk kavgga cıkartıyor.Bence hiçbir şey için acele etmeyin. "Aileme saygı" diye size bir çok konuda baskı yapabilecek bir adama benziyor. Şimdilik ayrılırsınız, ayrılmazsınız size kalmış ama iyi gözlemleyin.
O hatasını anlayana kadar tek kelime etmezdimMerhabalar, 1 ay sonra nişanlanacagım. Sözlümle tartısma yasadık. Bekarlık evine bir kac yıl once aldıkları beyaz esyaları kullanalım dedi, ben de pek istemedim ama kalbını kıracak bir sey demedim. Pek istemedigimi anlayınca direk bagurmaya basladı. Ailem aldı onkarı onlara saygı duymuyor musun, nankörsün, Ailesine diyecekmis ki bir kurus para harcamayım ben degmezmilim cğnkü. Ne tepkı verecegimi sasırdım sizce ne trpkı vermelıyım.?
Her konuda onun dediği olacaksa senin kişiliğin nerde kaldı? Güzel bi dille konuşmak varken azarlaması çok incitici.Yok kendisi sürekli evlennek icin tutturdu yoksa ben bu yıl dusunmuyordum evlenmek cok istiyor ama sunu görüyorum onun her dediginin olmasını istiyor
Merhabalar, 1 ay sonra nişanlanacagım. Sözlümle tartısma yasadık. Bekarlık evine bir kac yıl once aldıkları beyaz esyaları kullanalım dedi, ben de pek istemedim ama kalbını kıracak bir sey demedim. Pek istemedigimi anlayınca direk bagurmaya basladı. Ailem aldı onkarı onlara saygı duymuyor musun, nankörsün, Ailesine diyecekmis ki bir kurus para harcamayım ben degmezmilim cğnkü. Ne tepkı verecegimi sasırdım sizce ne trpkı vermelıyım.?
Eee, peki neden hala nişanlanma planı yapıyorsunuz? Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Sizin fikirlerinize saygı duymak yerine, bağırıp sizi sindirmeye çalışan insanla ne işiniz var? Yakmayın hayatınızı yav.Cok haklısınız her konuda böylr yapıyor. Ondan farklı bir sey belirtirsem direk kavgga cıkartıyor.
Kullanmak istememenizi bir noktada anlıyorum.
Ancak maddi anlamda sıkıntılı bir dönem geçiriyorlarsa ve eşyalar zaten bir kaç yıllıksa, yenisinin alınması müsriflik olur.
Sadece benim fikrim, karar tamamen sizin.
Fakat sözlünüzün tabiri, yaklaşım tarzı ve size karşı davranışı çok yanlış.
Bir şeyi istemediniz diye bu kadar ayyuka çıkarılmaz bir mevzu.
Değmezmişsen o zaman, değerini bulsun der ayrılırdım direkt.
Sana ilk olacak denilecek ciddi bir tartışmada bu kadar büyütüp, bu kadar kaba bir şekilde davranış sergiliyorsa, onunla bir hayat kurma zaten.
Ne diye hemen ailesini karıştırıyor mevzuya, anası babasını katmadan kendi fikirleri ile bir cevap vermeyi bilemiyor mu?
Ayrılın uğraşmaya değmez.
Bunu göre göre evlenecek misiniz peki?Cok haklısınız her konuda böylr yapıyor. Ondan farklı bir sey belirtirsem direk kavgga cıkartıyor.
Ayrıl esyayla saygının ne alakası var ? Cidden ne alaka yani :))) kafada problem var:) bırak bsver ailesinin aldığı beyaz esyayla yaşasın yaşlansn
Düğünün nasıl olacagıyla ilgili de farklı bşr görüs belirttşm direk bagırmaya baslamıstı bir sans vermistim zatenSaygı sınırı bir kez aşıldı mı ilişkilerde toparlaması zor oluyor hem de cok zor. O yüzden bu sekılde davranmaması size bagırmaması için önce bir kez konusun eger baktınız devam edıyor o zaman ayrılık düşünebilirsiniz. Cunku evlenince cok dha zor oluyor
Allah allah ne kadar sinir bozucu bi adam iyi dayaniyosun valla ama bence yol yakınken dön.Ona tesekkür etmem gerekmiş. Önceden düsünüp almıslar diye. Bekarken almıslar dşye bir de böyle dedi daha cok sok oldum
Bilmiyorum onu cok sevşyorum ama her gğn beni daha da sok ediyorBunu göre göre evlenecek misiniz peki?
Bilmiyorum onu cok sevşyorum ama her gğn beni daha da sok ediyor
O sizi seviyor mu peki? Seviyorsa kendisinden farklı fikrinizin olmasına niye tahammül edemiyor ve bağırıyor düşündünüz mü. Evlilik için sevmek tek başına birşey ifade etmiyor karşınızda size bağıran fikirlerinize saygı duymayan eş oldukça o sevgiesanlamsız kalacaktır.Bilmiyorum onu cok sevşyorum ama her gğn beni daha da sok ediyor
Onunla hic farklı bir görüste olmamam laxım. Farklı bir görüs belirtşnce her konuda direk bagırmaya baslıyor
Cok seviyor o konuda en ufak bşr suphem yok ama farklı görüs belirtşnce deliriyorO sizi seviyor mu peki? Seviyorsa kendisinden farklı fikrinizin olmasına niye tahammül edemiyor ve bağırıyorum düşündünüz mü. Evlilik için sevmek tek başına birşey ifade etmiyor karşınıza size bağıran fikirlerinize saygı duymayan eş oldukça o eski anlamsız kalacaktır.
Bir de beyaz esyalsrın hepsını aılem alacaktı xaten ona ragmen böyle bir tavır sergiledi.
Ben de diretmedim o zaman yatak odası alınır vs dedim sok oldum bu tavrına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?