• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlümle iki gün konusmadigimiz oluyor..

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.515
7.444
83
3 bucuk senedir beraberiz.. sozlum bugunlerde cok soguk whatsappa hic girmiyo biri yazinca (isle ilgili) mecburen girip arada banada yaziyor iliskimizin heyecani bitti dedi.. 3 haftadir hic bulusmadik surekli calisiyorim diyo evimizde ayni semtte ariyorum acmiyor. Soguk konusmalari var arada boyle oluyor duzeliyoduk ama dayanicak gucum kalmadi cunku ailelerde araya girdi. Annesi kanser surekli onu bahane sunuyo. Ama eminim ondan degil. Psikolog arkadasim normal diyor. Ama bilmiyorum cok seviyorum teyzemler ustune gitme diyor. Napmaliyim. KAVGALI VEYA ALAYCI YORUM YAPANLAR YAPMASIN.

İçindeki sevgi bitmiş veya onu hissedemiyor. Bence biraz uzaklaşın eğer döner ve yine aynı şeyi tekrarlarsa bitirin. Bi süre sonra sizde de sevgi falan kalmıcak çünkü.
Ozledigi zamanlar cok ilgili oluyor.. ama birden bire hevesi kaciyor

3 buçuk senede henüz vuslat bile olmamışken neden heyecan bitti diyor neyi tükettiniz?

3 bucuk senedir beraberiz.. sozlum bugunlerde cok soguk whatsappa hic girmiyo biri yazinca (isle ilgili) mecburen girip arada banada yaziyor iliskimizin heyecani bitti dedi.. 3 haftadir hic bulusmadik surekli calisiyorim diyo evimizde ayni semtte ariyorum acmiyor. Soguk konusmalari var arada boyle oluyor duzeliyoduk ama dayanicak gucum kalmadi cunku ailelerde araya girdi. Annesi kanser surekli onu bahane sunuyo. Ama eminim ondan degil. Psikolog arkadasim normal diyor. Ama bilmiyorum cok seviyorum teyzemler ustune gitme diyor. Napmaliyim. KAVGALI VEYA ALAYCI YORUM YAPANLAR YAPMASIN.
Çok sevmiyormuş gibi yapın

Eskiden nasıldınız? Sık sık konuşur muydunuz. Normalde gün içinde sık konuşan bir çiftken şimdi böyle olduysanız kötü. Gerçi ilişkimizin heyecanı bitti bile demiş açık açık. Sıkılmış gibi.

Eskiden nasıldınız? Sık sık konuşur muydunuz. Normalde gün içinde sık konuşan bir çiftken şimdi böyle olduysanız kötü. Gerçi ilişkimizin heyecanı bitti bile demiş açık açık. Sıkılmış gibi.
Evet cenesi durmazdi. Surekli konusurdu gece 3e kadar mesajlasirdik..

Bunu duymak gerçekten üzücü olmalı.. Bunu söylediğinde sormadınız mı? Çünkü bu durum annesiyle ilgili bir şey değil sonuçta.
Uzuldum ama hak verdim ona.. bi iliski terapistine gitmeyi dusunuyorum

1 bucuk yildir annesi hasta omur boyu bunumu cekicem iyilesiyorda..

Böyle düşünmeniz çok incitici yalnız. Sözlünüze de bu alt metinde yaklaşıyorsanız zaten sizinle olmasın bence! Heyecan bitti diyor ve bunu söyleyen sözlünüz sonuçta, bunun suçunu annesine atmayın bi zahmet. Üstelik kanser hastasıymış, hem psikolojik hem fizyolojik olarak ne kadar ağır bi hastalık farkında mısınız? Biraz vicdan el insaf, yarın birgün siz de anne olacaksınız. Ayıp ya..

Böyle düşünmeniz çok incitici yalnız. Sözlünüze de bu alt metinde yaklaşıyorsanız zaten sizinle olmasın bence! Heyecan bitti diyor ve bunu söyleyen sözlünüz sonuçta, bunun suçunu annesine atmayın bi zahmet. Üstelik kanser hastasıymış, hem psikolojik hem fizyolojik olarak ne kadar ağır bi hastalık farkında mısınız? Biraz vicdan el insaf, yarın birgün siz de anne olacaksınız. Ayıp ya..
Bunu deme sebebim ona neden yazmiyosun dedigimde canim istiyor deyip arkadaslariyla icmesi...

Bence yol yakınken ayrıl ondan. Erkeğin ilgisizi hele ki daha evlenmeden başlamışsa aman diyim uzak dur. Seni daha çok seven, değer veren, seninle olmaktan mutlu olan birini bulursun.

benim eski sevgilimin bir sevdiği kanserdi ve yakından ilgileniyordu. açıkçası bizim ilişkimizi değiştirmişti, onunla birlikte olduğu vakitlerde beni aramazdı mesela. ben ararsam reddederdi, yanından kalkıp telefon cevaplamak istemezdi. benimle buluşmalarını ona göre ayarladığı olurdu.

ve bu insan, dediğim gibi, sadece ilgilendiği bir yakınıydı. öyle anası gibi kanından canından bir insan değildi.

ben anlayabiliyorum. belki bu sadece bir süreçtir. herkes acıyı aynı şekilde karşılayamıyor. ben mesela aynı durumda olsam sevgilime sarılırdım, ondan destek alırdım. ama kimi insanlar böyle kendilerini kapatabiliyorlar, “ölüm var, her şey boş” moduna geçip etraflarını takmayabiliyorlar…

Back
X