- 7 Şubat 2018
- 193
- 67
- 18
- Konu Sahibi Sibelarslan21
-
Zaten edya sıkıntı degil tavrı sıkıntı bana güzelce dese zaten sıkıntı yapmamKısaca: Ayrıl! 2014 de evlendim. Eşim şimdiye kadar bir kere bile sesini bana yükseltmemistir, yükseltemezde.. Aynisi benim için geçerli. Saygı herseyden önemlidir. Ben mutfagimi evlenirken 2. El aldım. Gocunmam. Ama herseyin başı saygiyla anlaşmak
Aranızda kültür farkı var mı peki yani memleket olarak nasılDüğünün nasıl olacagıyla ilgili de farklı bşr görüs belirttşm direk bagırmaya baslamıstı bir sans vermistim zaten
Ona tabi olduğunuz sürece seviyor sizi demek kiCok seviyor o konuda en ufak bşr suphem yok ama farklı görüs belirtşnce deliriyor
Cok seviyor o konuda en ufak bşr suphem yok ama farklı görüs belirtşnce deliriyor
Tesekkür ederim. Tavsıyenıze uyacagım. İnsan sevgiden dolayı görmek istemiyor bazı seyleriYa sabır.
Niye hepsini ailene aldırıyorsun ki?
Ben onu da anlamadım.
Kıymet bileceklerini mi sanıyorsun?
Daha en başında başlamış tatavaya.
Tek tavsiyem "bana davranışını doğru bulmadım, seninle evlenip evlenmek istemediğimi sorgular duruma getirdin beni, biraz kafamızı dinleyelim, o kadarda acele etmeye gerek yok, hem belki kim bilir eşya almaya değecek birini bulursun, ben değmezmişim ya... lütfen arama sorma, biraz uzak kalalım, çok düşünmem lazım" dersin kestirir atarsın bir kenara.
Bakalım buna ne cevap verecek?
Eğer hala tavrına devam eder "ne saygısızsın sen, gerçekten değmezmişsin vs." gibi zırvalarsa, o işten hayır gelmez.
Aklını başına toplarsa ne ala.
Nasıl başlarsa birşey öyle gider, bunu anlayın lütfen.
Aslında eşler birbirine karakterleri konusunda çok sinyaller verir de, zamanında görüp anlamak mühim olan.
Üzülseniz bile bir kere üzülürsünüz, devamlı evliliğinizde ailesine karşı sizi sindirmeye çalışan biri ile yaşanmaz.
Ne huzur, ne mutluluk, ne de geçim olur böyle.
Umarım tavsiye size fayda eder.
Zaten edya sıkıntı degil tavrı sıkıntı bana güzelce dese zaten sıkıntı yapmam
Tesekkür ederim. Ben de fark ediyorum cok farklı düsünce yapılarına sahibizSevmek karın doyurmuyor malesef.
İnsanlar aynı görüşü paylaşmak zorunda değil.
Sen bir birey olduğuna göre, kendinin fikirleri, düşünceleri ve istekleri olacak.
Her istediğine boyun mu eğeceksin?
Herşeye tamam diyerek, gün gelince eşinin gözünde bir "hiç" olduğunu fark edince ne olacak?
Bize düşen, konu açmışsın tecrübelere dayalı olarak size fikir vermek.
Bu fikirleri değerlendirmek veya görmezden gelmek sizin bileceğiniz iş.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Benden bu kadar
Tesekkür ederim. Tavsıyenıze uyacagım. İnsan sevgiden dolayı görmek istemiyor bazı seyleri
Cok haklısınız beni sindirmeye calısıyor.Sizi şimdiden sindirmeye çalışıyor.bence iyice tartin düşünün. Seven insan saygıda kusur etmez kavga ederken. Bile
Sizi şimdiden sindirmeye çalışıyor.bence iyice tartin düşünün. Seven insan saygıda kusur etmez kavga ederken. Bile
Ne demek değmezmişsin,nankörlük bunun neresi. Yakışmayan sözler yani çok büyük ayip etmiş bu laflardan sonra yüzüne nasıl bakcak ve sen nasıl bakacaksınAilem aldı onkarı onlara saygı duymuyor musun, nankörsün, Ailesine diyecekmis ki bir kurus para harcamayım ben degmezmilim cğnkü. Ne tepkı verecegimi sasırdım sizce ne trpkı vermelıyım.?
Evlendigimizde evimize 12 13 bin tl para girecek. Dedigim gibi esya para vs sıkıntı degil ben de buna sok oluyorum her sryimi ztn kendim de alırım durumumuz olmasa ztn onları direk kullanırım. Ki kullanmayalım dşye de diretmedimÖfke kontrolü sorunu var galiba. En küçük bir olayda hemen Bunları nasıl söyler?
Bu arada ben de bekar evindeki buzdolabı ve Ocağı kullandım 2-3 yıl. Sonra en alasını aldık zaten. Ancak sizdeki olay o değil. Verdiği tepki gelecek için korkutucu..
Bilmiyorum o kdr evlenmek icin cırpındı durdu sımdıkı tavrı ise cok acayipNe demek değmezmişsin,nankörlük bunun neresi. Yakışmayan sözler yani çok büyük ayip etmiş bu laflardan sonra yüzüne nasıl bakcak ve sen nasıl bakacaksın
Başka şeye mı canı sıkıldı da size patladı acaba. Konuştuz mu sakinleştikten sonra. Çünkü dedikleri az buz bişey değil yani.Bilmiyorum o kdr evlenmek icin cırpındı durdu sımdıkı tavrı ise cok acayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?