Sözlümle esya tartısması!

Ben de onu sorun ediyorum esya sıkıntı degil gayet iyi birmaasım var onun da durumu iyi sok oldum bu tavruna ne yapsam bilemedim
Bence hiçbir şey için acele etmeyin. "Aileme saygı" diye size bir çok konuda baskı yapabilecek bir adama benziyor. Şimdilik ayrılırsınız, ayrılmazsınız size kalmış ama iyi gözlemleyin.

Bence hiçbir şey için acele etmeyin. "Aileme saygı" diye size bir çok konuda baskı yapabilecek bir adama benziyor. Şimdilik ayrılırsınız, ayrılmazsınız size kalmış ama iyi gözlemleyin.
Cok haklısınız her konuda böylr yapıyor. Ondan farklı bir sey belirtirsem direk kavgga cıkartıyor.

O hatasını anlayana kadar tek kelime etmezdim

Yok kendisi sürekli evlennek icin tutturdu yoksa ben bu yıl dusunmuyordum evlenmek cok istiyor ama sunu görüyorum onun her dediginin olmasını istiyor
Her konuda onun dediği olacaksa senin kişiliğin nerde kaldı? Güzel bi dille konuşmak varken azarlaması çok incitici.

Kullanmak istememenizi bir noktada anlıyorum.
Ancak maddi anlamda sıkıntılı bir dönem geçiriyorlarsa ve eşyalar zaten bir kaç yıllıksa, yenisinin alınması müsriflik olur.
Sadece benim fikrim, karar tamamen sizin.

Fakat sözlünüzün tabiri, yaklaşım tarzı ve size karşı davranışı çok yanlış.
Bir şeyi istemediniz diye bu kadar ayyuka çıkarılmaz bir mevzu.
Değmezmişsen o zaman, değerini bulsun der ayrılırdım direkt.

Sana ilk olacak denilecek ciddi bir tartışmada bu kadar büyütüp, bu kadar kaba bir şekilde davranış sergiliyorsa, onunla bir hayat kurma zaten.
Ne diye hemen ailesini karıştırıyor mevzuya, anası babasını katmadan kendi fikirleri ile bir cevap vermeyi bilemiyor mu?
Ayrılın uğraşmaya değmez.

Cok haklısınız her konuda böylr yapıyor. Ondan farklı bir sey belirtirsem direk kavgga cıkartıyor.
Eee, peki neden hala nişanlanma planı yapıyorsunuz? Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Sizin fikirlerinize saygı duymak yerine, bağırıp sizi sindirmeye çalışan insanla ne işiniz var? Yakmayın hayatınızı yav.

Son düzenleme:
Saygı sınırı bir kez aşıldı mı ilişkilerde toparlaması zor oluyor hem de cok zor. O yüzden bu sekılde davranmaması size bagırmaması için önce bir kez konusun eger baktınız devam edıyor o zaman ayrılık düşünebilirsiniz. Cunku evlenince cok dha zor oluyor

Düğünün nasıl olacagıyla ilgili de farklı bşr görüs belirttşm direk bagırmaya baslamıstı bir sans vermistim zaten

Bilmiyorum onu cok sevşyorum ama her gğn beni daha da sok ediyor
Bilmiyorum onu cok sevşyorum ama her gğn beni daha da sok ediyor
O sizi seviyor mu peki? Seviyorsa kendisinden farklı fikrinizin olmasına niye tahammül edemiyor ve bağırıyor düşündünüz mü. Evlilik için sevmek tek başına birşey ifade etmiyor karşınızda size bağıran fikirlerinize saygı duymayan eş oldukça o sevgiesanlamsız kalacaktır.

Cok seviyor o konuda en ufak bşr suphem yok ama farklı görüs belirtşnce deliriyor

Bir de beyaz esyalsrın hepsını aılem alacaktı xaten ona ragmen böyle bir tavır sergiledi.
Ben de diretmedim o zaman yatak odası alınır vs dedim sok oldum bu tavrına

Ya sabır.
Niye hepsini ailene aldırıyorsun ki?
Ben onu da anlamadım.
Kıymet bileceklerini mi sanıyorsun?

Daha en başında başlamış tatavaya.
Tek tavsiyem "bana davranışını doğru bulmadım, seninle evlenip evlenmek istemediğimi sorgular duruma getirdin beni, biraz kafamızı dinleyelim, o kadarda acele etmeye gerek yok, hem belki kim bilir eşya almaya değecek birini bulursun, ben değmezmişim ya... lütfen arama sorma, biraz uzak kalalım, çok düşünmem lazım" dersin kestirir atarsın bir kenara.

Bakalım buna ne cevap verecek?
Eğer hala tavrına devam eder "ne saygısızsın sen, gerçekten değmezmişsin vs." gibi zırvalarsa, o işten hayır gelmez.
Aklını başına toplarsa ne ala.

Nasıl başlarsa birşey öyle gider, bunu anlayın lütfen.
Aslında eşler birbirine karakterleri konusunda çok sinyaller verir de, zamanında görüp anlamak mühim olan.
Üzülseniz bile bir kere üzülürsünüz, devamlı evliliğinizde ailesine karşı sizi sindirmeye çalışan biri ile yaşanmaz.
Ne huzur, ne mutluluk, ne de geçim olur böyle.
Umarım tavsiye size fayda eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…